Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Este daca stai in fata onglizi mult timp iti strici ochii? Sau iti ia umbra?
>:d...? (mai mult)
Ce se intampla daca : cineva merge la restaurant si nota de plata e de 150 lei iar eu am doar 100 lei? Funda :D
Am racit si ma doare foarte rau in gat, cand inghit, cand beau si cand vorbesc! Am luat o pastiluta albastra este pentru gat, dar nu imi trece...ma puteti ajuta? dau funda
Cum este la voi in oras? Ce puteti spune de orasul in care locuiti? :)
Daca am iesit din SIMS 2 fara sa salvez, din greseala bine-inteles, mai am vreo posibilitate sa nu pierd ce am jucat? un cod sau cev, sau un buton de undu? plz vreau rasp cat mai repede... fundita.? (mai mult)
Hey elevilor! Voi aveti amintiri placute cu dna invatatoare, gen surprize care i le-ati facut? Anul trecut, in clasa a 4 a, am stiut ca n-o so mai revedem pe dna si desi mereu ne bateam, param si...? (mai mult)
Ca sa pun o intrebare gen unilizatorul LittleTweety (sau cum s-o scrie): Ma mananca in talpa si nu ajung. Ce sa fac? =))
DAU FUNDITSSA! Va rog Raspundeti-mi la intrebarile mele legate cu piercingul in ureche! Va multumesc! :):)
Azi pe 5 octombrie 2010 se face scoala? dau funda
Concret, daca maine ati fi alesi presedinte sau prim ministru, de unde ati lua banii pentru relansarea tarii?
Care sunt indicatoarele de circulatie la care obligatoriu trebuie sa opreasca orice vehicul?
Moderni sau modernisti? Ce alegeti?
Ce fel de caine as putea sa imi iau (stau la bloc)? Dau funditzsa! :P
Unde a disparut unul din cei mai activi si veseli useri?(NOname)? http://www.tpu.ro/utilizator/pzyz i se simte lipsa:| stie cineva ceva despre ea?:(
Saluty:D.va rog ma puteti ajuta si pe mine...in data de 7 oct trebuie sa ma duc sa-mi puna prima viza pentru somaj...si ce nu stiu eu cand voi primi somaju in ziua cand imi pune viza sau imi va spune in? (mai mult)
De unde iau kayganu pentru return of casle walfenstein?
Pe care votati? Pe King Koopa sau Bowser? Argumentati de ce. http://teodora45.deviantart.com/#/d3041w5
Vb. cu o tipa si noaptea fata mai ramane pana tarziu pe laptop si are activat 'idle'ul la 1 min. dar nu apare idle deloc, desi ea zice ca adoarme cu latopul langa ea, am intrebat-o...? (mai mult)
Ce jocuri cu aceasta fata mai stiti? Funda http://perspicacitate.1001jocuri.com/jocuri-smecher-la-bord.html
Va rog mai dati-mi si mie jocuri exact ca acesta. Funda http://perspicacitate.1001jocuri.com/jocuri-smecher-la-bord.html
Sal TPU am 2 intrebari:D 1. vreau ca atunci cand vb cu altii pe mess sa apara ~MC.$p! kU~ sa nu mai apara numele vechi...cum fac sau unde dau sa apara la toti ~MC.$p! kU~? 2.de exp luam melodia lui nane-lalala? (mai mult)
Http://www.trilulilu.ro/jevelo2009/001f9c2761fb01 :)):))
sunt carolina si as avea nevoie de ajutorul vostru pentru a-mi gasi o prietena din iasi, numele ei de domnisoara era Mariana Cazacu, iar acum e maritata, numele sotului e Cristi dar nu stiu si...? (mai mult)
Intrebari oracol misto? dau funda
Hey buna! in curand o sa implinesc 14 ani si as vrea sa imi fac ziua la restaurant dar nu stiu ce am putea face acolo puteti sa imi da-ti niste idei de petrecere la 14 ANI?
Ce jocuri imi recomandati ...as dori gen actiune -aventura sau doar actiune ca nu stiu ce sa mai joc...lasati si id voastre daca vreti;)
Catelusii viseaza? { Va intreb asta deoarece catelusul meu cand doarme tot da cu labutete le misca, tremura si scoate niste sunete ciudate :)). E ca si un copil mic, cand il trezesc se linisteste si se...? (mai mult)
cine are cont pe desenatori.ro si nu il mai foloseste? am incercat sa-mi fac cont dar nu primesc mail sa-mi confirm contul. daca aveti cont si nu-l mai folositi va rog sa mi-l dati mie.
Http://www.tpu.ro/beauty/cine-a-folosit-produse-cosmetice-de-la-seacret-pe-baza-de-minerale-din-marea-moarta-cum-vi-s-au-parut/
Cine este din valenii de munte si imi pate spune ce accident de circulatie a avut loc acolo si cine a muri? help pls:( :*
Spuneti-mi un joc de genul Vside, Second Life, IMVU adica un joc real life multiplayer. FUNDITA!
Cine stie melodii noi de toate tipurile?:*:*:*:*
Salut vreau si eu sa ma apuc de world of warcraft dar nu prea stiu cum se face, am cont pe battle.net dar de aici nu stiu ce sa fac... spuneti-mi voi...
Fumezi? Ce fumezi? De ce fumezi?
Stiu ca exista o superstitie... Daca te uiti la ceas cand a ora fixa (00) se intampla nu stiu ce. Daca te uiti la ceas cand e :59 se intampla altceva. CE inseamna chestiile astea? DE ceva timp vad numai? (mai mult)
Ce ati face daca s-ar legaliza Marijuana in Romania?
Buna as dori sa imi imi dati niste sfaturi ce set multifunctional de coafat sa imi cumpar ceva bun si de calitate.Va rog mult sa ma ajutati
Salut cine imi poate da cele mai frumoase melodii din india ("indiene");) mersi mult
FUNDITSSA... Vreau niste saloane sau bijuterii in Titan care sa imi faca gaura in ureche? Si cat cam costa o gaura? Si daca pretul e inclus si cercelul sau trebuie sa il cumpar eu separat?
Ati auzit ca mama lui traian basescu a murit?
Intrebarea mea este: Cum sa ma comport cu o fata cu care ma intilnesc cu ea? Mai pe scurt ce intrebari sa-i pun, sau despre ce sa vorbesc cu ea, in timp ce stau tot cu ea?
FunditSSa! Cat costa sa imi fac o gaura in ureche? Unde gasesc o bijuterie care sa imi faca gaura in zona Titan?
Am un mp4 de app un an:-? acum 3-4 saptamani l`am viruuussat>:):">` cum il devirusez?;;)
Cate kg aveti si inaltime a si ani?
Buna all. Poate asta vi se va parea stupid si da, ma astept la critici dar nu mai stiu ce sa fac.Eu am o pasiune nebuneasca pentru spirite si chestii de genul acesta.Visez sa devin cercetator de fenomene...? (mai mult)
Justin Bieber Nu exista? spuneti ca nu e adevarat pls http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ&feature=player_embedded
Voi invatati maine? Nu ne-a anuntat doamna pote da sau nu?
Cand se schimba ora? Sa imi spuneti, va rog...soryy trebuia sa scriu mai mult
Imi cade parul si am 14 ANI! Folosesc spuma/fixativul/ gelul din cls a5a Cum fac sa nu imi mai cada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!