Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Idei vă roooog! Unei prietene îi cade părul foarte rău. Ce să ia să nu-i mai cadă aşa rău? Ştiţi ceva remedii dar care să nu dureze luni de zile până se vede un rezultat? Cu ulei de ricin...? (mai mult)
Cine imi da si mie un site de pe care pot downloada sims 2? Fundita
Salut TPU:)! Cine e fan "The amazing race"? Ce sezoane ati vazut? Ce echipa va placut cel mai mult:S? spuneti ce vreti despre emisiune... vreau parerile voastre:) ofer fundita:D
Cine canta melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=ubE8JqnJ1os Melodia aia in care canta e ie nanana? (nu remixu) un link va rog cu melodia originala...;))
Unde se pun salvarile la gta san andreas
Cuum ajungi sa iti faci pe youtube canal din ala fain? adica. la cate vizualizari?:D
Cine stie cum schimb limba la Mozilla Firefox? :-?
Ziceti. mi si mie niste retele de socializare gen hi5, facebook, twitter, sau siteuri prin care poti sa. ti faci prieteni, sa te joci bllaa:-@.
M-a adaugat cineva pe mess, l-am acceptat, dar apoi l-am sters. Nu i-am dat ignore, ci l-am sters. In "ignore list" nu este :(. Exista vreo sansa sa-l mai am in adresa? Please help.
Stiti cumva daca exista vreun program unde poti citi documente pe tot ecranul (full screen), si unde poti atasa ceva gen semn de carte sa stii unde ai ramas cand intrerupi studiul? Daca stiti spuneti-mi...? (mai mult)
Urmareste cineva ‘The Vampire Diaries’? Merita?
Ce windows aveti?
Am anteles ca an Focsani este o firma care monteaza contra arcuri la autoutilitare cine stie sa a mi dea si mie o adresa, nr de tel. multumesc
Sincer, n`am stiut unde sa pun intrebarea asta. Am si eu o problema cu mobilul :). Am un Nokia 2330, in mod normal[sau din cate stiu] intr-un sms incap 160 de caractere, nu? Dar la mine merg doar...? (mai mult)
Buna:*, vreau sa fac impreuna cu colega mea niste poze artistice dar nu avem idei.Ma poate ajuta cineva? Cele mai intersante poze au fundita;)).
Ce pare aveti despre acest vidoclip? http://www.youtube.com/watch?v=-qWUKAgkkFY
Se apropie ziua prietenului meu, si m-am gandit sa ii fac un tort si sa iau o sticla de vin. m-am gandit la astea pentru ca nu ii stiu gusturile si ce i s-ar potrivi nu suntem impreuna de mult timp.si...? (mai mult)
Cum pot sterge o intrebare de la " Intrebari favorite "?
Ajutor pentru funda! Cine imi da si mie un cont de lady popular care sa includa un animal, preferabil o pisica...pentru ca imi doresc mult sa am una iar atunci cand vreau sa cumpar diamantele imi arata? (mai mult)
Dau fundita.Care stie ce concert va fi in seara asta in galati?
Pentru a va pastra persoana iubita, ce ati fi in stare sa faceti si pana unde ati putea sa mergeti?
Este adevarat ca sufletul mortului bea apa din cana agatata sus, la usa camerei unde sta pentru ultimele zile?
Cine are un mp3 player sau multimedia player, nu nou, folosit, de memorie 1-2 gb, la un pret convenabil, si sa fie din zona sighetului sa ma contacteze la id onoreltupitza
Cati ani imi dati:))dau FUNDITAAAA la care ghiceste:>:))
Am bagat azi cardul de la tel in CardReader, apoi mufa de la cardreader in pc si cand caut in my computer cardul - imi apar 4 unitati si daca incerc sa intru in ele nu pot. nu mai pot intra pe card :((...? (mai mult)
Ce anume va face sa uitati de voi? Ce anume va face aduce intr-o stare de vis?
Cum sa-mi deblochez id-ul? mi-l vreau inapoi am incercat tot ce am stiut. dar nu imi stiu raspunsurile de la intrebari... mi-a aparut ca m-a dat afara de pe id si imediat cand am dat sign in nu a mai mers...nu? (mai mult)
celalat cont al meu de pe TPU la 5 zile nu a mai mers sa dar raspunsuri la intrebari imi spune sa-mi verific contul sau asa ceva, fundita pliz sa nu afac cu asta la fel:-s
Buna! Deci, cred ca am o problema, sunt prea sensibila, la absolut tot eu incep sa plang! Pun totul la suflet, ori ce cuvant.multe lucruri ma dor, si greselile mele, melodiile triste ori ce! Le...? (mai mult)
Am 14 ani si vine timpu sa inceapa scoala, dar am o problema cu somnul m-am obisnuit sa ma culc pe la 2-3 noaptea si sa ma trezesc lintre 11-1 ziua ce sa fac mai sunt 2 zile si incepe scoala si...? (mai mult)
Cand va fi sfarsitul lumii?
Vindeti consola playstation2? Daca da ziceti si un pret negociabil va rog mult!
dati-mi si mie plzz niste conturi de metin2.ro va rog frumos de lv mai mare (ex: lvl 30-40). add la id de mess: davidesclorena@yahoo.com Va rog foarte mult din inima sa-mi dati...:X
Cum sa-mi deblochez id-ul? mi-l vreau inapoi:(( am incercat tot ce am stiut. dar nu imi stiu raspunsurile de la intrebari... mi-a aparut ca m-a dat afara de pe id si imediat cand am dat sign in nu a mai? (mai mult)
Cele mai tari glume primesc funda!
As vrea si eu sa stiu tot ce se poate despre acest site! De la intrebari si funda pana la acele puncte care imi apar cand intru pe profilul eu! Si mai e ceva pot strege o intrebare daca vreau?
Cateva cuvinte legate de clasa a 7a va rog. sa stiu ce ma asteapta:">
Buna TPU.;;) cum pot descarca videouri dp trilulilu? am incercat cu realplayer. dar nu ma descurc:) funda;;)
Ce ati manca in momentul asta? hihi:Ddau funda pentru cel mai"gustos"raspuns:))
Vreau sa devin reprezentant infinty ceva pareri;))?
Stiu ca e o chestie total stupida dar am o frica inexplicabila de insecte, in special gandaci de bucatarie si paianjeni.nu e vorba ca incep sa plang sau ceva de genul dar atunci cand i vad simt un impuls...? (mai mult)
Pt cei care au urmarit Burlacul...cum se numea poezia pe care i`a spus`o Botezatu Melaniei atunci cand erau doar ei doi cu barca pe Dunare pe langa niste nuferi? si cine a scris acea poezie!? (mai mult)
Buna! Dau fundita celui care ma poate ajuta. Caut si eu reclama urmatoare pe net, dar nu e decat in engleza si eu o vreau in romana. Mai demult aratau la televizor o reclama cu doi tipi care stateau...? (mai mult)
:P care o fi din braila si poate si sportiv/a de prin LPS vreau sa bagati white. templates@yahoo.com in lista am nevoie de introducere doar ce m-am mutat, si sunt sportiv de 2 ani la kaiak-canoe :D, acum...? (mai mult)
Am o intrebare...cum pot sa fac un idiot care m-a bagat inlista de prieteni pe yahoo messenger sa imi spuna cine este ca el ma jtye pe mine jy eu vreau sa jtyu cine este...Va rog sa ma ajutati idù? (mai mult)
Cum este in clasa a6a?
Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?
Care este intrebarea cu cele mai multe raspunsuri de pe TPU? Funda. :)
Suna cam ciudat da nah`:-j An lista am si eu un baiat daa care imi place :"> Si nu stiu` ce sa'i mai zic sa mai vbm mai multe :-" Zice'ti si voi`
Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!