Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Ce are daca ati iesi cu un baiat care are mult par pe picioare ati iesi cu el? Var fi rusine cu el? Cu mine de exemplu ca eu am asa par.Ati iesi cu mine?
Cadou pentru iubit! am nevoie de ideei.
dau funda ajutati-ma eu fac bratari ale prietenie dar vreau sa invat cum fac nodul acela sus cand incep pls help uitati ca si asta la inceput http://www.kihi-kiha-and-co.ro/wp-content/uploads/2009/10/bratari_nod_in_dungi.jpg...? (mai mult)
Am o problema foarte mare.As vrea sa o luati cu foarte mare seriozitate! Daca matusa (eu o consider ca mama ca ea ma crescut) ar face o greseala ar vorbii pe mess cu un individ care e un necunoscut...? (mai mult)
Când se ia vacanţa de iarnă? am auzit că pe 23 adică joi, şi vineri e ajunul crăciunului, ar fi super aiurea aşa.
A-si vrea niste proverbe.lucruri despre munca.nu vreau luate de pe net ca asa pot lua si eu. cele mai interesante si frumoase primesc fundita.multumesc.:*
Este un joculet ( care trebuie downloadat) cu o bunicuta care trebuie sa ia niste pisicute si sa le duca intr-o gaura, portal ceva :)) Cum se numea joculetul si de unde il pot lua ca sa mearga sigur? (...? (mai mult)
Deci eu trebuie sa fac la Sims 2 sa vina extraterestrii sa imi ia fata? Bine asta am inteles, ca trebuie sa apas shift ctrl c, dar dupa aia?
Daca iti faci tatuaje(cu henna) este posibil sa faci cancer?
Ce parere aveti despre unghiile negre?:-/
Ce parere aveti de melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=91uHtby5LU8 ? nu de videoclip:)).
Cum se numeste melodia(si artistul) din filmu asta de la minutul 0.26 pana la 1:12? http://www.youtube.com/watch?v=NPpuDIlL88k
Caut cont pe metin2 gx server 2 cine are si vrea sa il dea : boss_andreiroman1996 vb aici si vedem cum facem:)
Am incercat sa imi schimb imaginea si imi scria: Completeaza numele public! Numarul de caractere din numele public nu trebuie sa depaseasca 50 de caractere nu imi pot schimba imaginea si nici numele...? (mai mult)
Primit ca dau fundita! Am de facut o compunere cu titlul:Ce v-a fii maine?, Dezastrele naturii? sau Dincolo de nori sau ceva de genu:ideii pentru cum as putea sa incep una din ele plz!
Ce inseamna,, matchmaker"? :-s
Cum pot scoate Sweet Im de la Messenger?
La cate puncte devi expert TPU?
Dati-mi si mie niste idei de nume de albume de hi5 emo Ms dau funda:P :X
Imi puteti spune un site de unde pot sa descarc Samsung PC Studio? multumesc din suflet
Cine stie melodia din ultima reclama de la Jacobs in care tipa vrea sa ii prezinte prietenului ei, parintii ei?
Cine stie cum imi pot recupera id-ul de mess? Mi-a fost spart de cineva si numai pot intra, sigur mi-a schimbat parola, numai stiu nici codul postal, imi mai pot recupera id-ul?
Leucoplast sau leocoplast?
Cine vrea sa intre anul asta in benjamin franklin sa lasa id
A aparut BusDriver2?, am auzit cai fain da n-am nici cea mai vaga idee unde l-as putea gasi, l-am cautat vreo 2 ore non-stop help please dau funda
As avea si eu o intrebare:am avut un asa zis act sexual in urma cu ceva timp(2-3 saptamani). penetrare de 2 ori fara prezervativ.Cu cateva zile de act incepusem sa iau niste anticonceptionale Jasmin...? (mai mult)
Cine vrea sa imi dea si mie un cod webkinz nefolosit adresa mea e diana_andra10 varoooooooog foarte foarte foarte mult daca gasiti sa imi dati si mie un cod webkinz nefolosit sau chiar folosit va rog mult...? (mai mult)
Buna TPU. Ma gandeam daca stiti cum pot face bani pe lady popular. Ca nu mai am bani:(( Sunt la lvl 3, stiu ca'i putin, da nah. dau funda :P
Stie cineva ce a cauzat asezarea matematica a Romaniei, din punct de vedre geografic, of course!? Thanks
Stie cineva un translator bun, asa cum era GoogleTranslate acum cateva saptamani, inainte sa se faca modificari proaste? p. s. am nevoie si de engleza si de franceza
De multe ori mi-am pus intrebarea asta:daca ne uitam la filme de groaza cu demoni, zombi, etc. Dumnezeu i-a trimis in iad:|si asta nu cumva face sa fim impotriva lui? Stiu ca pare o prostie si...? (mai mult)
Cum adaug poze in albumul personal la clopotel.ro? dau funda
De fiecare data mama imi spune cand plec afara "sa nu vii peste ora 20:00" ce pot sa fac ca sa ma lese? Fara raspunsuri de genu asta:"vorbeste cu ea..."sau ceva de genu asta. Vreau raspunsuri:dFundita
E vreun psiholog aici? sa ma contacteze pe mesaj privat si nu am chef de copii care isi dau aere va rog hai salutari
Cum se numeste mel pe care o canta,, hannah montana" in ultimul episod din sez 3? era ceva cu never...
Semnificatia si originea numelui Andreea. :)
Vreu un scurt comentariu la afirmatia lui Lovinescu, nu tot ce e nou si se raspindeste reprezinta o valoare pozitiva, dau funda
Dictionar Englez roman Editura Teora (autor Andrei Bantas) Si dictionar Latin Roman editura Polirom (autor gheorghe gutu) se pot achizitiona din Bucuresti? daca da in ce zona sunt astfel de librarii? si...? (mai mult)
Haideți să ajutăm animalele care strigă "Ajutor!" după noi! Șerpii, balenele, crocodilii, elefantii, tigrii albi, diavolii tasmanieni s. a. m. d. Sunt vânați de bracornierii cei lipsiți de...? (mai mult)
Care este cartea voastra preferata?:D
Vreau si eu sa va intreb daca stiti ce melodie este in videoclipul acesta :http://www.youtube.com/watch?v=dTO53l2a0jg. Primadata am crezut ca e taylor swift :-? dar nu este... stiti cumva cine o? (mai mult)
Am o geanta de piele alba si am purtat-o cu niste blugi noi care s-au decolorat.problema este ca s-a decolarat si pe partea din spate a gentii si se vede foarte urat.Cu ce sa curat ca sa nu deteriorez pielea?...? (mai mult)
Stie cumva cineva unde pot gasi mai multe teme pentru hi5 :). Daca da puteti lasa un link? Dau fundita :).
Buna mi-am fk u sv de cs si nu imi merge sa intre alti si am aflat ca e din cauza ip: Cum pot sa imi fac ip dinamic va rog sa ma ajutati pls!
Heei! Care stie cum sa-si dea seama in ce secol suntem? De ex., mi se da anul 3200, cum imi dau seama in ce secol se incadreaza? Explicati-mi, daca stiti, va rog!
Am nevoie de ajutorul membrilor TPU.Sunt clasa a v-a si maine am test initial la lb romana.Am uitat cun se analizeaza predicatele, atributele si complementele. Imi puteti da variante, exemple sau...? (mai mult)
Cine ghiceste culoare, numarul preferat si varsta ii dau funda indicii:culori intre rosu, albastru, galben numarul intre 1-5 si varsta intre 10-15
Vreau sa imi fac dosar pentru bani de liceu, am toate actele dar vad ca scrie ca imi trebuie si ancheta sociala. ce e aia? ce contine? de unde trebuie sa o iau?
Va rog sa imi dati nume de vedete care au fata ovala! Multumesc!
Sos! Am nevoie sa ma descarc iar cel mai bine o fac prin desen... Dati-mi si mie orice tema... dar mai complicata...eu cand imi dau singura nu ma prea incanta ce imi iese... orice va trece prin minte dar? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!