Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
NA ca mai pun intrebari din astea si eu. Ce parere aveti despre Justin Bieber( aici vorbind cu toti). Eu ma abtin
Am o problema cu messu...nu pot sa ma loghez dar daca intru pe yahoo merge ce poate avea l-am instalat din nou si tot nu merge
O problema simpla. Chiar nu poti s-o rezolvi? Nu e banc; va provoc s-o rezolvati! Trei studenti opresc la un hotel sa inchirieze o camera. Pretul unei camere este de...? (mai mult)
Stie cineva cu ce se duce acele urme negre de pe papucii de lac sau cei din piele?
Cum se traduce in engleza celebra expresie"Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara?"
Sunt la liceu, prfil uman bilingv franceza. Ce pot urma mai departe dupa ce termin liceul? am de gand in clasa a 12-a sa dau DELF'ul, dar apoi nu stiu cam ce facultate sa urmez. Ce cariere pot avea apoi...? (mai mult)
Care stiti cum se le cheama pe fetele care joaca in videoclipul justify sex? si pe cele care joaca in chica bom?
Http://www.youtube.com/watch?v=It4K41QoZfw Ce ziceti de assta?:))
Ce ziceti mai iese romania din criza?
deci cand intru pe net (google chrome, mozila firefox, etc.)bara din dreapta arata "veche". nu stiu cum sa explic.cum ar fi calculatorul la classic setat. as vrea sa arate ceva de genul http://www.cotidianul.ro/127726-Google-isi-deschide-biro...? (mai mult)
Cat costa un cablu USB la corby?
Am instalat ManyCam si acum vreau sa il dezinstalez.cum fac? funda plz[-o< ajutati-ma
Cine participa la concursul kubety vanatoarea de vampiri si cine face schimb cu mine de insigne?
De ce nu mai pot sa raspund si eu la intrebari am raspuns aseara si de atunci nu mai merge dc?
Din ce oras sunteti? :D
Voi pe ce va jucati cand sunteti la calculator?
Am si eu o problema pe TPU, scriu raspunsul dar cand ii dau pe Raspunde apas degeaba ca nu ma lasa sa raspund, de vreo 2 saptamani tot asa mi se intampla.Are ceva calculatorul? Scuzati categoria si FUNDA....? (mai mult)
Am inteles ca exista un program in care poti vedea hi5-ul prietenilor chiar daca acesta este blocat...care mi-l da sau un link de unde pot sa-l descarc primeste fundita... PS:eu mereu m-am tinut de cuvant;? (mai mult)
Ce înseamnă "Re-blog"?
Particip la concursul Kubeti vanatoarea de vampiri si am urmatoarele dubluri: 1x apa sfintita, 1x usturoi, 4x oglinda, 2x tarus, 1x soare, 1x scut. Am nevoie de Tulpina de trandafir, Carte de vraji,...? (mai mult)
Heeeeei:*. multumesc tuturor pentru raspunsurile pe care mi le'ati dat chiar nu ma gandeam ca o sa ma intelegeti cu adevarat pentru ca am vazut destul de multe raspunsuri rautacioase p acest site. dar se...? (mai mult)
Ieu lucrez la o firma pe un CALCULATOR care are unele programe care nu functioneza fara o conecxiune la internet dar daca incerc sa deschid vreo pagina de internet nu pot. Si totusi cand scot cablul de...? (mai mult)
Am doua oglinzi, un tarus si apa sfintita. Dau la schimb pentru: sageata de argint, usturoi si tulpina de trandafir.
Hey! Sunt mai noua pe aici, asa ca intai as vrea sa va spun Salut!:) As trece la subiect: Am un tricou simplu, alb. Nu stiu ce sa scriu / desenez pe el:) Ma gandeam ca pe el sa se semneze toti prietenii...? (mai mult)
Exsita hack de farmerama si daca exista si il avgeti va rog frumos bagati id csalexcs1 sau lasati id si il bag eu dau fundita cui mil da!
Ma plictisesc care are skype si vrea sa vb despre orice :) id meu este florinmunteanu96
Da-ti-mi si mie niste site-uri cu jocuri va rogggg cele mai bune site-uri primesthe fundha
Vreau statusuri noi plsssss :x:x:x nu conteaza de care status sa fie cele mai bune primeste
Ce parere aveti despre documentarul acesta? :) Ok. Dureaza cam mult (2 ore) dar mi se pare destul de interesant. Demascarea industriei muzicale : http://vimeo.com/16408531 :).
Vreau si eu o compunere in care sa fie portretul adolescentului care spune:"interzis...imi place!"
Cat costa un bilet de avion Italia-Cipru?
Pentru cei care au jucat "King's Bounty-The Legend" am o intrebare. Am ajuns la questul "The Magical Dwarven Portal". Si imi zice " Retrieve the key to the portal from the Demons". Am luat cheia de la Baal...? (mai mult)
Cine imi zice si mie:cand se sarbatoreste francofonia, cand a avut ultimul crengres; unde, tari care sunt francofone primeste fundita;)!
Am si eu o problema in legatura cu jocul mafia The City of Lost Heaven.Atunci cand am dezarhivat fisierul respectiv, mi-au aparut toate acele iconita, dupa care am apasat pe MafiaSetup. exe dupa...? (mai mult)
Ce spune religia crestina ortodoxa rasariteana despre donarea organelor al corpului omenesc dupa moarte?
Sunteti de acord sau nu sa donati organe voastre dupa ce muriti? Argumentati, va rog.
Care este faza cu Pe rversul de la Targu Ocna? Nu m-a prins :| imi explicati si mie? dau funda
Oare de ce nu-mi pot schimba şi eu poza de la avatar de la profil de pe TPU? :| Am tot încercat şi îmi spune de numele public să-l completez şi să nu depăşească 50 de caractere...sunt dintre voi? (mai mult)
Spunti-mi si mie... exista cuvinte fara plural, spuneti-mi si mie cateva am pus pariu cu o prietena ca exista
Ce semnifica,, intersecti denivelate"?
Hei. buna:) stie cineva unde pot gasi comentariul la 'bradul' de tudor arghezi?:D:D
Cine are medalii de schimb pe concursul Kubeti ( http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=21446 ) va rog frumos am la schimb "Scut" si "Carte de vraji" si vreau la schimb "Apă sfinţită", "Tăruş",...? (mai mult)
Salut, Am si eu o intrebare Am inceput sa lucrez la un nou site de jocuri-programe-filme-video...etc. http://e-top-games.tk/ Acum as vrea sa stiu daca se merita sa continui lucrarea la site sau nu Daca? (mai mult)
Spuneti-mi si mie ce hack stiti voi de metin2... dau funda pentru cel mai bun si gata( DAR SA FIE TESTATE DE VOI)
..am si eu o intrebare.Stie cineva vreo poezie care sa contina versurile: " Asa ard codrii...pana sta soarele sa pice, Si nimeni nu mai cearca mutenia sa strice."? va rog... dau funda (raspunsurile? (mai mult)
Ma ajuta cineva la metin 2 sa imi fac magile va rog?
Stiti ce filme vor fi pe data de 14 noiembrie in Mall Afi Place :D
Http://www.youtube.com/watch?v=urlTBBKTO68 Ce parere aveti? Comentati, va rog.
Neazta! De la un timp a inceput sa'mi faca fente messul. Adica zice mereu ca nu este conectat netul si nu inteleg de ce :S. Ma puteti ajuta si pe mine; ; ). L-am reinstalat de 5 ori si iar imi face probleme...? (mai mult)
Sal.Cine are facebook sa ma adauge la prieteni plz.Ma cheama Ella Cara Barbu cea cu poza cu Katy Perry in papusa barbie imbracata. Funda primului si raspuns folositor celorlalti.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a