Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Daca stiti vreo familie care doreste sa adopte un nou nascut (fetita) direct din maternitate (ca si oras Timisoara)? lasati un id d mess sau un nr d tel
Tu in ce dormi? :>
Halloweenul este in seara asta? adica in seara asta se petrece?
Cine-i din Bucuresti?:)
Hello. :D Poate cineva sa imi dea mai multe detalii despre trupa Evansescence? ascult de mult timp, dar vreau sa stiu mai multe descpre ei :D fundita!
Ce ai face daca ai gasi 500 de lei pe jos. te-ai duce la politie sa anunti asta sau niste haine dragute si un biliard?
Cum sa spal o pereche de cizme pe dinauntru? Mi-e teama sa le las in apa deoarece ma gandesc ca o sa se moaie cartonul acela. Nu stiu ce sa fac. Ajutati-ma! ( funda)!
De ce atunci, cand dau o cautare pe TPU (sus, in casuta "Cauta"), nu-mi apar chiar toate postarile (nu ma refer la cele vechi), care contin cuvantul solicitat? De exemplu, o data la cateva zile dau...? (mai mult)
Salutare.Am de ceva vreme o problema destul de ciudata zic eu si e foarte posibil ca membri TPU-ului sa ma trimita la psiholog.Totusi am sa expun problema.Ma apuca in ultimul timp o mila teribila de oamenii...? (mai mult)
Ce inseamna hostess?
Pana la ce ora au program masinile RATC(100, 102, 103...etc.)Astazi?(sambata)
Este cineva din Timisoara?
Sa il plac sa nu il plac :-? nu stiu, el nu ma place dar eu il plac e in a 8 a dar nu stiu ce sa fac dar acum o saptamna s-a dat pe langa mine :o3, si nu stiu ce sa fac sa il plac in continuare sa port...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia pe care i-o scrie Pablo Marizzei in rebelde way? VA rog sa-mi dati link-ul de unde-l pot asculta
Eu cred ca TPU provoaca dependenta. Voi ce parere aveti? :)
Are a vazut saw 3D? E misto? merita vazut? povestiti-mi si mie ce se intampla...si inca ceva...cam cat timp ati avut cosmare. DAU FUNDA pentru cea mai buna explicatie. apropo nu-mi dati sa vad traileruri.? (mai mult)
Heyy`! As vrea si eu niste statusuri :). Multumesc`[A, si sa nu fie link`uri]Mersii`>:d
Stiti bancuri?
Dupa parerea voastra care e cel mai bun antivirus in avara de avira.
Da-ti va rog poezii de halloween in romana in afara de astea: http://www.poezie.ro/index.php/poetry/1751417/Halloween http://agonia.ro/index.php/poetry/147057/index.html
Funda mare! Mai demult am cumparat o revista pentru copii... iar acolo avea 2 cd-uri ...pe unul dintre ele era un joc numit " Ivan si Nastienka " ( ceva in genu ) dar cd-ul l-am pierdut si nu stiu de unde? (mai mult)
Cum imi pot pune o poza pe tup "toti pentru unu"
Cum v-au spus parintii ca Mos Neculaie si Mos Craciun nu exista?
cine poate sa imi spuna cand apare volumul V de la casa noptii? multumesc
Cum se numeste melodia http://www.youtube.com/watch?v=75jT2RKfRzM
Se poate sterge un id de messenger? Mersi.
ce se intampla? nu pot primi mesajele, doar le pot trimite, ma puteti ajuta? multumesc!
Cine a iesit ieri la dansez pentru tine? :">
Intrebari din domeniu auto.Cine raspunde corect are dreptul la urmatoarea intrebare. Incep eu : Care din urmatoarele vehicule pot circula pe drumurile fara a fi inmatriculate sau inregistrate? a.Biciclete...? (mai mult)
am scos nu stiu cum fermoarul de la penar si nu stiu cum sa il bag inapoi... FUNDUTZA!
Cine a pierdut aseara la dansez pentru tine?
Fetelelor. cum vedeti voi un baiat simpatic de gasca?
La 13 ani esti inca fetita sau domnisoara?
Persoana care v-a influentat cel mai mult este? (si de ce?)
Cine locuieste in Arad si e la Colegiul National Elena Ghiba Birta?
De ce cantecul inimi trebuie "tradus" in "limba romaneasca"?
Morgan ' Le Fay este zeita sau fantoma?
Care a fost cea mai mica nota a voastra? A mea 8.
Repede numerele prime 0-100 cel putin plsssss dau fundita la cel mai bun raspuns:D
Am vazut odata mai demult la messenger niste chestii de genu': iti aparea o musca pe ecran, iti ciuruia ecranu, iti intorcea fereastra cu susu' in jos. Plz nu raspundeti aiurea. PS:dau fundita :D
Cat face 1+1+(22*10+1011988)? Raspunsul castigataor funda De plictiseala!
Hi guys...am chiulit la fizica iar aia le-a dat la toti zece. ora trecuta cand am ajuns nea trecut la toti zece numai ca o jegoasa a zis ca am lipsit...se poate anula nota/ daca da cum?
Chuck Norris stie cat are Andreea Esca salariul!
Funda pentru cel mai interesant! Haideti sa compunem o poezie! eu incep: stateam si ma uitam pe geam afara...
Ce parere aveti despre cei care cer "Funda" disperati, dupa fiecare raspuns dat? :D Oare au la status:"Plecat la adunat de funde."?
Care este melodia voastra preferata?! :)
Va place noul videoclip miley cyrus?
Va place piesa:http://www.youtube.com/watch?v=SXbisVQn8-A
Care e mancarea voastra preferata? Ce mancati de obicei? Mergeti des in oras sa luati masa? Daca da cu cine mergeti?
Buna va place:http://www.youtube.com/watch?v=kaV9aDKhxf8
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?