Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Pentru ca se apropie Halloween-ul :) va propun sa imi dati mai multe sugestii legate de o nunta cu tema de halloween. Am aici un articol despre rochia de mireasa de Halloween. http://www.infomariaj.ro/nunta-la-moda/rochii-de-mireasa-in-stil-halloween/910/ Pe...? (mai mult)
Romanasule, stii tu ce seamna demnitate? Jignesti poporul, jignesti cultura, jignesti limba, jignesti istoria, jignesti arta si literatura romaneasca, jignesti patria si tara, si daca ai mai mult...? (mai mult)
Funda! Nu mai merge smecheria cu TAB-ul :((:|. exista alta varianta de-a fura la barn buddy cand are si cainele mancare? Pls :)
Daca postez o intrebare pe anonim, ea asa va ramane?!
Http://www.youtube.com/watch?v=qqizKtWBD2Q
Am un abonament neplatit la orange si de vreo 5 ani de cand m-am lasat de oange tot imi vin facturi ca ma dau in judecata daca nu platesc, chiar pot da sau doar gura e de ei?
Vreau si eu indiciul de aseara de la Cireasa de pe tort, cand a gatit CRBL. Mersi.
Nu credeti ca pe acest site va dezvaluiti prea mult viata personala?
Salut dragilor! Intrebarea mea este mai mult o urgenta nevoie de un sfat sau de o parere sincera, oarecum ma aflu intr-o situatie in care chiar numai stiu ce sa fac. Am cunoscut un baiat acum jumat...? (mai mult)
Ce inseamna dragostea?
De unde pot lua si eu gta bucureti gratis si fara virusi... cel mai bun rasp prm mult asteptata fundita
Cum pot sa sparg un id de messenger? dau fundita celui care-mi spune
Ce credeti despre melodia asta:Adda-Prietenie afumatata asc versurile mie chiar imi place:X:X:X fundita
vreau sa-mi fac un nou id.si am gasit:D si mi-am complectat pagina aia cu nume.etc... si dupa aia ce fac?
Cum sa aleg o dieta?
De unde pot downloada Hannah Montana feat. Lilly - Wherever I Go?
Vreau ceva sate aproape de tm sau iesirea din timisoara, am avut un prieten ff bun acum ceva ani si nu mai stiu de unde era un sat cu iesire prin calea buzias din timisoara.parca cu litera s, spuneti-mi...? (mai mult)
Daca in romania este ora 10 dimineata in L. A. cat este ora?
Propun Conducerii site'ului introducerea unui nou 'buton' cu care sa votam, (pe langa folositor, nefolositor..., etc) Ar trebui ca unele raspunsuri sa poata fi votate cu "Tragic", nu credeti? Motivul?? (mai mult)
Vreau sa imi iau o tableta grafica.Va rog sa imi ziceti daca e cu tot cu internet si daca trebuie platit si internetul.Caci vreau si eu sa desenez vrumos.Va rog dati multe informatii despre ele dar nu luate...? (mai mult)
Este sexul premarital greşit? Ar trebui să trăim o viaţă de abstinenţă plictisitoare? Este greşit să faci sex înainte de căsătorie? De ce voi creştinii consideraţi că sunt greşite toate...? (mai mult)
Cum îţi stabileşti standardele pentru comportamentul sexual? Ce spune Dumnezeu despre diferitele comportamente sexuale? Care sunt valorile morale ale lui Dumnezeu cu privire la sex?
Credeti sau nu in paranormal? Daca da, de ce? Daca nu, de ce? Argumentati, va rog.
SALUT, as vrea sa stiu si eu cum pun poza mea intr un film iar in locul actorului care vreau eu sa apar direct eu in persoana, daca se poate sa imi explicati cum se face sau daca aveti o demonstratie...? (mai mult)
As vrea sa imi vand toate posterele ...nu mai am ce sa fac cu ele am auzit persoane care le-au vandut daca vrea cineva sa ma anunte (sunt postere bune am renuntat la reviste de ceva timp deci posterele? (mai mult)
Cum faceti sa stati treji toata noaptea...si sa nu dormiti la ore?:]
De ce oamenii se feresc de ceea ce nu inteleg? De ce marginalizeaza copii cu sindrom Down sau persoanele infectate cu HIV? De ce atata ipocrizie?
Salut de unde pot cumpara un cablu de date ca sa pot transfera pozele de pe telefon pe calculator?(specific ca am un telefon samsung corby) si este scump acest cablu?
Cine stie un site de unde pot descarca harti pentru igo 8 sau pentru copilot live 7, harta spaniei?(sa fie gratis)mersi dau fundoi
Spuneti-mi nume pentru mesenger.nu iduri.nume cum sa apar in liste.pentru baieti sa fie numele.cat de repede posibil
Sunt din ploiesti si am 14 ani as putea sa imi fac un tatuaj? daca da unde?!:) funda celui care raspunde serios si folositor! thanks
Cum vi se pare siteul asta? http://tueceni.piczo.com l-am creat cu scopul publicarii reaclamelor.are zu.chat.forum si multe altele mentionez ca e in lucru asa ca jocurile, bancurile si clipurile nu sunt...? (mai mult)
Ce as putea sa scriu intr-o auto-caracterizare?
Cate rase de caini exista?
Hey! am o intrebare. sunt din bucuresti si frecventez localul Krishna. acum cateva zile am fost acolo si nu imi mai pot scoate o melodie din cap. versurile sunt cam asa "na sou po... s'agapo". este cantata? (mai mult)
As dori sa-mi schimb numele de la hi5 ce nume as putea sa am ( nu nume sau de ex dulkik skumpik )? funda cel mai bun
Cine vrea sa ma ajute si pe mine sa pun o prezentare pe facebook pps. daca se poate
Care dintre gemenele Olsen va place mai mult?
Va placut filmul: The Secret? cateva pareri. cea mai frumoasa castiga
Ce carte va placut cel mai mult?
Este buna si o ecografie abdominala facuta la un cabinet particular ca sa aflii daca esti insarcinata? Care e diferenta fata de cea de la ginecolog? FUNDITA
FUNDA! Cine imi zice va rog mai multe jocuri din astea de genul gandeste-te la un nr, mama iti da tot ataa, suma imparteo la. hoti iti iau. din suma, iar nr este., va rog ziceti-mi cateva!
Exista film dupa cartea "Ordinul secret al fetelor de pe strada caramel"? Iubesc cartea aia.
Ce va place mai mult? h20, hannah montana, jonas brothers, camp rock 2 sau zack si cody pe punte?
Cine imi da o lista cu melodiile shakirei? Toate daca se poate!
Vineri seara (15 octombrie) a fost la kiss fm dj olix si a avut un set care incepea cu un solo de chitara.Stiti cumva unde as putea gasi piesa/setul?
Buna TPU.Cum pot face parte dintr-o breasla pe Metin?
Cum se zice: piatra foarfeca si cum?
Ziceti-mi nr de la unu la 10 pe engla please
De unde vine rivalitatea intre Dinamo si Steaua?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.