Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Ce as putea sa fac pls da-mi un sfat! Am un prieten, suntem in aceiasi clasa si suntem de vreo 2 saptamana impreuna. problema este ca el nu prea are bani si nu putem merge niciodata cu colegii sa mancam...? (mai mult)
Stanilul face dintii albi?
Daca aveti telefon samsung s5230... a reusit cineva sa se conecteze la PC cu el? La mine nu merge deloc.
Ce-i cu site-ul asta fanbox? Ca m-am trezit ca am cont, cand eu habar n-aveam de existenta site-ului.
Dupa cum vad pe net exista multe filmulete cum sa zic, de interes teritorial, in care Ungaria si Romania s-ar ataca reciproc. Ce credeti:ar avea rost sa atacam si sa ocupam teritoriul vreunui vecin si...? (mai mult)
Azi e Codul lui DaVinci pe ProTv sau sambata viitoare?
Cine este dispus sa imi intre pe cateva conturi, pe imvu?
Nu mai stiu cine a intrebat despre o melodie care era cam asa,, I, Love My People dar dac este asta cauta in yotube Eddy Wata
Cum se poate scapa de blestem?
Cine stie cuvantul difuzat in seara asta pe Discovery pentru concursul de pe facebook?
'Tot una' sau 'totuna'? Care este varianta corecta?
Hello:*! sunt noua pe TPU. spuneti-mi si mie la ce folosesc punctele sau funditele despre care am vazut ca tot vorbiti. spuneti-mi mai multe despre site.
Imi este rusine sa spun dar mi-e frica de fereastra acee neagra(cmd) nu stiu de ce? voua va e?
Am avut cs romania v1.0 si am luat destroy si l-am sters si cand am vrut sa il reinstalez(de pe situ oficial) dramatic viteza de dld. de la 5 mb/s(inainte sa iau destroy a ajuns la 60 kb/s? Ce s-a intamplat...? (mai mult)
Melodii cantate la inceput pe fundal la pian? Exemplu http://www.youtube.com/watch?v=1JHUlaX0p4U de preferinta nu prea saritoare, de club sau party.
Mi-am instalat acum cateva luni din greseala emoticonsuri dinalea cu prosti si tot am incercat sal dezistalaze si nu stiu cum ma pate ajuta cineva va rog funda
Cum fac la go animate sa sterg pe cineva din lista de fani
Am auzit ca pe ourworld se pot castiga si la jocurile de pe el gem dinacea dar nu stiu cum sa fac pentru ca eu ma joc pe jocur insa nu primesc nimic
Spuneti-mi si mie un joc cu tiruri ( nu neaparat) care se joaca si cu volanul si cu pedalele ( nu doar cu volanul ca la alte jocuri de genul) Multumesc mult! A, si dau fundita! :P Sanatate TPU!
Inscriu reprezentanit avon. Doreste careva? id mess :dutadaniel_d
Salz am auzit de la o reclama o melodie creck de la nissan si era unu s-a uitat inauntru da i s-a inchis lanterna si era ceva de genu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? funda!
Cine imi spune ce program a fost folosit ca sa faca acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/watch?v=h4qMKkk-NTg
Http://www.youtube.com/watch?v=LniPZTtSHXU&feature=related va place:P? Nu este tocmai o intrebare insa zic ca meritati cu toti sa zambiti un pic :)
Cum pot sa-mi sterg contul de pe kudika? primes 22, 18, 17 mesaje pe zi si @*#^ sau pot?
Vreau si eu prieteni pe farmerama. care aveti nevoie lasativa numele aici va rog;;)
Buna:)...sunt noua pe TPU... vreun sfat?:D:D
Ce inseamna Let's start a riot!?
Salit tuturor, petru cei care joaca "Happy Pets" am 2 pisicute si joc sa fiu sincera de trei zile si cum fac sa mai faca un copil? stiu e o inimioara dau click pe ea selectez si imi apare natural 50 coins...? (mai mult)
In ce cluburi din bucuresti nu trebuie sa platesti intrarea?
Cum trec de o misiune la Gta San Andreas in care ma duc la casa lui Big Smoke il iau cu masina si ne ducem intr-un loc in care sunt niste raufacatori(banditi dintr-o gasca rivala) pe un tren si trebuie...? (mai mult)
dupa somaj ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a fi asigurat la CAS?
Ce le-ati face cocalarilor? dar pitipoancelor?
Funda! Vreau si eu statusuri sau niste citate sa le pun la o poza dupa hi5. In poza sunt eu cu fetele la bal. Ceva idei :)? Mersi!
Vreau si eu niste programe de spart parole la mess. FUNDA!
Cate cuvinte exista in limba roamna nu nu o sa consult un dex am intrebat frumos cate cuvinte exista in limba romana asa DAU FUNDA
Vă rog să îmi spuneți unde dau ca să pun pe ourworld codurile de pe last cookie. Adică codurile toolbar. Help! Și cine mă ajută pe ourworld să intre pe contul meu și să îi spun... Adică dau? (mai mult)
Cum se numeste melodia care o pune crainicul de la Panduri Tg-Jiu. Am auzit-o acum la tv la golul de 4-0 ( Panduri - FCM Tg Mures ) Dar nu stiu cum ii zice. Stie cineva?
Ce parere aveti despre citatul acesta "Be youresef.There is something that you can do better than any other."?
am si eu o problema.Eu nu am placa video destul de mare ca sa imi mearga metin2.ro sau servere private. Ce ar trebui sa fac ca sa imi mearga fara sa cumpar plaa video?
Plante celor 2 sori rudita tematic cu Roadele unei diploamtii chibzuite! De ce sunt inrudite tematic? in afara de fantastic~Ajutor, dau funda!
Ce faci cand toti/toate, inlcusiv iubitu` (si parintii comunisti care s egandesc doar la cariera nu si la fericirea ta) te-au dezamagit? ce faci cand simti ca nu mai "apartii locului" si ca te-ai saturat...? (mai mult)
I love you! Do you love me?
Eu si prietena mea placem un baiat la fel de mult sunt cred ca proasta ca el o place pe ea si ea nu mai place, iar eu ma supar.
A-s vrea sa stiu daca merit sa le spun parintilor mei ca de craciun vreau sa-mi aduca mosu un Play STation 2, il vreau doar ca sa ma joc Wrestling 2011, 2010, 2008, si alte cateva jocuri deci se merita...? (mai mult)
Hei! Ia sa vedem ce imaginatie aveti :P. Am sa va dau un o fraza iar voi va trebui sa faceti o mica compunere :P Era noaptea tarziu, stateam in pat cand ceva straniu s-a intamplat... iar aici intra? (mai mult)
Credeti ca...curiozitatile astea sunt adevarate? spuneti-mi parerea voastra despre fiacare in parte: 1.Cand stranuti, toate functiile corpului se opresc, chiar si inima. 2. Elefantii sunt singurele? (mai mult)
Cum imi pot face profilul de Netleg privat?
Urgent! Se mai pot recupera discutiile de pe facebook CHAT? Mersi, am mare nevoie de un raspuns!
Am un Acer aspire 5315, intel celeron inside, 1.73 Ghz, 533 Mhz FSB, 1 MB l2 cache, Accelerator x3100 graphics media, 802.11b/gWLAN, ce credeti e bun/bunicel/slab pentru. jocurile noi aparute ale...? (mai mult)
Buna sper ca ma puteti ajuta, e o fata care da o petrecere si vreau neaparat sa ma invite(nu vreau sa fiu nesimtita si sa ma autoinvit) si nu stiu cum s-o fac ca sa ma invite, va rog foarte foarte mult...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului