Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
as dori sa aflu daca site-ul "light in the box" este un site sigur.astept raspuns.:*
Din punct de vedere al vostru, care e cel mai important român/româncă din istoria româniilor? Argumentaţi răspunsul vostru, vă rog.
Trăim mai bine acum după Revoluția Română din 1989 sau trăiam mai bine înainte de Revoluția Română din 1989? Argumentaţi, vă rog.
Sunteţi de acord sau nu cu Revoluția Română din 1989? Ce părere aveţi? Argumentaţi, vă rog.
Sunteţi de acord sau nu cu procesul și execuția soților Ceaușescu? Argumentaţi, vă rog.
Imi ziceti si mie niste nume cu:laura...sau nebuna. ceva? plz
Ce carte in recomandati sa citesc? dar inainte sa mi-o recomandati sper ca ati citit-o. cele mai bune carti le voi citi. multumesc anticipat.
Ati avut vreodata un prieten sau o prietena? Cum ati cuterit-o sau cum lati cucerit?
Am o intrebare! Mie imi plece de un bait din clasa. El zice ca nu ii place de mine si chestii din astea.Cateodata majigneste, cateodata se comporta foarte frumos, atunci si pe mine ma poarte cum vrea...? (mai mult)
Heei :x. Vreau multe statusuri frumoase(in special de dragoste:-");;). Funda maare; x
Cum se scot petele de tus negru de pe piele?
Imi place fft tare de colega mea si ea zice ca nu ii place de mine. Mie mi-a zis cea mai buna prietena a ei ca ma place, dar ea zice ca nu ma place. ce sa fac si eu?:X funditaaaaaaaaaaaaaa
De ce unii oameni isi tin parerea lor si buna SI PROASTA si nu te asculta chiar daca le zici adevaru/ce e bine? Pe bune, de ce nu e toata lumea open minded, sa asculte sfaturile de la toti, sa le gandeasca...? (mai mult)
Hey:x! Nu am mai postat de ceva timp, insa.As avea o intrebare pentru. cei care joaca BarnBuddy:P[hi5] Cine vrea sa imi fie vecin? Sau cum pot face sa am cat mai multi? Mentionez ca am trimis"cereri"...? (mai mult)
Sunt clasa a 11a. Vreau si eu sprijinu vostru intr-o problema. Am aflat astazi ca multi ma cred pe mine cu fite.Cum as putea scapa de ele? Cum se manifesta. Pur si simplu nu mi-am dat seama ca am fite...? (mai mult)
Care vreti id-ul meu de yahoo capy_junior;) in special fete . stiu ca suna "cocalaresc" da asta este :|;) :)
Eu am un motan pe nume tuffy. el nu a mai venit de 2 saptamana si 6 zile! ce sa fac? ce i s-a intamplat? care-i partea rea si care-i partea buna? ii ofeream toate conditiile!? ce i s-a intamplat? FUNDA...? (mai mult)
Cum se spune limbaj plural (limbaje sau limbajuri) PS.:nu e tema vorbeam cu o fata pe mess si ii spuneam ca nu prea stiu limaj...de strada
Ce trebuie sa faci sa apara intrebarea ta acolo sus pe prima pagina pe TPU? unde sunt 5 intrebari si una din ele este" bautul apei in exces dauneaza?" sper ca ati inteles:D mersi:*
Mate sau romana? istorie sau geografie?
Daca vizitezi un profil de pe facebok persoana respectiva poate vedea daca l-ai vizitat?
Pentru stergerea contului de pe TPU, la cine trebuie sa apelez?:)
Boona TPU! Ajutati-ma si pe mine! De ceva timp nu merge sa mai deschid Worpadurile Document acele documente in care poti sa scrii si nu stiu de ce.plss ajutati-ma si pe mine.
URGENT! Am de facut pana joi un poster mare de Halloween, pentru bal. Ce idei aveti? Eu m-am gandit la Minnie, Mickie, Winnie the pooh si tinkerbel, ori toate personajele de la Sanrio, Hello Kitty...? (mai mult)
BUna tuturor! am o problema! cum imi pot pune contul de pe hi5 sa fie privat adica sa nu permita nimanui sa fie vizualizat? fundita. Multumesc!
Voua cum vi se pare ca se da ceasul cu o ora inapoi?:x:x:x Eu una nu mai pot! Abia astept mor!:)) Dorm nu mai 8 ore pe noapte pentru ca ma duc la scoala:| Si ma trezesc extrem de greu:)) Pun ceasul...? (mai mult)
V-ati risca viata pentru persoana pe care o iubiti? Motive...si funodi, normal;) La baieti vreau si modul in care ati face'o, sau de ce ati face'o;)
Daca stiti vreun joc super de xbox360 si masini sau shooter sau desteas cu batai lasati linkuri pentru ele sa le pot downloada si ziceti si cum se cheama funda pentru cel mai tare joc?
Am o problema cu messengerul, dau dublu click imi apare icoana in tray apare chenarul idul meu si restul e alb, mi se blocheaza pc vreo 2-3 secunde si dupa isi revine, cand dau click dreapta pe tray...? (mai mult)
Of. Ce va enerveaza cel mai tare pe lumea asta?
Hey! Spuneti-mi si mie niste muzica Am de facut un dans hip-hop cu fetele si nu stiu ce muzica sa aleg
Buna vreau sa ma ajutati si pe mine cu o problema dar i-mi scrieti si rezolvarea profesoara de fizica ne pune 3 daca nu stim si nici nu ne explica : Un magazin livreaza cuburi pentru copii, ambalate in...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele bisexuale?
Sunt disperata va rog s-mi spuneti cat costa actele pentru o masina care abia am cumparato
Daca ar fi sa vi se indeplineasca o dorinta, care ar fi aceea? Numai una :D
Ce parere ai despre acest clip? Eu am pisica si am lesinat de ras:)) http://nefericirea.wordpress.com/2010/10/26/rade-si-el/
Nu stiu cum sa imi fac id nou![adica nu stiu ce nume sa pun]! Sa fie fara numele meu va rog! Thanks!:X
Stiti cumva cum pot scoate parola de la un folder?
Cine are ipod touch 4G sau iphone 4 sa-mi dea mesaj! va rog
As vrea sa stiu daca pot pune parole la mesaje sau la imagini pentru. Lg cookie. Daca stiti as vrea sa stiu si cum.va rog:o33 Dau fundita:*
Regula numarul unu cand e vorba de a posta ceva pe site-ul asta:'respecta regulile de gramatica". mama ce pretentii mai au adminii astia! dar daca dam un simplu click pe categoria "notificari"?! aaaaaaaaaa?...? (mai mult)
Vreau sa imi comand sapca de pe acest site dar nu stiu daca pot daca eu sunt din Romania. Si cum este cu marimile acelea? cine ma poate ajuta?! Funda! http://www.jerseysandhats.com/New-Era-59FIFTY-DC-Fitted-Hat-Cap-p/hdc1.htm?Click=4...? (mai mult)
Ohh la naiba! Tocmai am gafat-o:-ss Deci, inteligenta de mine ii spun la fr meo:intra sa imi bag cod pin sa nu imi mai intri tu pe telefon el:bine, dar vezi ca o sa il uiti eu:nu`i adevarat, nu pot...? (mai mult)
Unde gasesc traducerea lectiei 1 lb fanceza cls a 8 a editura cavallioti?
Salut lume! Ce firma produce chitari electro acustice mai bune, mai sonore - Stagg sau Yamaha?
Oferte pentru reprezentanti avon C17/2010...un linck?fundita
Ce inseamna "modus vivendi"?
Buna TPU in ladypopular samponul pentru animale este nu mai de caini sau si de pisici:D:)? Fundaaaaaaaaaaaaaa:x xD :)
Cine stie niste coduri pentru barn buddy pe hi5 pls... dau fundita :>:>
Ce alte banci tip PROVIDENT stiti? Ma refer la faptul sa acorde imprumuturi pe termen scurt si plata pe saptamana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!