Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Salut.am mai pus intrebarea dar nimic. deci vreau sa imi dati niste linkuri de unde pot descarca ceva film cu barbie in romana dac se poate:)
Cum pot sa fur lapte de la vaca vecinilor din barn buddy?
Cine a folosit hair grow 5% minoxidil? Am inteles ca se aplica de 2 ori pe zi... dar nelamuririle mele sunt: trebuie sa ma spal dupa fiecare aplicare? cat trebuie sa stau cu solutia pe cap?
La jocul lady popular am cumparat niste ochelari de soare, si nu stiu cum sa ii pun fiindca acolo la garderoba cand apas pe ochelari de soare de pe masa nu apare nimic si nici nu pot apasa pe ei si pe...? (mai mult)
La Lady Popular am ca scop pentru. nivelul urmator jucarea jocului Master Mind.Cum fac sa trec in nivelul urmator fiindca intru in joc, il joc si cand cred ca am castigat fiindca apar toate casutele negre,...? (mai mult)
dau funda Am ascultat o melodie acum ceva timp nu era manea ceva populara, versurile sunau cam asa fata de la buzau mai inebunit.ma puteti ajuta?
De ce mi se reseteaza in fiecare saptamana voturile de la Lady Popular?:(
Cum o cheama pe Jojo de la *divertis* si a cui fica este?(la un interviu nu a vrut sa spuna cine este tatsu).
Cum e mai rau/bine? Prost si rau sau inteligent si rau?
Cum sa iti faci sora mai mica fericitaa?
Funda! unde pot vedea episodu 2 season 2 the vampire diaries? e urgent FUNDA
Ma bucur sa spun ca n-am nici o dependenta. Voi de ce sunteti dependenti?
Ce defineste Elvetia? orice lucru care e traditional in Elvetia.
Voi ati castigat de la omv si petromv pahare shek? :D http://teodora45.deviantart.com/art/Shrek-glass-179523710
Am un virus numit Trojan.Cum il pot elimina? Eu am ca si antivirus pe AviraAntivir si i-am dat delete si nu merge:((. Ce sa fac?
Am primit de curand un perus:) Spuneti-mi si mie ce sa ii fac sa cante:-? ii pun si muzica sta in camera cu mine si mai vorbesc cu el...cu sora mea se joaca dar pe mine ma musca:)) dar nu canta decat? (mai mult)
Buna ziua! am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. tatal meu are 50 de ani etate si 26 ani grupa intai vechime. cand iese la pensie? multumesc
Te-ai gandit cum e viata unui gay intr-o tara ca Romania? Palpitanta, plina de provocari. Iti aduc detalii picante in fiecare zi pe jurnalulunuigay. wordpress.com. Va astept sa barfim
Ahh ce ma enerveaza! de ce nu pot da raspunsuri si eu? imi zice acolo ceva de genu ...ca or sa'mi trimita un e'mail d confirmare e'mailul zice ca e trm dar eu nu il primesc. m-am uitat in toate fisierele? (mai mult)
Ajutati'ma si pe mine cu 3 figuri de stil, prozodie, rima, ritmul si tipul de strofaa plizz am mare nevoie dau funda Ai imbatranit baiete, Cantand stihuri si stafete, Potrivind, ascuns...? (mai mult)
Ajutati'ma si pe mine cu 3 figuri de stil, prozodie, rima, ritmul si tipul de srofaa plizz :o3 am mare nevoie dau funda Trei sau patru, -n mal, pescari Stau de ceasuri fara numar Muti, ca niste carturari,...? (mai mult)
Buna! Am tot vazut pe site`uri gen Youtube etc ca exista un generator de redem code adica sa ai Boost mare de 8000 cred si am tot cautat sa il descarc si nu am reusit nicicum cine ma poate ajuta sa imi...? (mai mult)
Vreau si eu sa imi dati ideei de probe pe balbul bobocilor, st cls a 12 a... avem cateva probe. dar nu ii plac dirigintei x(. va rog frumos...va astept cu ideei:*
Ba au aparut "satanistii" pe TPU. va credeti mai tru daca puneti 666 sau alte c a ca t u r i la nume? voi nu credeti in dumnezeu da' credeti in satan? pai daca nu exista unu e clar ca nu exista nici celalalt. pe...? (mai mult)
Ce inseamna DM pe twitter? :|
Buna TPU;)Care stie ceva muzica mai noua:)Nu vreau manele>:P vreau ceva fain si mai multe piese nu numai una:)Dau funda:>;;)
Plictiseala...Cine are chef de vorba:boss_andreiroman1996 (:|. P. S pentru cei care vor raspunde urat: nu ma intereseaza parerea voastra
Cand vreau sa intru pe metin imi zice: Sorry, Your sistem does not suporrt 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again. Ce pot sa fac sa mearga? acum o saptamana mergea....? (mai mult)
Fratilor am un vecin la barn buddy care ma fura mai tot timpul chiar daca am caine(eu l-am invatat asta si regret)vreau si un hack ceva ca sa fac sai dispara casa sa ii infometez cainele sa ii scad din...? (mai mult)
Cine stie cand va iesi la vanzare hitman 5? Plataforma Playstation3
Buna vreau sa ma inscriu la un club sportiv (nu conteaza care) m-am saturat sa tot stau acasa.am 17 ani
Ce parere aveti? http://www.click.ro/actualitate/din_tara/cumplita-iarna-meteorologi-temperaturi_0_1030097127.html
Mai inainte am auzit pe prima tv o melodie era ceva de genu: undeva, cand iubeta mea ...si nu mai stiu era o voce de barbat si vesela melodia rapida :D multumesc pentru ajutor dau funda :D
Cum as putea sa ma folosesc de skype dublu. Adica sa ma logez cu 2 login-uri o data?
La Multi Ani tuturor care azi isi serbeaza ziua de nastere pentru ca si baiatul meu azi are ziua si implineste 17 ani!:)
Cine a mai facut firma de exercitiu la FEX in liceele economice?
Buna:*. Ce trebuie sa fac ca sa am patratele?:D
Ce se poate intampla daca liceul ii pierde unui elev dosarul? :|
Nu stiti cumva niste sfaturi despere cum poti slabi? funda daca imi ziceti si cati ani aveti
Pe ce credeti ca se bazeaza fericirea?
Ce muzici de la trupa SCREW mai stiti? :D funda :D
Suntem atat de mici in Univers incat nici nu stie de existenta nostra.Totusi, avem ceva timp de cand umblam pe planeta asta.Mai avem timp sau The Big Boss s-a cam saturat de noi? E de ajuns sa trimita o...? (mai mult)
De cand a inceput scoala nu ma mai inteleg deloc cu prietena mea cea mai buna. In vacanta ne intalneam zilnic. Acum la scoala sta numai cu alte 2 fete si pe mine nu ma baga in seama. Imi spune ca nu mai...? (mai mult)
De ce naiba mai nou se raspunde in sictir si utilizatorilor care pun intrebari formulate si scrise corect? Cred ca in curand o sa parasesc TPU ca devine o mare tampenie!
Cum sa ii dau de inteles une-i fete ca nu vreau sa ma comb cu ea desi i-am dat de inteles, initial vroiam dar acum nu mai vreau, si ea mi-a dat de inteles c vrea? fundita;)
Sal all imi poate da cineva va rog un site de unde sa pot lua Nero?! va rog. am nev pentru un proiekt si trebuie sa pun ceva pe CD:| funda sa fie gratis
Cum ma joc la metin 2 ca ieu l-am instalat m-am inregistrat si am dat drumul la joc si nu merge cand imi pun username si id si m-am si logam si nici acolo nu imi mergea stiti ce sa fac casa mearga?
Ce se intampla daca am 1.42 si 48 de kg:}. :)))) scuze stiu ca e stupid dar i'm curios because my doctor says: AI GRIJA! :)) am 12 ani repet:P
Http://thebloodydarkgame.forumgratuit.ro Este un forum cu rpg si vampiri si daca va plac aceste doua lucruri, aici este locul vostru! Cine se inscrie primul are funda!
Ce nume va place cel my mult intre -Dragos -Patricia -Florian -Bianca -Petrut -Rozalia -Samira dau o fundita:)nu stiu dar n-am ce face pls raspuns:)cine se plictiseste;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.