Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am si eu o intrebare mai bine zis o nelamurire.Pana in semtembrie ciclul imi venea destul de regulat poate cu mici intarzieri sau cateva zile depasiri.Si in octombrie mi-a venit ciclul in data de...? (mai mult)
Vreau sa vorbesc cu un japonez? care se fi nascut acolo, stie limba si mai tine cat de cat legatura ca tara lui si informatii din orasul Tokyo? Sau aveti vre un coleg de clasa?
Gloria Bistrita-Steaua, Duminica 19:30 Digi Sport! Pronostic? Pronosticul castigator primeste funda.Acum vreau in cifre! Raspunsul victorie, egal, infrangere NU se ia in considerare!(exemplu:1-2) Eu...? (mai mult)
Hmm dupa mine cam orice om vrea un animalut de companie, nu? Toti ne plangem ca vrem caini de rasa.(nu discut acum despre pisicute) Daca am lua un caine mic de pe strada jegos...amarat si chiar ne-am? (mai mult)
Pe ce site pot descarca videoclipuri?
Nu sunt fana Selena Gomez dar nu pot spun ca o apreciez la unele lucruri care le-a facut.Am si eu o curiozitate, cei care nu o suferiti de ce nu o suferiti?
Maine merg sa-mi fac inca 2 gauri in urechi si nu stiu pe ce parte se fac.Pe stanga sau pe dreapta?
Cum poti avea parul drept fara a folosi placa? va rog spuneti solutii pe care le-ati mai incercat si merg... apropo eu am parul ondulat:D
De ce atunci cand vreau sa raspuns la o intrebare ajung inapoi la prima pagina? :| :-?
Ce stiluri de dans sunt in seara aceasta la dansez pentru tine?
Care dintre magii sunt mai bune tr saman in jocul metin? Zmeu sau de vindecare?
Am despartit o fata de iubitul ei. S-au despartit deoarece eu i-am spus fetei lucruri urate spuse de el, dar nu-s adevarate, Ma simt foarte prost, am distrus un cuplu, acum si ei sufera din cauza mea,...? (mai mult)
Help me:)Era un status care suna ceva de genul:Demult nu credeai ca vei simti ceva pentru mine dar acum nu ne vine sa credem ca suntem iubiti...
Caut un joc pe calculator. Nu l am jucat niciodata pentru ca nu stiam calculator in urma ca mai bine de 14 ani si putini aveau in casa. Prietena mea ii spunea SUPA, iar cand am intrebat o nu si mai amintea...? (mai mult)
Http://rabdareapietrel.ucoz.com/news/rahat_de_viata/2010-10-28-3 :))
Unde pot gasi jocul Oban Cursele Stelare?
Buna mami si tati C:\Dokumente unde Einstellungen\perin loredana\Desktop\img_1_large[1]. jpg
Care este colectia favorita de reviste DEagostini?
S. O. S an nevoie neaparat de idei pentru halloween eu m-am gandit sa ma fac o vrajitoare ( palarie, nas de vrajitoare, pelerina, imi fac suvite cu sprei special dar nu stiu ce culoare:D) sau...? (mai mult)
Ce spuneti pot sa imi fac un car "the light cinema"? am 13 ani :D
Ce inseamna daca visezi un profesor. ca vorbeste cu tine?
Voi credeti in extraterestru(OZN-uri)? Cum explicati atatea lumini in spatiul aerian al marilor puteri...brazilia,sua,rusia,china?
ceilalti cum isi filmeaza caracterele pe metin2 in timp ce joaca? va rog spuneti-mi:D
Cine imi da si mi-e niste linkuri de melodii! Rep de dragosteee la cele mai multe melodi si frumoase! dau funda uite gen asa ca mel asta! http://www.youtube.com/watch?v=DHZIsEejSdA
Buna imi spuneti niste cuvinte de alint mai putin folosite pentru fete:P cum ar fi gaza. dau un exemplu.
In ziarul clic a fost publicat faptul ca a fost gasita elodia...:)) ce parere aveti:-? credeti?
Hmm... De unde ar trebui sa incep? Nu pot sa postez raspunsuri. dau "posteaza" si nimic... Am confirmat adresa de email de n ori si tot nu merge :( Ce sa fac?
Am si eu nevoie de niste pareri de la cunoscatorii din domeniul calculatoarelor:))Vreau sa fac o prezentare power point despre o carte pe care tocmai am citit-o.Ideea e ca trebuie sa o prezint in...? (mai mult)
Tocmai am aflat ca colega mea de clasa este insarcinata in 2 luni :|. Suntem in clasa a8a, iar ea are doar 14 ani jumate. Sunt pur si simplu socat. Ca corp, e foarte dezvoltata, copilul va avea unde...? (mai mult)
Are well TPU? :-/
care imi zice si mie cum pot vedea poza de la avatarul unei persoane dar pe tot ecranul? si fara sa se vada in ceata?
Cati bani cheltuiesti pe zi:>? pe ce?
De exemplu...Cum imi dau seama ca un baiat, are de fapt mai multe feţe? De exemplu mi-ar zice ca ma iubeste, vorbe dulci si din astea, dar de fapt el ori ma minte ori este cu alta fata in afara de? (mai mult)
Si va rog zicetim si de unde sa downloadez silverlotusmt2 sau skymetin2 va roooooooog ca nu mai stiu ce metinuri sa ma mai joc ca la majoritatea sunt iteme + 9 dar sunt putine arme si armuri la magazine...? (mai mult)
Da-timi si mie un model de CV in lb romana. URGENT! Funda:) Site cu poza daca se poate;)
Imi spuneti si mie cum sa imi fac cont pe SilverLotusmt2? ca nu merge
Deci, mai intai HELLO! :) :) Am o problema.mai complicata.Am Iphone 4 si mi-am pus aplicatii de pe App Store-ul din el, din Iphone. A mers o saptamana(de cand il am) sa imi pun tot felul de aplicatii,...? (mai mult)
Am si eu o rugaminte. mi-am facut cont pe bitefight (un site de socializare dar mai "dark" ca sa zic asa) si am nevoie de cat mai multe persoane sa faca clic pe link-ul asta: http://s8.bitefight.ro/user/bite/102136...? (mai mult)
De unde pot descarca sims 1.intregg.plizzz...fonda!
Heeelp! Maine avem petrecere de Halloween(stiu ca e duminica, dar profa a zis ca e mai interesant seara, dupa scoala:D). Si eu si cativa colegi trebuie sa organizam...Maine dimineata mergem sa luam bauturi/mancare? (mai mult)
CAte intrebari despre metin2 exista pe TPU? Aproximati
Am pus intrebarea: "Buna, TPU! Am 7 ani si am o problema extrem de ciudata, s-ar putea ca dumneavoastra sa nu pricepeti subintelesul si ironia situatiei in care ma aflu! Azi dimineata, la 8:57 p....? (mai mult)
De ce anume ai nevoie pentru a crea desene animate?(ma refer la programe etc)
Vreţi să facem "blog-roll"? Adică eu adaug blogul vostru, voi pe al meu :) Daca doriţi, http://ochiul-realitatii.blogspot.com :)
Am dat Alt+3...si am mai apasat de nust ce litera din greseala,,, si acu e najpa rau,,, nici nu stiu unde e X`ul...nu imi apare startul,,, ce sa fac ca sa fie ca inainte? Fundita,,, si repede pls
Salutare. Imi puteti spune si mie cine a ales culorile rapidului? promul venit, primul servit cu funda
Inscrietiva pe vanatoarea de vampiri. E super misto http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=11312
Ce parere aveti despre oamenii care fac tatuaje? Este adevarat ca doare foarte tare?
Buna! am auzit ca saptamana asta se schimba ora! se da inainte sau inapoi? si cand? funda!
De unde va vine inspiratia sa scrieti pe blog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!