Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
De unde pot descarca parodia de la divertis aiai cu "alors on danse">"sa ne distram" dau funda
Hei de curand am citit pe net ca cica atunci cand murim pierdem in greutate 21 de grame si ca aceea ar fi greutatea sufletului nostru, care paraseste trupul. Voi ce credeti? Si ca tot veni vorba de asta,...? (mai mult)
Cum se posteaza pe etwinning informatii despre subiectul abordat de Profesori? a avut cineva cont?
Vorbeam la telefon. asa. si apas pe Dezactivare Dmtf ce vrea sa insemne acel Dmtf;;)
Ce inseamna efectul de turma? Doamna diriginta ne zice asta cand facem prostii, adica in fiecare zi. Si eu chiar nu stiu la ce se refera.
Stie cineva un site unde pot vedea gala de box unde lupta Bute, Diaconu si Jojo Dan, de sambata dimineata (16.09.2010)?! :D
Daca ai putea fi in locul unei vedete care ar fi aceea?
Cum dau un video inapoi, ceva de genu il intorc? ex:un omo scapa din mana un lucru iar cand il inversez se vede de parca cum lar ridica dau funda
Buna as vrea sa-mi fac prietene din toata tara( in special ardeal) imi puteti lasa id-ul vostru aici sau printr-un mesaj si va add eu
Hai, sa vad unde va zboara imaginatia! Dau si Fundita. Continuati expresia "daca ar durea prostia [...]" multumesc pentru. raspunsuri!:*
Eu pe facebook am blocat cativa prieteni si acum as vrea sa-i deblochez si nu gasesc unde sa fac asta X( stie cineva va rog? :( mersi:* ♥
Am o colega noua in clasa si cica e "crestina dupa Evanghelie".:D Ce inseamna?:D Vreau mai multe detalii.
Ajuta atletismul la inaltare? si cati cm poti creste?:D
Vreau si eu comm si fives pe hi5 pls :X http://butterflyenergy.hi5.com va rog frumos fundita :x
Cum fac bani pe imvu?:d [ Fundaa:> ]
Hi5 vs Facebook? :x parerea mea e ca Hi5 e la putere voi ce credety?
Vreau si eu idei pentru id. Ma numesc Oana.:) vreau ceva cu Oana love you. dati`mi idei:D
Cati utilizatori are hi5-ul? Dar Facebook? fundita
Cate grame de tutun sunt intr-o tigara kent 8 sau in pall mall albastru? Dau fundita la raspunsuri sincere.
Presupun ca toata lumea stie de EZEL.Acvum va rog sa-mi spuneti de unde l-as putea vedea, in romana si intreg.
Ce sa fac maine seara? (sunt din buc)
Cand ii state de romania?
Ce jocuri stiti ca metin2 de download dar in romana:| cu jucatori si asa in afara de 4story?
:) Voua va place ca se da ceasul cu o ora inapoi? Cel mai interesant raspuns primeste fundita :)
Funda...pe 17 octombrie este Crosul Loteriei Romane pe Piata Constitutiei, credeti ca merita sa particip fiind o fata in varsta de 13 ani, alerg bine dar nu foarte bine...si va fi multi oameni si o sa? (mai mult)
ro! Eu am o intrebare si va rog raspundeti cit mai multi.Va rog.Saptamina viitore facem Helloween in scoala.Si clasa mea suntem organizatori.Nu vrem sa facem ca o concurenta intre clasa dar...? (mai mult)
Ajutor! azi am iesit cu o gasca afara... si era baiatu pe care il plac acolo, el nu stia nimic :|... i-am dat colegei mele sa vorbeasca cu el si cand a inchis a vazut poza cu el pe ecranul meu el : dc? (mai mult)
Vreau si eu urgent cel mai inspaimantator film de groaza pe care l-ati vazut
Va, rog, asta este cea mai urgenta intrebare a mea: cum fac sa imi sterg poza pe TPU(aici)? Va, rog din suflet sa am incercat sa intru la editare profil si nu am reusit! Va, rog, dau de exemplu azi...? (mai mult)
Cum dezinstalez ceva? funda
azi mi-am luat un stilou BIG si am bagat o rezerva in el, dar nu se inchide de tot! si nici nu scrie! am bagat mai multe feluri de rezerve si niciuna nu merge! vi s-a mai intamplat? daca da, ce...? (mai mult)
Tinctura de propolis este buna pentru eliminarea acneei? Daca da, atunci cum se aplica?
Daca ai sti ca maine ai muri, ce ai face azi?
Salut am inslalat un program cred, sweet im.este cu imagini de pe yahoo, dar as vrea sa il deconectez cum pot sa fac acest lucruuuu? va rog drumosss ajutati-ma... dau funda celui care imi zce ce este? (mai mult)
Stiti cumva un site unde gasesc majoritatea,, Limbajelor de internet? Funda!
Are cineva sa imi dea si mie un cont pandanda member sau un hack ceva?
Ma puteti ajuta cu niste sinonime neologice pentru cuvintele: cinste, gazda, noroc, cerere, dovada si greseala?
ce sa fac, cred ca o sa ma mut in alt capat al tarii si trebuie sa imi schimb si scoala, eu nu pre sunt buna la mate sunt plinuta si ce credeti o sa am prieteni, nu o sa rida nimeni de mine, ...? (mai mult)
am nevoie de ajutor din partea voastra. Cum pot copia muzica din calculator pe un cd? fundita
Dau funda pentru cei care ma adauga ca vecini pe barn buddy pe hi5.Nu am caine.Acesta este link-ul meu de hi5: http://botezatubianca.hi5.com, iar acesta pentru a deveni vecini pe barn buddy : http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?...? (mai mult)
Ma plictisesc, ma plictisesc.lasa'mi si tu un msj cu id tau. poate ma ajuti sa scap de plictiseala!
Vand cont de steam cu 7 E cosmote.cine e interesat + cine il ia ii dau si fundita;)
Cine stie unde pot gasi lista pieselor ce au cantat astazi (15.10.2010)la kiss fm, am auzit pe la ora 6 si jumatate dimineata o melodie super tare dar nu o pot gasi deoarece nu imi amintesc versurile si...? (mai mult)
Imi da si mie cineva o fundy?
Spuneti-mi si mie niste jocuri stil barn buddy :D
Buna sunt in comitetul de organizare a unui ball. Tema este Hallowen. Dati`mi si mie idee va rog frumos de probe pentru miss si mister:*
Buna TPU...:-* cum pot sa fac sa am cati mai multi banutii rosi la barn buddy :D ca au aparut multe chesti noi dar se pot lua numai pe banuti rosi :((...
Hei, buna prieteni. Am o intrebare in legatura cu Halloweenul. La noi la scoala se face o petrecere de Halloween si trebuie sa fim costumati. Nu prea am idei in ce sa ma costum de Halloween. De...? (mai mult)
Ce v-ati lua in bagaj daca ati pleca 2 zile la munte? :) fundita:)
Cine stie ceva site de modificat poze? dau fundita...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.