Ce greutate ar trebui sa am la 1m 61?
Salut as vrea sa-mi ziceti niste jocuri pe care le preferati voi pentru ca sunt plictisit de jocurile pe care le am si as vrea ceva nou
Oare o fata care a venit din clasa a 2 a la noi si in a4a mi-a zis ca nu vrea sa fie cea mai buna prietena apoi in a 5a spune ca vrea dar ca atunci eram prietena cu alta fata(oana)... fata aia a plecat? (mai mult)
Doresc sa cumpar un aparat foto de vreo 10 sau 12 mega pixeli si sa aiba si un pret bun, vreau sa-l folosesc ca sa fac panorame si portrete, etc... Daca aveti sugestii spuneti-mi. Multumesc pentru ajutor!? (mai mult)
Am vazut odata niste filmulete scure de vreun min. si nu stiu une sa le mai vad si erau cam asa animate cateva care ii invata pe copii ce se intampla daca nu face asa si altele care nu erau animate.Ma ajutati?...? (mai mult)
Tin minte de cand eram mica am auzit o melodie la televizor.Era in romana si era o fata ca un inger si striga ceva de genul "tati, unde esti tati?" si tatal ei canta si se prabusea o cladire.(cred ca era...? (mai mult)
Am o intrebare care ma macina foarte mult la care vreau raspunsuri serioase, nu vreau tot felul de putoi si piztii, care nu se mai suporta, sa vina sa zica tot felul deprostii.Toata lumea spune ca este...? (mai mult)
Cum sa'mi fac singura piercing in nas fara sa ma infectez?
Buna! am o prietena pe care o cunosc de la gradinita.suntem in aceeasi clasa, si pana acum eu cu inca 2 fete si ea eram cele mai bune prietene! noi 3 stam pe o strada, iar ea pe alta strada.intr-o...? (mai mult)
Care este parfumul vostru preferat? Ce parfum folositi acum?:)
Vreau si eu siteuri gen okazii care stiti plz pup
BUna.Stie cineva un server misto de metin fara hamachi? fundita
Caut si eu un nume de hi5:)) dar care sa contina si numele Oana... dau funda cel mai fain sau funky raspuns;)
Cand obtin ceva in Barn Buddy(pe hi5) de exemplu trec in alt nivel imi apare cand intru pe hi5 la actualizari recente ca am trecut in nivelul x pe engleza.Cum fac ca sa scrie pe romaneshte?
Buna :*. Vreau si eu statusuri noi de dragoste, va roog! Am ramas fara idei :|.Multumesc.si dau funda :)
Heey TPU!:) eu sincer m-am cam plictisit de numele meu de la hi5 (♪ Pau ♫)...imi puteti da ceva sungestii de nume, mai multe ca sa am de unde alege care sa fie asa mai "nebune"?:) daca se poate si? (mai mult)
Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ati facut vreodata?
Credeti ca Explozia de la Cernobil a fost o problema minora? Aceasta explozie ar fi sters toata Europa si acel nor radioactiv s-a extins pe toata Europa.Credeti ca oamenii nu ar trebui sa vorbeasca despre...? (mai mult)
Imi spuneti va rog ce postere sunt in revista popcorn de octombrie? Am inteles ca a aparut la chioscuri, dar pe site inca nu scrie nimic:(
Acum 2 zile mi-am facut un pierce in nas... si acum parca a inceput sa ma deranjeze faptul... de fapt ma sperii ca va ramane cicatricie daca il dau jos :)). Voi ce credeti?
In acest videoclip parca Lena Meyer ar canta playback: http://www.youtube.com/watch?v=N-JZGi-Q0Sk Ce credeti?
Dulceata preferata?!~Daca e ca`a mea Fundi :x
De unde pot sa iau elliptical mask tool de la after effects cs 4? dati-mi un link dau funda
CE jocuri Arcade cu masini gen nfs undercover stiti? As vrea sa aiba grafica buna si un storyline interesant
Mai exista pe undeva guma turbo?:))era buna...
Este vreo diferenta intre Golden Retriever si Labrador Retriever?
Stiti careva nr 072666666666666666 [15 de 6] sau al cui e? dau fundita PS: am sunat raspunde dar nu vorbeste :|:)) e cam dubios :))))
Pe cine sustineti in noul sezon Dansez pentru tine?:)
Cne` mai stie jocuri asemanatoare cu jocul IMVU? funda! xD
Am o maaare problema! Am un aparat de facut paine de la moulinex doar ca am pierdut dispozitivul de amestecare:(( Fara el ar trebui aruncat tot aparatul. Cu ce l-as putea inlocui? As putea cumpara...? (mai mult)
Maine imi fac ziua si va rog puteti sa imi dati idei de jocuri amuzante? Cum ar fi sa pui intr-o farfurie un bob de strugure si sa il acoperi cu frisca iar cineva sa trebuiasca sa il caute cu gura.Genul...? (mai mult)
Salut.intrebarea mea este: Acum fix 2 saptamani am avut un contact sexual cu prietena mea neprotejat.Nu m-am terminat in ea, ejacularea s-a produs dupa aproximativ 5 minute de cand am terminat contactul.Acum...? (mai mult)
Hey Guys!:) spuneti-mi si mie cateva nume mai "trasnite" :)) de hi5. Ms anticipat;;)
Ma simt asa de ciudat de la o perioada... Prietenele ma uita, nu am avut un prieten pana acum, sunt buna cu toata lumea si nu primesc nimic in schimb si sunt deprimata tot timpul. Ma puteti ajuta? (mai mult)
Ce tip de fata prefera un baiat: mai mandra, adica sa nu ii dea atentie, sa ii dea mereu peste nas, sa fie de gasca si sa aiba un corp de vis sau sa fie cuminte, sincera, afectuasa si sa il...? (mai mult)
Unde poti citi online Jurnalul lui Adam si al Evei de Mark Twain? Funda;;)
Pe TPU.ro se pot sterge intrebari sau raspunsuri? daca da, cum?:D
Ce culoare de ochii preferati? Albastrii, Albastrii spre gri, Nergii, Caprui sau Verzi? Faceti un top :)
Dati-mi si mie un site pentru gta san andreas...plz dau fundita la cel mai bun site
Are cineva un cont pe Lady popular nivelul 10 (sau mai mult), care nu il mai foloseste si vrea sa mi-l dea mie? Fundita:-*:-*:-*
Imi puteti spune si mie cand a aparut oferta delfin8 la orange? Am nevoie urgent pentru ca nu pot scoate un abonament...ma mint pe fata cei de la orange. Si-o dovada ceva sa am... sa le arat ca intr-adevar? (mai mult)
Cine imi spune cum scap de cosuri rapid ( si natural, daca se poate) Peste o saptamana am un majorat si nu vreau sa fiu asa plin de cosuri. Dau fundita! HEEEEELP!
Cine imi spune cum scap de cosuri rapid ( si natural, daca se poate). Intr-o saptamana am un majorat si nu vreau sa fiu asa plin de cosuri. Dau fundita! HEEEEELP!
Sal am o intrebare:D cum ma pot ingrasa.adica la maini.adica vreau sa le am unpik mai groase.cu toate ca merg la sala nimic:| e o reteta ceva? nu luati subiektu la misto;)
Care e cea mai mare dorinta a voastra? dar curiozitate?(din curiozitate...)
Cum poti pune o poza ca aspect pe profil la hi5? sper ca intelegeti ce vreau sa spun :)
Cum afli ce ascendent ai? Trebuie sa stii ora la care ai fost nascut sau ce anume? Imi plac chestiile astea zodiacale si mi-ar placea sa stiu ce ascendent am. Daca imi poate cineva explica sau da...? (mai mult)
Ce e CursorMania ( sau asa ceva )?
Salut cine imi decoadeaza si mie cateva fisiere sau cine imi poate arata cum se decodeaza
Buna TPU >:D< as vrea sa stiu daca va place de gerard pique(fundasul barcelonei). :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!