Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce zodie sunteti? dar fratii/surorile voastre?
Facem Halloween la scoala si habar n-am cum sa ma imbrac! P. S. : Sunt in clasa a V - a, nu vreau costum de printesa sau de zana.
Cine vrea sa ma ajute cu un vot? Un frag va rog mult aici: http://www.cs-gothic.ro//frags/frag.php?player=alcatraz - dau funda!
Cum se pune o mel pe power poin! plisss zi-mi si mie
Stiti careva un net cafe prin dristor?
Cum sterg ce am pe facebook? fundaaaaaaaaaaaaa :)
Va rog, ziceti-mi si mie un cuvant derivat cu sufix la verbul "a zice"! Va implor! Dau funda numai ziceti-mi!
Ce fenomene s-ar produce daca miscarile Pamantului ar fi egale?
Hey buna! Mai exista un sezon in h2o daca da? un linck ceva:*:*:* fundita
Profa de mate, m-a scos la tabla si am lo-at 9 as fi loat zece da am cam gresit impartirea si a venit ea nu sa mi-o faca sa im zica ca am gresit si sa o mai fac odata si, mi la pus in catalog si la...? (mai mult)
FUNDITA-unde este in maramures depozit de haine import germania-PLIZZZZ
Cum fac sa-mi schimb scrisul la mess definitiv? Adica daca inchid fereastra sa nu revina la normal?
Va rog, unde pot sa gasesc informatii despre armata romana de astazi? tot ce am gasit eu au fost numai critici. funda
URGENT! Maine esti ziua mamei mele si as vrea sa-mi spuneti niste urari mai speciale... DAU FUNDOI
De ce aplaudam cand se termina o piesa de teatru sau depa terminareaunui cantec ceva?
Cei care joaca my brute imi spun si mie cand scrie acolo joc cat ai de luptat si nai pierdut deloc sa ai castigata ce trebuie sa faci ca sa continui sa te lupti ajutor sunt la level 3 ajutor dau funda ce...? (mai mult)
Cum adaugi vecini la burn buddy? pls help:-*
Cum se pune status la messenger 8? pls help
Mi a fost furat telefonul in ora de info cat tip a m fost pana la catedra sa i dau profei lista cu abs, si s. sigura ca a fost unul din colegi, dar nu pot acuza, important este ca eu nu mai am...? (mai mult)
Am neaparat nevoie de rezolvarea unei probleme pentru maine ( nu e tema e in plus si vreau sa fac exercitiu ca sa-mi dea un pct in plus). plz ajutati-ma va rog ca nu stiu cum sa-l fac ( si sa nu dati...? (mai mult)
Mi-e sila de muzica house. Pe orice canal de muzica baga intr-una muzica house, care se numara printre cele mai de **** genuri. Sa fim seriosi cum poate sa-ti placa o melodie care are 2 versuri maxim si...? (mai mult)
Ce caracterizeaza numele daniel?
Buna TPU. dati-mi idei ce sa fac in timpul liber ca ma plictisesc de mor ...va rog cine da mai multe idei fundoi:X
Cn joaca farmerama sa ma bage si pe mine ca prieten numele e [CaTaLiN93] cu tot cu paranteze.
Auziti stiti de unde pot sa iau si eu cs extrem care sa nu trebuiasca steam neaparat va rog dati-mi si un linck daca stiti
Aveti idee cum pot aduce 1 masina de spalat dintr-o parte a orasului in cealalta?(o sumpar de la cineva:) ) Pot chema un taxiu? Sincer nu stiu daca taximetristul are voie sau vrea.Si daca se poate cam cat...? (mai mult)
Cine joaca megic encyciopedia ca nu stiu cum sa trec de nivelul unde este acel steag indian de facut
Buna TPU...noi de halloween dam o petrecere si eu m-am gandit sa ma fac emo... dar u stiu mai exact cum imi puteti da o poza cum as putea sa ma fac?:) DAU FUNDITAA LA CELE MAI FAINE:d! MULTUMESC:)
Se apropie halloweenul si as dori sa imi fac singura niste costume preferabil din ziare idei, funda, urgent☺
Cine stie trucuri magice?
Eu ma identific extrem de bine cu descrierea zodiei mele, cam 90 %... voi?
Am o intrebare:X:D eu am windows 7 (stiti asta), si nu inteleg dc nu imi merge sims 2:(((, imi pueti spune dc nu merge sau macar daca merge sims 3 :D?
Funda! cum pot sa anulez un proxy? dc vreau sa fac asta pentru ca nu imi merge instalat mozila firefox si imi pune o varianta ca daca am un proxy sa ma asigur ca ii permite la internet sa fie utilizat si...? (mai mult)
Hei. :) Am nevoie de un mic ajutor din partea voastra.; )) Trebuie sa gasesc doua cuvinte (inexistente inca in limba romana ) pentru fiecare mijloc de imbogatire a vocabularului cunoscut. Ma ajuta...? (mai mult)
Va e frica de intuneric?
Buna! Daca am propozitia: I'm studying. Ce inseamna? Eu lucrez sau eu lucram? fundita.
Buna cine ii de la Colegiu Tehnic de Vest din Timisoara din simpla curiozitate?
Masoneria! Ce parere aveti despre aceasta societate discreta? (discreta, nu secreta)
Stiti vreun alint pentru numele sergiu si unul pentru cosmin?
Mi-a venit o idee, as vrea ca fiecare dintre voi sa scrie 6 cuvinte in asa fel incat sa facem o compunere. Incep eu, Undeva intr-o padure era un izvor... acum fiecare scrieti cate 6 cuvinte sa vedem? (mai mult)
Cum ar trebui sa imi petrec revelionul ne-avand cu nimeni sa mi-l fac?
Dau funda cine imi spune cele mai multe jocuri seau cel mai tare joc gen samp
Unde as putea gasi cantece pe portativ, asa cum apar deseori ele in manualele de muzica.Care ar fi site-uri de unde as putea face rost?
A aparut jocul don't get angry 3? Dau o fundita cui imi da jocul.
Ati fost vreodata...la un pas de moarte? Adica sa fi fost intr-o situatie si apoi sa stati asa sa va ganditi ca puteati muri chiar, si ca ati fost norocosi ca nu s-a intamplat asta?
Doi baieti se bat pentru mine. ce sa ma fac? tot vin la mine cu chesti...ma iubesti? care i mai fain eu sau el? am ghinion.cum sai impac unu e in a 8 a si unu in a 7 a? datmi o mana de ajutor!
Daca iti intepi sanii cu acul se micsoreaza? sau ce sa beau (ce sa fac) sa se micsoreze (sunt foarte incomozi, nu pot sa port ce haine vreau). va rog ajutati-ma e urgent fundita:*:*:*:*:*
Caut server metin2 privat romanesc cool si non-stop, in afara de metin2tim metin2fun metin2energy metin2dinamik metin2light si metin2speed.Ms,dau funda!
Particip la promotia milka si as vrea cat mai multe coduri VALABILE si NEVALIDATE plzzz :x dau fundita la cele mai multe coduri valabile
Vreau sa-mi fac un id nou dar nu stiu ce nume sa pun:-? as vrea sa contina cuvantul zmeura:D ceva idei? funda pentru cele mai frumoase:X:X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?