Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Cate puncte are o funditza?
Cine vrea sa fie vecin cu mine la barn buddy sa dea un link pentru add friends si linkul care apare in momentul cand trimiti invitatii.mentionez ca am level 31.am vecini destui dar mai vreau...
Vreau sa stiu si eu cum pot dezinstala o bara de instrumente de la yahoo din mozilla firefox.ma ajuta cineva/...
fundita! Buna! Am nevoie de ajutorul vostru. Anul trecut prin toamna am cunoscut un baiat.in scurt timp am devenit cei mai buni prieteni. dupa ceva vreme m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.si am...? (mai mult)
Buna cand deschid simsul imi apare o eroare gen "sims3launcher a intampinat o probleme si se va inchide" :( ce sa fac sa mearga ca am asa o pofta de jucat sims :X :(
Cum fac easymetin2 sa functioneze pe Metin2 RO?
Poate parea prosteasca intrebarea, aveti o perioada preferata cand credeti s au ati dat raspunsurile cele mai apreciate? la mine de exemplu cea mai buna si inspirata perioada e dupa amiaza ( am avut cele...? (mai mult)
Spunteti va rog cum se instaleaza video card intel?
[fundita] Cand apas pe poza [sa o deschid] se deschide cu nero photo snap view :D cum fac sa se deschida prin Windows Pictures?
Buna din nou TPU! Apelez din nou la parerile voastre. Am un tricou simplu, alb. Nu prea stiu ce sa fac. Sa fac un desen cu un peisaj sau un portret sau sa imi scriu semnatura mare pe mijloc si pe langa...? (mai mult)
Ce jocuri gen metin2 stiti dar sa nu fie multiplayer?
Sa ma lamureasca si pe mine cineva... Ce este acela un render?
Cine este din sibiu? pup
Care sunt cele mai distractive vise pe care le-ati avut.sh ce ati vrea sa visati la noapte? Dau funda la cel care ma face sa rad cel mai tare :x
Am png-uri si mai lipesc poze si alte lucruri si fac postere ma rog.Ideea este unde as putea gasi niste postere foarte faine adica fundaluri sau ceva in genu dau funda :D
Buna TPU! Deci vreau sa ma tund si nu stiu cum. Eu am parul puutin mai sus de jumatatea spatelui, si acum il am filat. E saten daca are vreo importanta. A si am fata rotunda. Cred :D Eu ma gandeam sa...? (mai mult)
BUNA! Stie cineva daca exista vreun examen la limba spaniola, echivalentul cambridgeu-lui la engleza?
Traiti bine?:))
:P Imi poate da si mie cineva un cont de nivel 1 pe Metin2 GX va rog frumos :X Dati add la ID meu : ady.ady9 sau lasati post aici :P!
Bhai frate care sunt cele mai bune jocuri de strategie? uni ma omoara cu CS-1.6.alti cu metin... dar mie nu-mi plac deloc. Spuneti si voi ce jocuri de strategie mai stiti sa le incerc si eu...si sa le incercati? (mai mult)
Cum adorm un caine la jocul barn buddy de pe hi5? pls acord fundita;;)
Heei:). imi puteti zice ceva nick`name pentru numele"flavia"da care sa inceapa cu litera "D"? eu pur si simplu n`am ideei in momentul asta:-? thx:)
Imi dati idei despre unde mi-as putea serba ziua de nastere? implinesc 14 ani Cel mai bun raspuns primeste fundita
Hei.:) imi pute`ti zice ceva porecle pentru numele "flavia" care sa inceapa cu litera "D"? multumesc mult >:D
Am o problema cu mp4-player-ul meu. Mie se inchide singur. Ce trebuie sa fac?
Isi mai aminteste cineva de trupa Bosquito? Cu baiatul acela frumos, cu parul mai lung si ochii verzi si o strungareata dulce si haioasa- Radu se numeste, solistul formatiei. Nu mai stiu nimic de el,...? (mai mult)
Sunt pe situl aceste de cateva zile, dar am vazut cateva intrebari care mau surprins in in rau la sectiunea dragoste si sex. Ce se intampla cu oamenii astia? vi se pare normal sa se scrie asa ceva? ce...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu ceva! Am o problema a surorii mele si nu-s tiu cum s`o rezolv. Familia Mariei este foarte numeroasa.Numarul surorilor ei este egal cu numarul fratilor.Fratele ei mai mic...? (mai mult)
Ce inseamna"widowed" la relation status pe facebook?
Stie cineva intre ce preturi variaza un aparat de plastifiat[laminat]. Ms. funda:*
Cum pot pune fundal la o poza pe pizap? ( cel mai explicit rasp primeste funda ) :*:*
Dau funda.Mereu cand stau singura acasa, verific casa, camera cu camera, deoarece imi e frica.Imi este teama sa nu intre cineva in casa.Verific usa daca este inchisa de zeci de ori. Offf, ce sa fac...? (mai mult)
Bai vreau sa mi-a aratati ceva:pagina de profil a lui Begaldinio sau cum o mai fi chemand-o. Dau funda, dar vreau sa ma strig si de ras.
Ce ai face daca vei fi milionar?
Pe facebook la jocul happy pets cartea aceea "book of magic" ce rost are?
Pot sa sterg un raspuns sau o intrebare de pe TPU?
Cine vrea funda sa imi spuna repede cel mai amuzant banc
Olllaaa! Am auzit o melodie intr-un club in care zicea asa:"Janina esti viata mea!; x...va rog sa`mi ziceti cine o canta si cum se numeste... funda primului rasp corect!
Care sunt cantaretele sau cantaretii voastri preferati de orice gen? Ale mele sunt:Madalina Manole, Celine Dion, Ashley Tisdale, Laura Pausini, Janelle, si de muzica populara Niculina Stoican
Cine e din Botosani si invata la Col. Teh. GH. Asachi (Electro)?
Pot sa sterg numele ignoratilor de pe lista ignor de pe mess dar sa fie tot ignorati?
Buna TPU. As avea si eu o intrebare.Am vazut mai demult pe euforia doar inceputul unui film care nu stiu cum se numeste si vreau neaparat sa il am. Era vorba despre o adolescenta care si-a inceput viata...? (mai mult)
Ce este un mogul:))?
Cum trimiti o cerere de pritenie pe DeviantArt?
Nu inteleg de ce, aici pe TPU, am incercat sa imi schimb poza de profil si nu merge. Imi poate spune cineva de ce?
Va rog spuneti-mi de ce nu primesc mailu de confirmare pentru. TPU:(. nu mai pot sa dau raspunsuri.Help me!:((:((
Ce inseamna " pubertate " e ceva de rau sau de bine? DAU FUNDA pentru cel mai explicit raspuns
Funda cine imi da niste servere de Lineage 2 Misto cu adena bun si cu XP bun cu iteme la maazin din astea Funda dau:D
Feteloorr.:X. ziceti-mi si mie ce parere aveti in legatura cu urmatoarea tinuta pentru prima zi de scoala : adidasi super cute nike:)), blugi, tricou si peste vestuta de blug?:X:-?
1. Publicitatea va influenteaza decizia in achizitionarea unui produs? 2. Ce mijloace publicitare au influenta asupra deciziei dvs. de achizitionare a unui produs?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!