Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Sall all dela ce vine den. fundoi;)
Jocuri, jocuri, jocuri, fifa 11 pes 11 http://thegamesfeature.wordpress.com/
Mai oameni buni deci se vede ca a inceput scoala.au inceput deja sa trimita care mai de care problemele de la matematica, compuneri si altele pe care se vede ca nu au chef de rezolvat si dau fundita pe...? (mai mult)
Este careva dintre voi la faculatate de jurnalism?
Imi puteti spune niste site-uri cu compuneri?
Care aveti Sony Ericsson G700?
Este pe aici cineva care ma poate ajuta sa traduc acest text din romana in engleza? Textul este:Alegerea profesiei este oarecum dificila, deoarece este pentru toata viata.In ziua de astazi alegerea profesiei...? (mai mult)
Ati avut vreo data impresia ca nimic din ce faceti sau ati facut pana acum nu e cea ce va doriti sau v'ati dorit de la viata? Ma refer chiar si la viata sentimentala!
Stie cineva la ce magazine pot gasi cd cu Windows xp in Galati si cam cat mar costa? Pentru ca am intrebat prieneni si am cautat pe aici pe la mine prin zona si nu am gasit. Multumesc!
Am 15 ani si sunt foarte pasionata de arhitectura& design interior, acest lucru l-am observat inca de mult, nu sunt pasionata de matematica in sine, insa de geometrie foarte mult. Nu am un talent...? (mai mult)
Salut sunt raluca mi-am cumparat un aparat foto samsung ES70 si mi-am comandat de pe un site baterie si cablu de incarcat, inca astept sa ajunga! Si am observat un punctulet negru pe ecranul aparatului!...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine daca stiti cum se scot petele de corector alb de pe o pereche de pantaloni de trening care au un material ce nu se poate calca. Pleasee! Dau si fundita numa ajutati.ma[-O...? (mai mult)
Ma plictisesc foarte mult.Afara ploua iar eu nu am ce face in casa.Va rog, cateva idei daca se poate.
Stie careva cum pot sa sterg intrebarile?:) dau funda:D
daca ar trebui sa faceti un desen petru scoala care sa aiba tema "noi si europa" cum ar arata desenul vostru? ce ati include in el?
As vrea sa impletesc bratari din ata, dar nu prea stiu cum sa incep. Inafara de filmuletele de pe net care nu prea ma ajuta... poate cineva sa-mi explice cum anume se impletesc? Ms:*.
Care imi spune un banc bun? Funda pentru cel mai amuzant :D
am o problema de anul acesta ni s-a schimbat profa de germana si a venit alta care ne da sa facem compuneri, etc ne-a dat pe maine o copunere despre romania, dar eu nu stiu sa o fac deoarece...? (mai mult)
Buna ce cadou sa fac unei amice care imi este ca o sora
Http://www.youtube.com/user/adelin08#p/u/394/BJmtQWch8hk minutul 7:07 va rog vreau sa stiu melodiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cum resimti criza mondiala? Am auzit ca vine un alt val de dezechilibru financiar si mai crunt decat primul val. S-a inceput procesul de schimbare de forte in lume. Vor fi 5 state care in urmatorii ani...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=IUqLw0P0d0Y&NR=1 cum se numeste melodia? melodia incepe la minutul 7:37, va rogggggggg
Hey! Aseara am visat un caine alb si unu' negru (cel alb este bun, cel negru este rau. chestia este ca amandoi sunt la blocu' meu) si nu sh cum au venit doua vecine ca vroiau sa intre in bloc, si cainele...? (mai mult)
Cum pot sa ma impac cu ea dac eu am zis ca ne despartim da pe urma am vrut sa fiu cu ea mai departe si a zis ca gata dupa vreo 3 zile, si a inceput sa iese cu altu. Mam komportat urit in unele situatii.Am...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune programe de facut videoclipuri?
Cultura romaniei, si romanul seamna de fapt turc-rrom-tatar-arab. Asta e romanul si Romania. Nu sunteti de acord?
De unde pot download-a INNA-Amazing karaoke?
Cum platesc factura Avon? Unde? Si daca trebuie sa mai completez ceva pe factura primita. Multumesc.
Azi am comandat o pizza si am observat o chestie interesanta:exact acum 3 luni fiind ziua mea am mancat alta pizza si in aceste 3 luni n-am mai pus gura pe fast-food! Voi cat de des consumati fast-food?...? (mai mult)
Este vreo metoda cu care poti mitui cainele pe Barn Buddy? :-w pentru ca un vecin ma tot fura si eu am mancare la caine tot timpul :-w.Please Help! Funditssa!
As putea face bani pe net? Am citit pe niste site-uri, dar nu stiu daca e adevarat si cum?
Maria Magdalena a fost prostituata sau nu? Ce credeti?
rasfoind prin unele intrebari de pe acest site am dat de o intrebare care sincer sa fiu m-a lasat fara cuvinte, intrebarea este a unui expert care se arata destul de nemultumit ca i se modereaza...? (mai mult)
Salut, sunt cu o fata de 9 luni tin foarte mult la ea dar din 30 august cand am plecat in cantonament nu am mai vorbit cu ea! Ea stia ca plec pentru ca i-am spus dar cand am ajuns acasa am tot incercat...? (mai mult)
Stie cineva un site unde as putea vedea primul episod din "Iubire si onoare"deoarcere nu l-am vazut aseara si as vrea tare mult sa il vad.
Cum se poate consuma drojdia de bere?
Am o "prietena" destul de foarte buna, care acum un an a vorbit cu un tip care mie imi placea si i-a spus mai multe lucruri despre mine si i-a facut o parere ft proasta despre mine, iar acum eu am inceput...? (mai mult)
Pentru cei care ati fost la concursul Procopiu...de care movie maker va trebuie?
Am nevoie UREGNTA de ajutor! Stie cineva un site pe care as putea gasi Fenomenele Astronomice ale lunii septembrie 2010, la fel ca in revista Terra Magazin? Promit funda pentru cel mai util raspuns!...? (mai mult)
Hello, stiti daca as putea sa vad de cate ori mi-a vizualizat un utilizator profilul pe hi5? :D Thanks:X
Hey.am o problema, ma`m saturat de veshnicul avatar.As dori sa-l schimb dar sa nu fie nici prea trist, nici prea vesel, sau sa nu par obsedata de ...cineva.PLsssss help me:* fundita garantat celor mai? (mai mult)
Incerc sa fiu puternica dar nu pot toti prieteni mau tradat numai am nici unul toti sau folosit de mine si mai saturat as vrea sa mor sa scap de viata asta daca mor nimanui n-o sa-i pese o sa zica, , cine...? (mai mult)
M-am despartit dupa doi ani de relatii acu 4 zile si ea acum iese cu altu in compania prietenilor mei, suntem vecini. Neam certat, ma obijduit cu niste cuvinte si din cauza neervilor am zis ca gata s-a...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari. 1 ...in aprox 10 luni s-ar putea sa se mai ieftineasca telefoanele mobile? 2. dati mi si mie exemple de telefoane bune(tastatura qwerty, touchscreen, camera 5 megapixeli sau? (mai mult)
Joc Lady Popular si nu stiu cum sa fac sa am iubit de flirtat am flirtat
Ce id pot sa fac? Cel mai pe placul meu castiga funda. O sa fie greu, pentru ca trebuie sa ma intrebati cate ceva, iar eu va voi raspunde.
Care imid a un cont la metin2.ro va roog
Stie cineva site-uri de unde pot descarca melodii de pe internet de pe telefonul mobil? In afara de wptrick.com si www.cucurigu.com
Cati dintre voi.ati vrea sa parasiti romania? si cati nu? argumente de ce da si de ce nu
este bun laptele de vaca la catelus de 3luni? dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.