Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
raspundeti urgent! plz am mare nevoieee d voi! dau fundita! se poate face buletinul mai devreme? adica eu fac 14 ani p 26 noiembrie si pot s merg acum p 15 noiembrie sa imi fac buletin? plzzz raspunde...? (mai mult)
Care este cel mai performant PC disponibl pe piata romana, dedicat jocurilor video?
Am de citit o lectura fantastica de Mircea Eliade si unele colege au citit Domnisoara Christina si am inteles ca ea e varcolac(stafie, ceva de genu). Eu as vrea sa citesc altceva fantastic fara stafii...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste numaratori cum ar fi:O bobica mazarica trom pom pica sau Tom si Jerry cheama pompierii, pompierii nau venit Tom si Jerry au murit". FUNDITA
De ceva timp nu-mi mai merge sa vad filme pe youtube...are cineva idee ce ar putea fi? Daca da, cum credeti ca as putea rezolva problema asta?
Spuneti-mi si mie niste chestii ca astea:Capra Crapa Piatra-n Patru, Crapaias capul caprei cum a crapat piatra-n patru. sau,, Cupa Cu Capac" sau,, Un vultur sta pe pisc cu un pix in plisc". FUNDITA
Ce sa fac sa mi creasca parul mai repede?
Cine stie o caracterizare a lui popa tanda simpla?
Din ce tara e Alejandro de la Mandinga?
Cine are programu asta http://www.youtube.com/watch?v=bp6TIxl-y7k pentru barn buddy... daca cineva e dispus sa mi-l dea gratis sa lase id aici sau pe privat. dau si funda!
Ce s-a intamplat cu trupa Blaxy Girls? { nu sunt fana } dar sunt curioasa... nu am mai auzit nimic de ele.
Care test de sarcina este cel mai bun? ala mai scump sau ala mai ieftin? si are ceva daca il faci dupa perioada"rosie"? rog multa seriozitate
Care stie vreun program de facut video, asemanator cu movie maker?
Salut cine are versurile de la melodia prima verba ft drei ros-adio hai pa? va rog ajutati-ma
De ce ne ma lasa logata? intru si nu pot sa stau...ma lasa doua minute si apoi ma delogheaza? Ce se intampla?:|
as avea si eu nevoie de niste sfaturi...cum as poate sa-mi confectionez pantofi de spiridusi deoarece sunt destul de scumpii si as avea nevoie de mai multe exemplare.as fi foarte recunoscatoare pentru? (mai mult)
De undee sunteti?
Vreau si eu sa stiu la fermerama cum poti vedea ferma vecinilor? pls help funa :*
Stie cineva daca anul asta o sa ninga de Craciun in Bucuresti?
Stie cineva daca anul asta, de Craciun, o sa fie zapada pe la Bucuresti?
Si-a facut o fata(12a) cred ca o impresie super proasta despre mine. am barfit-o, m-a intrebat si apoi nu am recunoscut.(desi era adevarat) Si tot asa, am facut ceva si nu am recunoscut de rusine. Cum...? (mai mult)
cum pot sa-mi fac canarul sa cante. Are sase luni. Ms anticipat
Credeti in reincarnare? Eu Nu.Eu cred in Dumnezeu dar am niste vise cu o fetita cam de varsta mea blonda cu ochi verzi ca mine care este inchisa intr-un loc inchis ca un fel de inchisoare dar nu cu gratii...? (mai mult)
Am tema la romana...:D care este varianta corecta "pamblica" sau "panglica" raspuns urgent! dau Fundoi:X
Intrebare din informatica! In limbajul Pascal, de unde stiu cand o variabila e de tip integer, word, longint, etc? Proful ne-a dat niste explicatii ff aiurea din care nu am inteles nimic! Va multumesc!...? (mai mult)
Cum faci emoticoane pe TPU? dau funda
Cum fac bani pe imvu? in afara de aia cu catelu. :-? aia cu myyfackbook sau cum se num :]]. Cum fac pe imvu mafia :|?
Voi ce ati face daca un baiat de 17 ani pe care il cunoasteti de 2 saptamana si esti cu el de o saptamana ti-ar cere sa intretii relatii sexuale cu el spunand ca ori o faceti ori va despartiti adaugand...? (mai mult)
Cine stie cum ce face un cont pe ourworld?
Heii:*. se apropie ziua mea si m-am gandit sa invit mai multi prieteni la mine:) Ce am putea face, in afara de baut, mancat, dansat? :D. ceva pareri:*
Cum imi deblochez caracterul de pe metin dinamik? Incerc de 3 zile sa intru pe un caracter intru si ma scoate repede nici macar nu imi apare razboinica :( Eu pe celalte caractere merge sa intru da pe asta...? (mai mult)
Am o problema cu matematica...Eu merg la pregatire dar nu la aia cu care fac ora(cu alta). La prega stiu tot, si in clasa lucrez inainte dar la teste iau note mici...5, 6 si nu supor chestia asta? (mai mult)
Stie cineva cum sa iti fac un cont pe ourworld?
"Caut dj pentru un post de radio informatii pe id de mess- radiospacemusic...sa aveti cat de cat experienta in asa ceva...va astept"
:)... ce parere aveti despre cei care "cersesc" fundite?;)) fara funda...:D
Am o problema.:) de curand am fost intr-o excursie si eram in autocar. stateam pe scaunul meu etc. eram cu mama ( ghidu excursiei ) si m-a chemat acolo. nu cunosteam mai pe nimeni dar m-a pus sa stau acolo....? (mai mult)
Imi dati si mie un site dupa care pot descarca orice tip de muzica?:*:*:* funda:X
Cine ma inscrie si pe mine la Oriflame? Lasati id de mess!
Nu stiu de ce cand vreau sa raspund la unele intrebari imi apare eroare si nu ma lasa. Ce sa fac?
Emil isi v-a mai recupera fosta sotie?
Credeti ca Eliza din emisiunea Narcisa salbatica va reusi sa indeparteze dragostea dintre Tudor si Narcisa? Argumentati. funda mare!
Raspuns Urgent! Eu nu sunt fan anagrame, si am o mica intrebare:)). Anagramele pe langa acelasi litere trebuie sa aiba si acelasi numar de litere? ex: car-rac, e bine si car-racc =))! Multumesc! ...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca un baiat ma place? Nu vorbesc cu el deloc, dar cand trec pe langa el se tot uita la mine.si imi zambeste.:(
Stie careva vreun site de unde sa-mi pot downloada si eu variantele de bac la logica din 2009?
Hey. stiti siteuri dinalea ca exista un anumit premiu si trebuie sa strangi voturi, dar la care e garantat ca primesti premiul...multumesc anticipat, dau fundita... puteti sa dati mai multe linkuri:D
Pe facebook poti sa vezi cine ti-a vizitat profilul?
Cine imi zice cea mai amuzanta idee de cadou pentru o fata primeste funda.sa o faca sa rada:D
Cum fac o melodie din 5 MB in mai putini, cum ar fi 2, 3 MB Funda :)
Fundita:D ce inseamna pentru voi afirmatia. sunt ceea ce iubesc?
Cum pot lua decat sunetu la acest video http://www.youtube.com/watch?v=mbx_ErH9ZOY&p=073F8AE45FC789ED&playnext=1&index=24 Dedaliat daca se poate :) Funda :) Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?