Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
In ce domeniu va pricepeti sa dati sfaturi, bune, rele, nu conteaza?
Am nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa imi iau poze de pe hi5 deoarece nu le mai am pe pc, dar nu stiu cum...Imi puteti spune cum le-as putea lua, sau daca este vreun program? va rog ajutati`ma, am? (mai mult)
Ce probe as putea include intr-un concurs dedicat zilei muzicii? Sunt in comitetul de organizare si as vrea sa ma ajutati cu ceva idei mai inedite.Multumesc anticipat
Azi am chef sa mai adaug ceva la lista de mess.Lasati-mi si mie id voastre(de preferat fete, 12-13 ani, fan sunrise inc)vreau mai multi prieteni :D. Funda
Care este videoclipul tau preferat?;))
Ce inseamna tom cat vraf octosilabe si alexandrin plss dau funda
Sa va spun ce mi s-a intamplat:am ascultat melodia cu Antonia si Tom Boxer Morena, mi-a placut, apoi melodia Antoniei, Roses on fire o adoram si o ascultam de multe ori. Apoi am vazut acest interviu: http://www.youtube.com/watch?v=b53rquf3es8&...? (mai mult)
Buna sunt noua pe site si doresc sa stiu si eu mai multe despre acest site va multumesc cateva informatii ar fi folositoare :)
Va rog din tot sufletul, spuneti-mi si mie cum as putea sa scap de punctele negre ca deja mi-au aparut multe si din alea mici si arata urat.nu mai stiu ce sa fac... daca stiti vreo crema care chiar merge? (mai mult)
De unde pot descarca photoshop gratis? DAU fundita
Vand monede si bacnote vechi! Cine colectioneaza asa ceva? Si daca sunteti interesati imi spuneti;)
Vreau episodul cand sonny si chad se saruta dau FUNDA!
Cum imi sters si eu contul.pliz! fundita.
Stiti cine canta verurile astea si cum se numeste melodia?:D "Ai reaprins in mine spiritul de luptator O simpla atingere si simt ca sunt nemuritor O singura scanteie si-am luat foc instantaneu Te...? (mai mult)
Cine e la scoala titu maiorescu sa imi zica si mie luni la ce ora trebuie sa merg acolo?
As vrea sa fiu cu un baiat... ce ati face [fetelor] ca sa il cuceriti?
Mai stam de vorba pe net citeodata cu cite o cunostinta virtuala care, culmea, cica se vrea de acord cu tine dar sesizezi ca dincolo de fatada afisata, undeva mai in adincul fiintei ei in realitate ea...? (mai mult)
Hy.care e cuvantul care va zgarie pe creier cand il auziti?
Buna Am luat sims 1 all colections cu toate patchurile si l-am instalat.Cand sa intru imi zice inser CD rom SI se inchide.Cum fac sa nu mai apara?
Buna seara, Sunt nepoata Anisoarei, Am o problema: Stau in casa cu bunica si bunicul si bineinteles parintii. Intr. o noapte cand cineva era la noi si dormea la mine in camera, eu am visat imi aduc...? (mai mult)
Am intrat pe hi5-ul unei fete sa ii pun niste melodii si acum cand vreau sa intru pe al meu imi apare hi5-ul meu ce sa facc?
Olllaaa! Am auzit o melodie intr-un club in care zicea asa:"Janina esti viata mea!; x...va rog sa`mi ziceti cine o canta si cum se numeste... funda primului rasp corect! e urgent
as dori sa adresez o intrebare:Care sunteti in liceul Nicolae Kretzulescu din bucuresti? si la c clasa? eu sunt boboc la 9A
care ma ajuta si pe mine? am vazut ca multe persoane au aspectu pentru profil hi5 cu poza lor...cum pot sa-mi fac si eu? dau fundita:D:*
M-am gandit, ca unei prietene care implineste in curand 27 de ani, sa ii iau o carte. Nu suntem atat de apropiate ca sa stiu ce cadouri ar aprecia. Daca stiti, dati-mi idei de nume de carti care merita...? (mai mult)
Ajutor pentru funda! Cine imi da si mie un cont de lady popular care sa includa un animal, preferabil o pisica...pentru ca imi doresc mult sa am una iar atunci cand vreau sa cumpar diamantele imi arata? (mai mult)
Va rog, postati niste link-uri cu carti audio cam pentru clasa a 7a- a 8a sa nu dureze mai mult de 3 ore o "carte". Multumesc aniticipat:*
I-mi zice-ti niste siteuri ca animalut.net? dau fundita.
Sunt foarte curios daca Becali de la "Serviciul de comedie" s-a intalnit vreodata cu Becali cel adevarat?
Cat se tine un telefon nou la incarcat, dupa ce l`ai cumparat si s-a descarcat bateria? Cate ore?:-? Merci`!:D
Ce parere v-ati format despre mine de cand sunt pe site? Cel mai sincer raspuns primeste funda.:)
Buna!:)Imi puteti spune metine2 private frumoase:):P:D:P:D:P:D Pls:)Cineva?!
Vreau un cont ladypopular.ro plzz! fundita cine are lvl mai mare:Ppwp:*
Va plac cele 3 serii din "Drama Totala"? Daca da, care este personajul vostru preferat si de ce. Cel/cea care are raspunsul identic cu mine(primul care raspunde in acest fel)primeste fundita.:D
Cum bag vecini la FERMARAMA? daw funditzsa:X:X:X:X
De 1 luna tot va scriu la contact si nimic... INTREBAREA APARE SI PE GOOGLE :(( Rog un Moderator sa inchida 2 intrebari de pe contul meu! de o una le am reportat si nu le-ati sters va rog... ultimile? (mai mult)
Am primit de curand o floare Gardenia si am o nelamurire: trebuie udata pe frunze sau pe pamant?
Cat timp dureaza pana cand intrebarea sau raspunsul tau este aprobat? Funda!
Ce parere aveti despre acest video: http://www.youtube.com/watch?v=a1kxHqR4IrU ;))
Este grea clasa a-VII-a pentru mine? Mentionez ca in clasa a-V-a si a-VI-a am avut media generala 9.78 respectiv 9.93
Aveti chef de râs? ei bine uitati-va aici http://www.youtube.com/watch?v=Sdmv6snvpHQ&feature=related vã mai place Adam Lambert?
Vreau si eu pe facebook la jocul Sorority Life http://cdn0.mobwarsapp.com/rpg_images/opensocial/sororitywars/ingame/glam/confetti_tank__jean_shorts.gif Confetti Tank & Jean Shorts si sunt la LVL 76....? (mai mult)
Ce setari trebuie sa aiba calculatorul pentru a putea juca Euro Truck Simulator? L-am descarcat din mai multe parti, dar de fiecare data cand il joc imi da eroare
Cum fac sa-mi apara "Google" ca pagina de start?:-L
Vreau sa va intreb daca stiti cumva niste bloguri de vedete, pentru ca nu prea stiu si il am doar pe al Dianei Dumitrescu. Dar as vrea sa fie romani.Si as vrea sa va mai intreb daca Adela Popescu...? (mai mult)
Sa va spun despre mine... Mie nu imi plac cei de pe TPU care dupa ce sctiu un raspuns scriu "funda?" sau "fundita?". Cine gandeste asa?
Care a fost cea mai amuzanta sau romantica intamplare din vacanta ta? :x Dau funda celui care ma impresioneaza cel mai mult :)
Maine e ziua unei prietene care implineste 27 de ani. Ce cadou sa ii fac?
"Tinctura" se citeste "tzinctura sa fara "tz" Doar "T" mersi
Imi puteti da niste sfaturi despre cum pot sa imi fac unghiile in prima zi de scoala? Vreau sa mentionez ca voi fi imbracata intr-o camasa alb-negru, blugi, tenisi albi si cu carouri. As...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.