Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Sunt pritena cu o fata ffff bune. Ne-am decis sa fim surori de cruce. Noi stiam varianta ca trebuie sa ne taiem si sa punem rana peste rana ca sa devenim "surori" Este adevarat? daca nu care este...? (mai mult)
Imi puteti lasa si mie niste comentarii? http://nicolescudanyela95.hi5. com.multumesc
Cum sa fac sa nu mai casc incontinu?
cine stie un dictionar de sononime si antonime online? :D
FUNDA! Ce va enerveaza cel mai tare?
De ce nu mai pot sa dau raspunsuri? Apas pe "raspunde " si nu se intampla nimic.
De ce multi dintre copii de pe TPU au intrebari de genul : "Program de spart parole yahoo?" Vor sa se "distreze" sau ce? Si as ruga pe cineva "specializat" in domeniu.
Legat de facetime la ipod touch 4G poti sa suni si un pc. Adica tu sa vorbesti de pe ipod cu unu pe calculator care are yahoo messenger? mersi mult
Care sunt cele mai slabe tigari...adica, care nu dauneaza prea mult! Funda
Cine imi zice niste porecle originale pentru un coleg urechios are funda si puncte(in afara de "Dumbo" ca e veche) :))pls
Cine joaca Vanatoarea de vampiri? Am nevoie de cateva insigne...Eu am si dubluri: tarus, oglinda, trandafir, si mai am carte de vraji si usturoi dar la astea nu am dubluri, asa ca cine ma poate ajuta? (mai mult)
Cum imi fac cont pe Clopotel.ro.Nu stiu. deoarece zice ca imi trimite un mail si nu l-a trimis.
Era site-ul cinema.my-zone.stie cineva de ce nu mai merge?
Am gasit un site donnons.org mai stiti unele de acelasi fel?
Am niste carti vechi din 1921 1925 pot sa face ceva cu ele?
Buna cine e interesat sa ii dau postere cu vedeta favorita daca am si sa imi dati ceva la schimb luati id-ul meu deea_sweet_girl778
Cum se face comentariu la un text?
Sall all! Ptr fanii serialului "the vampire diaries". A`ti vz ep 7? Ce parere aveti? Asteptati cu nerabdare ep 8? Noutati ceva despre serial? Cel mai bun rasp primeste funda!
Imi spuneti si mie va rog toti pasii pentru a instala word-ul 2007 va roog va rooog mtt dar sa nu uitati exact asa cum se instaleaza. bun mersi mt pup
Care imi da si mie link pentru deamon tools da nu ala nou ala vechi ca imi cere la fifa...
Primu raspuns primeste funda! luna asta ii ziua unei foste colege care s-a mutat in alt oras dar vine din cand in cand in vizita oricum stiu ca vrea n tricu detroid bad boys ( nu ma mira daca joaca si iubeste...? (mai mult)
Vreau si eu hi5 lu'ciudatu'ala de"mouse":)) din "comanda la mine " si a lu'roscata aia, din iasi parcab:Damandoi au fost in emisiuni diferite! funda:*
Ajutati`ma si pe mine... profu de isto ne-a pus sa facem un referat dsp revolutia din spania care a fost infranta de interventia sfintei aliante (Franta) iar eu nu gasesc nimic... Va rog ajutati`ma
Un coleg de clasa se uita foarte insistent la mine la ore[aproape tot timpul intoarce capul spre mine si se uita asa pana vede ca intorc eu privirea spre el, si atunci intoarce capul, parca nu are curajul...? (mai mult)
:x! Am si eu o intrebarre. :-x este adevarat ca coshurile [ de pe fata] se usuca cu pasta de dinti? :-s. :-x
Buna as vrea sa imi fac un sv de counter strike. dar nu stiu cum.cine stie sa faca? plzz faceti-mi si mie unul si spuneti-mi tariful :P.si vad cum va platesc
Cum te cheama? Pe cine il cheama ca pe mine (nu si numele de familie) primeste
Cu ce program pot deschide fisierele astea? http://subiecte2011.edu.ro/Evaluare_Nationala/Modele_de_subiecte/ FUNDA
Aveti cont pe youtube? Da da ce fel de fimulete postati?
Cine are cont VIP pe Lady Popular sa-mi dea? va rog fara raspunsuri jignitoare altfel nu va chinuiti sa tastati. Fundita :x
De ce nu pot raspunde la intrebari pe TPU? Adica scriu raspunsul in casuta iar cand apas pe "Raspunde" nu se intampla nimic.Inainte mergea.
Este reclama Open up - Nescafe http://www.youtube.com/watch?v=d262BfXK1zc si mi se pare tare cunoscuta linia ei melodica, dar parca nu este melodia originala, din cate stiu cea originala este pe spaniola,...? (mai mult)
Nu stiti ce as putea face pentru a nu mai avea starea de raceala :-& Adica sunt racita dar nu mai vreau sa am starea asta :-|
Imi spuneti si mie un site de unde pot descarca GTA san Andreas... Dar sa mearga...VA ROG Cine imi da site bun FUNDA
Dati-mi niste bloguri interesante!
Ce filme noi mi-ati recomanda?
Funda! Buna TPU, maine am fizica, am de facut niste caracterizari, la asta ma descurc dar trebuie sa le fac pe baza unor legi si notiuni... ma puteti ajuta? adica sa imi ziceti decat cateva legi si? (mai mult)
Mi-am luat jocul Saw si nu inteleg de ce nu se vede imaginea bine? Cand ma joc omul nu se vede bine deloc dar restul imaginii se vede bine.
Are cineva sv de cs care care da admin? daca da as vrea sa stiu ce pot face sa obtin admin.
Ati vorbit vreodata cu vreun psiholog, cand ati avut probleme? Cum v-a ajutat?
Vreau si eu un sit de unde pot sa download-ez cartile " jurnalele vampirilor"
am o mica MARE problema. Poate cineva sta prin franta, nu conteaza:-j. a fost Florida Poker Tour, si am fost cu mama si cu inca cineva care trebuia sa joace.jocul s-a tinut la hotelul florida parca...? (mai mult)
Fundoi.Am si eu o problem cu un sony ericsson w910i. Dupa ce am activat internetul, cand incerc sa intru pe orice site imi scrie cont de date inexistent.Care ar fi problema. Ajutor.
Buna TPU joc ourword si nuhs cum sa ma imbrac si cum sa fac lv dau fundita cine ma ajuta pup
O sa sune stupid:)) Dar voi ce faceti cand va plictisiti? Adica, indiferent ca sunteti in timpul orelor la scoala sau acasa. Cea mai bune idee are funda!:*
De ce ne este atat de greu sa iertam? Pentru ca suntem extrem de dezamagiti sau pentru ca nu vrem sa mai iesim din acea stare?
Buna TPU...am avut un vis ciudat. Am visat ca spunea toata lumea, si parintii mei, si colegii, si la stiri chiar toata lumea spunea ca vine sfarsitu lumii dupa vreo 1 an cam asa(in vis) nu a mai venit? (mai mult)
Vreau sa-mi spuneti si mie, de ce oare atatia romani mai sunt infometati si acum la 20 de ani dupa Revolutie? cum se poate asa ceva?
Cine stie unde imi pot face un blog gratuit? sa fie bun si sa pot pune mai mult elucruri pe el. multumesc. sau stie cineva un sait bun gratuit
Cine ma ajuta? la TPU nu mai ma lasa sa raspund ca de exp eu scriu raspunsul si apas pe "raspunde" si nu imi arata nimic si tot apas nu trimite rasunsul. m-am gandit ca poate este TPU de vina sau este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!