Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Spuneti-mi niste jocuri cu ractoare gen john deere gren drive Funda cele mai multe
Vreau sa dau la medicina. care credeti ca e mai buna? mures sau cluj?
Bunaa:x sunt noua p'aici... poate cineva sa'mi explice candva care e rolu' Funditei (de pe site)? :-?
Ce inseamna "mapet"? :|
Care a fost cea mai frumoasa excursie in care ati fost?:) Cu amanunte, va rog! :*
O intamplare frumoasa din viata voastra, ar fi?
Este chiar atat de greu sa asteptati funda din partea celui care pune intrebarea, pentru un raspuns folositor si sa nu mai cereti "funda, fundita" etc? Scopul site-ului este de a ajuta, sa fim Toti Pentru...? (mai mult)
E cineva aici care incepe acum anul I la Universitatea de Vest, Timisoara, Limbi si Literaturi ( preferabil romana-engleza)? Caut viitorii colegi... :)
Va place Paula Seling? De ce? Argumentati.
Dau funda! http://me-love-you6.hi5.com Sa-mi cumpar ceva de pe aici? Imi plac foarte mult si cred ca sunt noi.Si daca imi cumpar din mall sau din alt magazi dau ff mult! Plss Help!
Daca el ma priveste mereu si zambeste...inseamna ca ma place sau doar ca n`are la ce se uita:)) pls:D funda
cat costa o 1ora de meditatiie la matematica in craiova?
Mai apuca tineretul sa se pensioneze avand in vedere ca nici nu stim daca vom mai fi in viata dupa 65 ani (unii dintre noi)?
Mai exista baieti care reusesc sa treaca de aspectul fizic si sa vada la o fata frumusetea interioara? Daca da, unde se gasesc asemenea baieti? Pentru ca in tara asta nu vad decat obsedati dupa bani, ...? (mai mult)
Vreau si eu niste clipuri video cu coafuri formate doar din bat de par(alea chinezesti)
de ceva vreme mi se descarca automat niste programe ...si apar in nr mare, nu stiu de unde! ce ar trebui sa fac?
Era o melodie, mai veche ce e drept dar numai stiu cine o canta.Versurile le stiu bine da nu stiu interpretul, poate ma ajutati.Era ceva de genu - tu esti in sufletul meu, esti in inima mea, vreau sa...? (mai mult)
Stie cineva cum pot pune o aplicatie pe un Nokia C5? Pun aplicatia pe card, o vad dar cand intru in meniul tel. nu o gasesc nicaieri sa o pot instala.Si daca o pun in memoria tel. nu pe card, acelasi...? (mai mult)
Credeti in vrajitorie? Cunoasteti cazuri in care cineva a fost " blestemat" dar a reusit sa rupa vraja?
La mall In timisoara La club BlackBox :x Pot intra si copii de 12 ani? sau de la catit ani? :-l
Rezultate europa league de asta seara? ce ziceti? scor corect ceva? predictii?
Trebuie sa imi retrag dosarul de la liceul unde am invatat dar mi s-a spus de la secretariat ca trebuie sa platesc 160 lei neputand justifica pentru ce sunt acei bani.ideea este ca fondul scolii nu ni sa...? (mai mult)
Joci Metin2? sa deschis un server nou! www.eMetin2.com
Ce carti cu si despre religie imi recomandati?
Ce inseamna "nirvana"?
Stie cineva care este cel mai bun internet portabil.gen Vodafone. Orange? :-/
Buna! Daca este cineva interesat de un loc la caminul Leu C pentru o fata sa ma contacteze pe privat! Astept! Urgent!
exista barn buddy clicker? daca da dati-mi si mie un link sau o adresa! multumesc anticipat...
Ce faci atunci cand afli ca cel mai bun prieten al tau te face pe la spate de bani ii este rusine cu tine cand merge in anumite locuri?
Cine are cont pe tuenti? si cine ma poate ajuta si pe mine cu o invitatie? va rog frumos
La talisman creator imi cere ceva registration code, spuneti-mi si mie unu, si daca merge fundita...de fapt va dau si 1000 de fundite va rog din suflet spuneti-mi!
Din punct de vedere al budismului, ce sa intampla dupa moarte?
Sunt in clasa a VII -a si m-am gandit mult si nu stiu la ce liceu sa ma inscriu. Cu romana descurc, cu matematica tot asa si imi plac mult limbile straine : mai bine zis engleza ca la franceza nu ma descurc...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa atrag atentia unui coleg nou la noi in clasa fara a da de banuit ceva ceilorlalti colegi?
Cum pot sa fac bani pe imvu? va rog frumos ziceti-mi...la care merge dau
Ma simt mandru de mine pentru ca...(si restul il completati voi)Funda.
Care este cel mai LUNG cuvant fara ca vreo litera sa se repete? in limbajul romanesc! FUNDA; X
Buna TPU ce spoturi/clipuri publicitare care apar la tv celebre le puteti comenta? dau funda pentru cel mai bun comentariu
Daca am un poster pe perete cu marijuana pot sa intru la inchisoare?
Deci, eram la ora de limba romana si profa ne explica despre Tudor Arghezi si deodata a schimbat subiectul:D recunosc ca nu am fost atent in momentul acela:"> Si a inceput sa ne explice despre jocurile...? (mai mult)
FunditSSa.Eu am 13 ani si jumatate si el are 18 ani...Credeti ca diferenta de varsta dintre noi e prea mare?
Dau fundita! Cum pot afla id-ul de mess al cuiva daca stiu numele lui adevarat(ex: Apostolache Marian)Raspundeti va rog! Am mare nevoie.
Stie cineva cum se numeste melodia sau fluieratul de la reclama Jacobs?
Buna TPU am 3 intrebari? 1. mi se tot blocheaza calculatorul oare dc? 2.la desenatori.ro oare nu as avea o modalitate sa dau paste de pe paint-ul meu din caculator...ca nu pot desena pe desenatori...? (mai mult)
Am imprimanta MX300 ma umplut cartusile dar nu mi le recunoaste, ce sa afac, funda!
CE sa iau si eu ca sa slabesc?
Cum pot face ca sa pot citi sau vedea un document pdf?
Care e numarul tau norocos?
intrebarea mea e adresata mai mult fetelor.Stiu ca suna cam stupid dar am o dilema.cum ii spun profesoarei de educatie fizica ca nu pot participa la ora deoarece am ciclu menstrual? adica, mi-e asa...? (mai mult)
Am auzit ca poti sa primesti din calculator muzica in telefon.Cica ar fi niste siteuri speciale care iti trimit muzica.cine poate sa-mi spuna ce sa fac ca sa primesc muzica.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!