Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal? http://www.youtube.com/watch?v=sulO0435-Ro
Cum sa-mi iau un hamster, daca bunica mea nu-l primeste in apartament? Nu-l vrea deloc, iar eu imi doresc mult unul...Am incercat multe metode sa o fac sa accepte un micut prieten blanos. Cine da cel? (mai mult)
Cum se numeste melodia asta? fundita? http://www.youtube.com/watch?v=6BD7rkGp44s&feature=related?
Am auzit o melodie care suna bine tare:xla kiss fm mix, doar atat am putut inregistra si nu stiu nici cum se numeste, ca as vrea toata piesa:|Stie cineva cum se numeste melodia? aici puteti asculta un...? (mai mult)
Aveti si voi defecte?:(
Imi placea un baiat care cred ca ma placea dar era pocait si nu cred ca danseaza si nu o venit cu prietena mea la ziua ei de nastere si cred ca o place pe ea mai mult.Ar trebui sa-l urasc sau invers? Sau...? (mai mult)
Am un baiat in clasa care se tot lauda cu tot felul de chestii? ce sa ii zic a ii inchid gura? sau cand cineva imi spune ce poti sa faci pentru acel lucru? si tot asa As vrea sa imi scrieti chiar mai...? (mai mult)
Cum sa iti faci un site cu poze ...etc. Dau fundita
Ce proverbe care se portivesc pentru viata de zi cu zi se portivesc? gen: "modestia este umbra virtutii" cand cineva se increde. Si tot asa, mai stiti?
am o intrebare Unde asi putea gasi produse de la Emiplant in Iasi?;;) funda;*
Am vazut la cateva intrebari ca la sfarsit spune anticipat.De la ce astea acel anticipat?
Am de făcut un proiect la chimie pe tema "Oxigenul" Deci poate să fie şi desene şi jocuri şi invenţii orice doar să fie :)) Şi mie cam nu îmi vine nici o idee:( Poate mă ajutaţi voi? :X
Care sunt citatele tale preferate? fundita pentru cele mai amuzante
Sall sunt nou pe aici si vreau sa imi fac prieteni. daca vreti sa fiti prieteni cu mine adaugati-ma in lista voastra. mersi anticipat
Buna TPU e o colega noua care a venit acum si isi da foarte multe fite noi toti am primit-o cum se cuvine in clasa noastra doar ca ea se crede mai cu motz si asta am enerveaza la culme azi chiar s-a luat...? (mai mult)
as vrea sa stiu unde pot gasi strasuri de telefon ca la Hannah Montana sau carcasa de nokia e51 cu strasuri sau pietricele pe ea si ma poate ajuta cineva vreau sa stiu ce model de telefon avea Stella...? (mai mult)
As dori sa imi cumpar Sistem 5.1! ce imi recomandati
Am o prb destul de serioasa! pe 12 octombrie m-am angajat la o firma, nu mi-au facut contract dar mi-au zis si restul angajatelor ca banii se dau pe 30, bun suntem in 2 si inca nu am luat banii, si am...? (mai mult)
Oare unii dintre voi nu s-au saturat de unii copii ale caror intrebari ilustreaza foarte clar "buna educatie:|", "harnicia:|" si "cultura:|" lor? Pentru cei care sunt noi pe site si cu capul pe umeri (in...? (mai mult)
Cine invata in Liceul Pedagogic Spiru Haret din Buzau? Poate sa isi lase id-ul? :D
Ajutooor! Am o mare problemă! Ea spune ca intr-o zi mă va omorî, (se comportă deseori foarte agresiva, mai ales cand nu sunt atent in ceea ce fac..., insa sunt momente in care ea e blinda si dragalasa? (mai mult)
Ce jocuri ati sta. Non-Stop. Pe ele eu de exemplu stau pe Jade Dynasty si pe Metin2. Aceste jocuri ma pasioneaza dar nu sunt preferatele mele jocuri mai si mai joc si alte ocuri dar astea sunt pe care stau...? (mai mult)
Bun găsit tuturor unde face ti anul ăsta Crăciunul și Revelionul? Multumesc tuturor.
Ce credeti despre telefonul N97? Credeti ca ar fi bun sa imi cumpar unul? De la ce pret credeti ca as putea gasi telefonul pentru al cumpara la liber? Plz raspuns!
Dati mi un cheats ceva la fifa 07 care sa am posesie buna si din astea da sa mearga. FUNDA FUNDA
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal ? http://www.youtube.com/watch?v=sulO0435-Ro
Am nevoie de ceva ajutor...de la o fata care are prieten, am nevoie doar de prima care imi raspunde, pe urma o sa dau eu mesaj privat.Multumesc mult!
Daca Teresa a economisit 7.938.070.800 J fata de Belen cati kWh a economisit Teresa daca 1 kWh = 3.600.000? un raspuns urgent plzzz
Buna imi place sa creez si as vrea sa fac o maska de varcolac dar nu am un model imi dati niste idei?
Heyy am un tel lg ku990i http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.lymobile.com/upload/20071124103631263.jpg& imgrefurl=http://sertic8.4rb.cc/lg-ku990-nz.html& usg=__tgt8VuwyIGrDioJ-8O5JCWVfAFQ=& h=340&...? (mai mult)
Cum iti poti face cont pe elsiea.com pentru ca eu am icercat si numai nu reusesc si gata? ca zice ca nu pot downloada pozele cuiva de acolo daca nu sunt logata... ajutati-ma va rog e foarte important
Hei vreau si eu niste statusuri super super; x... am gasit pe un blog da nu mai stiu ce blog era:(:((
Vreau Niste nume de hi5 mai smechere si fite de ex. BrunetH@ Th@... Dau funditSSSa! Mai multe raspunsuri;;)
Ce parere aveti de inna?
Cum te-ai promova? ce slogan ai folosi?
Sta cineva in ploiest pe strada Malu rosu in bloc 34, daca da dati un semn
Fundita! Trimiteti-mi un link de pe youtube sau de unde pot downloada melodia de la Hannah Montana in episodul in care vrea sa isi schimbe stilul vreau melodia cu Hip Hop, era ceva de genul Eu ma numesc...? (mai mult)
Fundita! Trimiteti-mi un link de pe youtube cu melodia de la Hannah Montana in episodul in care vrea sa isi schimbe stilul vreau melodia cu Hip Hop, era ceva de genul, , Eu ma numesc Hannah...Hai sa? (mai mult)
FUNDITA! Trimiteti-mi un link de pe youtube cu melodia de la Hannah Montana in episodul in care vrea sa isi schimbe stilul vreau melodia cu Hip Hop, era ceva de genul , , Eu ma numesc Hannah Hai sa...? (mai mult)
Ce preferi? www.youtube.com www.facebook.com www.myspace.com www.hi5.com www.twitter.com M-am inspirat de aici : http://www.youtube.com/watch? v=O6-eASTiAGY Daca ati vizionat filmuletul ce parere...? (mai mult)
Ce parere aveti de elasexygagica? Oameni ca ea ne trag tara in jos.Parerea mea. Si mi se pare ca o obsedata de Bacemi. Saracul baiat:))).
Buna TPU. Ce parere aveti despre blogul meu >?;;) Fiti sinceri si argumentati http://justlittlemonster.blogspot.com/
Nu intelg de ce toti intrebati pe acst site cum se face compunerea aia, cum fac ex asta, care e sinonimul ceva asta si... Voi chiar nu stiti sa faceti? Adica uitati-va si voi ce scrie la regulament TPU? (mai mult)
[Intrebarea urmatoare e adresata celor mai mari de cls a5a] Acum astia micii din I-IV au vacanta si noi nu avem :((. Nu mi se pare drept caci stiu o fata care are o cunostiinta in Anglia si e...? (mai mult)
Cam cate intrebari se pun, in medie, pe zi, despre metin?
(Salut TPU.ro) Uitati cum sta treaba... Eram la scoala. O colega nu si-a facut tem(ele)a la C. civica. Dupa sfarsitul orei a venit si m-a rugat frumos sa-i imprumut dosarul (Unde se aflau temele) in timpul? (mai mult)
Ce ziceti de blogutul meu;;)? Pareri pro si contra...
Cum ii dai de inteles unui baiat ca nu esti interesata de el(fara sa fi nesuferita)?!
Daca aveti, dati-mi si mie facebook-uri de vedete! funda pentru cele mai multe!
Daca ati fi proprietarul/proprietara unui salon de infrumusetare, si v-ati duela cu un alt salon, ce ati face pentru a castiga?:D Datsiva cu parerea. Mse:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!