Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cui ii place INNA? Eo o ador!
Nu stiti cumva un banc care suna cam asa : mama il trimite pe bula la magazin si ii zice sa mearga la stanga la dreapta la stanga la dreapta sa sara gardul, sa dea cu pietre in caini si ajunge la magazin...si? (mai mult)
Care sunt cele mai faine adrese de wallpapers? luni ora 12, cel mai bun primeste funda
Mi-a spus mama mea ca toata noaptea a visat cuvantul MELCHISEDEC, fara sa simta ceva sau vreo imagine, si toata ziua s-a abtinut sa nu-l spuna cu voce tare. Ce inseamna? Ceva de religie, nu-i asa? Noi...? (mai mult)
cum se copia jocul pe CD :D? prietena mea m-a rugat sa ii trag un jic pe cd si am uitat cum :)) Funda
Cine poate sa-mi faca un toast pe te eu sunt patriot
Ce parere aveti despre cuvantul,, gagica"? mie mi se pare de-a dreptul ORIBIL!
Ce faceti weekend-ul asta?
de curand mi-am facut si eu cont pe IMVU dar am o mica mare problema cum fac iar rost de bani?:-?:o3
de unde imi pot cumpara sau inchiria un costum de hallween? apropo sunt din constanta! la pret convenabil! dau funda
Ce inseamna : Interventia Aloctiune Relatare va rog cine-mi poate defini aceste 3 notiuni
ce inseamna profesor de gradul 1? adica poate sas predea si la liceu? vreau mai multte informatii
Cine crede ca Justin bieber e un prosr, fara gusturi si urat va rogg da-ti un vot
Care e cel mai frumos cadou pe care l`ati primit?! dau funditttSa :)
Cele mai tari 10 skinuri de la hi5...:D:X? funda
Vreau si eu 2 filme bune...pentru ziua mea :d... dar 2 filme care le-ati vazut si au fost bune... pls funda
Ce va place mai mult adunarea sau scaderea? Mie adunarea.
La o trecere de cale ferata cu bariera, opresc pe acelasi sens, in urmatoarea ordine incepand de la bariera, un motociclist, o caruta si o camioneta. Dupa trecerea trenului motociclistul incerca sa-si...? (mai mult)
Ce este odata intr-un minut, de doua ori intr-un moment si niciodata intr-o o suta de ani? (primul raspuns corect are funda)
"Tu esti capitanul unui yaht, yahtul tau masoara 14 m lungime, 5 m latime, 12 m inaltime si ai la bordul yahtului 20 de oameni. Intrebarea este: cati ani are capitanul?"
Cand va fi sfarsitul lumii in 2010?
Cand luam vacanta de Craciun?
Daca o caramdia cantareste un kilogram si o jumatate de caramida, atunci doua caramizi cat cantaresc? (primul raspuns corect ia funda)
Cati prieteni aveti?(Nu din clasa) Eu am 6. Dar voi? :d
imi puteti spune si mie va rogggggg care este latitudinea si loncitudinea la 3 orase! orice orase! va rogggggggg dau funda
Poti sa traiesti cand simti ca nu ai niciun rost in viata?
Am scutire la sport dar vreau sa stiu daca mi se va mai pune note anul acesta :) Anumite persoane imi spun ca da, altele ca nu. Nu stiu ce sa cred :-? Ma ajuta cineva?! dau funda :X
:-B Care este culoarea oglinzii?:> :D
Salut am si eu un telefon nokia 5800 si i-am uitat pinu ce ar trebui sa fac :|?
Pe unde mai e Littletweety? :)) ce mai stiti de ea? inainte ma enerva cu intrebarile stupide dar acum parca imi lipseste:|:))
Stiti si alte contese in afara de Contesa de Segur?
Cand erati mici mamele ascundeau una alta de voi ca sa aiba pentru prajitura. Ce ascundea si gaseati, locurile erau mereu aceleasi, mai faceti asta si acum? termen 01.11.2010 ora 12
Am visat 4 nopti la rand ca pierd pe cineva adica eram cu el si in urmatoarele secunde nu mai era langa mine ce inseamna asta?
Cum ii vorbesti unui copil despre moarte?
azi vorbeam la istorie despre tiganii din romania. si am ajuns sa vb despre vedete.si doamna ne-a spus ca conect-r, alex, stefan banica si ANDRA rromi. despre conect-r si alex stiam, dar...? (mai mult)
Una. d o perioada mi-au aparut cosuri p fa-ti.st cateodata unele chiar dureroase. voi c mi-ati recomanda sa folosesc. da ceva sa imi treaca, nu doar sa l amelioreze o perioada
Fundita-care credeti dvs ca e cel mai bun program de modificat poze?
Nu stiu ce am facut da am pasat pe nu stiu care tasta si pentru ca am apasat tasta aia atunci cand eram pe un site mi s-o micsorat pagina de la site si nu pot sa-mi dau seama ce mai scrie plss primul raspuns...? (mai mult)
Se poate sa mut creditele de pe Barn Buddy de pe un cont pe altul? ambele sunt pe hi5.:D:Ddau fundita...
Cine stie aplicatii pentru hi5? Sau descrieri ori statusuri misto de fete sau viata, sau ceva ce a fost in trecut...Ms!
Am 14 ani si nu mi-a mai venit ciclul menstrual de aproximativ doua luni de zile. Care credeti ca este cauza?
Bunaaa! as vrea sa aflu ce melodii de dragoste va plac cel mai mult. De dragoste, de alea pentru despartire. NU MANELE!
Ce meserie aveti in prezent, dar ce v ar fi placut sa faceti si de ce? max. 01.11.2010 ora 12
De cate ori pe an apare catalogul Lady's metropolitan? Cand apare urmatorul?
Cum se da boboceala?
Raspundeti-mi si mie la intrebare asta :) http://www.tpu.ro/conversatii/buna-asi-fi-interesata-de-un-iubit-pe-internet-o-sa-fac-o-lista-cam-cum-sunt-eu-si-daca-aveti-interese-cumune-cu-mine/
Cum arata ROMANIA? CAre este parerea voastra actuala, si cum ati schimbao daca ati putea?
Am facut un server privat metin2 si sunt la pasul de a creea pagina de inregistrare pentru useri! Dupa ce am facut toti pasii dau start in XAMPP intru pe pagina de la hamchi si...nu merge.? (mai mult)
Lasaati-mi comm-uri, five-uri la Hi5 sau dac vreti si la Facebook! returnez + funda la cele mai multe! http://inlove4ever14.hi5.com /Facebook Pop Teo
Ce placa de par imi recomandati? ceva bun de calitate si accesibil.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?