Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Daca nu-ti raspunde la telefon inseamna ca are amanta, e plictisit( se uita la meci), doarme si viseaza sex in grup? Cam cum o fi?
Cine vrea conturi de metin2 ro, sa ma contacteze la id onoreltupitza
Urgent! fundita celui mai bun raspuns! Ce este acela un addon? Ma refer la cele ale unui browser(mozilla, iExplorer) si cum pot fii facute?
Stie cineva la ce se refera: 'Voucher pentru cos'?
Tocmai ce am auzit o vorba geniala: "Modul de a vedea, prin credinta, este de a inchide ochiul ratiunii." (Benjamin Franklin). Ce parere aveti?
Nu vreau sa ma intelegeti gresit dar, chiar am o mare nelamurire. In Cele 10 Porunci spune:Sa nu-ti faci chip cioplit si nici un fel de asemanare si sa te inchini lui. Icoanele nu sunt ca un fel de "chip...? (mai mult)
Cine imi poate da o idee de alfabet codat? am cautat peste tot si nu am gasit nimic...nu am nicio idee cum sa inlocuiesc literele obisnuite :(
Primul an de facultate si am dat-o in bara! Toate au mers bine, am luat bac-ul, admiterea, si am intrat la facultate. Numai ca m-am impotmolit si am picat unele examene si sunt nevoit sa repet primul...? (mai mult)
Care este cea mai gresita prima parere care si-a facut-o vreodata cineva despre tine?
Care este cea mai buna trasatura fizica a ta? Dar morala?
Stie careva vreun site de unde pot lua walpapere sau tonuri de apel? sau mkr unu din ele.
HELLO! La cati vecini iti gasesti pisicuta pierduta la barn buddy? FUNDITZ
Stie cineva daca se mai face a 2-a sesiune la Universitatea "Victor Babes" in Timisoara?
Vreau si eu un nume frumos de motan:X:X
Dati-mi si mie hack de bani pentru metin
Vreau si eu cateva statusuri gen:The field with dreams..., sau ceva gen fantasy... dau funda :*
Salut all. Credeti ca jocul hero rising exista sau recomandati-mi unu ca el.( si pentru cei care cred ca lumea no auzit de net am cautat is pe google :D)
Din cat in cat timp se alege un expert TPU?
Vreau si eu poze cu Avril Lavigne, cele mai frumoase au funda;)
Stiti niste proverbe despre prieteni falsi?
Hello! Simt ca nu mai pot! Nu stiu ce a fost in mintea mea cand mi-am tuns o parte din par scurt :(( sunt distrusa :(( Pot sa il prind in coada dar nu pot in fiecare zi sa il tin tot in coada :(( Ce pot...? (mai mult)
Intrabari pentru baieti: 1.v-ati insela prietena mult iubita pentru 200 lei? 2.v-ati da la o alta fata de fata cu prietena voastra? 3. i'ai da o palma unei fete frumoase pentru 1leu:))? 4.ai injurao...? (mai mult)
O sa ma duc la un concert.si data trecuta cand am fost o ft avea la status : "rupere la pitesti \d:/" vreau si eu statusuri de genul asta :D...
Ce banca de abdomenii este mai buna,, banca curbata sau dreapta"... Ms. dai funda;)
Stiti carti dupa care s-au facut si filme?:D Vreau cat mai multe.
Am o intrebare:care este mel din ninos ricos pobre padres de la cap 50 partea a 5-a.am cautat-o insa nu ma dat de ea:((
Este o melodie din ninos ricso pobres padres.insa nu o pot gasi...ma puteti ajuta va rog mult. e in cap 50 partea 5
Cum sa fac ca sa-mi apara poza cand caut numele meu pe google? pe ce site-uri sa-mi fac cont si sa-mi pun poze? sau cum sa fac?ms
Ce reprezinta pentru voiTPU
Dati-mi niste site de unde pot lua nuste poze/imagini cu jacob(taylor lautner) din eclipsa sau daca au aparut cu zori de zi:X. dar sa fie rare, ca alea care le gasesti pe toate site le am :P... aa? (mai mult)
Cand te ai bucurat ultima data de ploaie?
Tu. ce ai facut azi?
Buna seara tuturor! Pe vremea programului, , Atomic" era o trupa din care facea parte, ileana luciu(sora nicoletei) si inca o tipa. Aveau o piesa ce s-a filmat intr-un parc, ele fiind pe role! Stie careva...? (mai mult)
Dau FUNDITA! Stiti cumva, cartea Moby Dick (de Herman Melville) este la fel ca si filmul cu acelasi nume?
Urări de bine celor care sărbătoresc Ramazan Bairam! Pentru ceilalţi care nu sunt de religie musulmană, ne puteţi explica ce reprezintă acest lucru?
De unde pot dawnlada lilmul eclipse?
Ce alegeti dintre: 1)selena gomez 2)demi lovato 3)miley cyrus
Ah, am uitat! Vizualizandu-mi profilul din greseala, am descoperit ca pe 8 septembrie am implinit un an de TPU! Nici nu-mi dau seama cand a trecut! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in multe situatii,...? (mai mult)
Bunaaa:) As vreau si eu niste statusuri pentru cea mai buna prietena:x Multumesc! P. S.: As prefera sa nu fie cele "cunoscute" de pe net
Okay, deci, ar veni asa daca el ar fi impreuna cu cineva de ceva vreme, si toata lumea stia ca si mie imi place de el dar nu m-am bagat. Intr-o zi el m-a sarutat. A doua zi cineva nea vazut si a spus...? (mai mult)
Cum sa fac ca sa-mi apara poza cand caut numele meu pe google? pe ce site-uri sa-mi fac cont si sa-mi pun poze? sau cum sa fac? mersi
ce site-uri pentru fete stiti? Multumesc!
; ; ) Hi! Am si eu o intrebare? Ce fac sa nu mai fie astia de la hi5 asa de idioti, ca eu nu las comentarii dar imi apare comentarii date de pe profilul meu "happy bday" la cei care isi serbeaza ziua recent....? (mai mult)
Fetelor va place vreun utilizator TPU baiat, adica chiar sa-l placeti? Baietilor va place vreo utilizatoare TPU fata, adica chiar sa o placeti? Hai ca, chiar vreau sa vad daca intrebarea asta face...? (mai mult)
Bunaa.am si eu nevoie de vecini la burn buddy, pe facebook :D Cine vrea sa ma ajute, sa imi lase adresa de facebook :D Multumesc mult :*
Cum comfigurez cheat engine pentru imi marii banii la barn buddy sau niste instructiuni explicite mentionez ca stiu ca banii nu o sa ramana schimbati... dar vreau sa fac o farsa unui prieten:D
daca imi comand de pe site orange o cartela gratiuta.nu platesc nimic nu?:D...stupida interbarea.:-"
>:D< Pfff! Mai sunt doar 4 zile pana incepe scoala. Voi ce a-ti facut in vacanta asta? Stiti sunt si \:D/ sunt si :| dar nu stiu de ce.
Stie cineva ce materii se fac la jurnalism?
Salut in ultima vreme ati observat ca la barn buddy nu se mai poate fura dand data inainte.arata theft error. credeti ca nu se mai poate deloc? mai este o solutie de a pacali cainele?/am intrebat cativa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!