Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
cine imi spune si mie niste retete oltenesti usoare de facut? Care ma ajuta
Caut un anime de comedie. Dupa ce am privit Elfen Lied am inteles ca pentru mine e mai buna comedia :)). Multumesc Anticipat!
Daca nu am adresa, cum pot trimite mesajele?
Aaaaaaaa mor mi-a expirat antivirusul va rog dati-mi un antivirus bun repede free dau o fund
Incepe scoala sunteti fericiti cum va imbracati in prima zi?
Am nevoie rapid de ceva.Cum se scrie 21.septembrie.2000 cu litere/cifre romane? Dau fundita:*:*:*:*:*
Buna TPU.cine stie ce meciuri(fb) sunt asta seara sh maine seara? asa mai importante...mersi
Cand se afiseaza notele de la sesiunea a 2a a bacalaureatului de anul acesta? ms. funda
Stie cineva un site despre mesaje subliminale? Cn stie primeste funda.
Unde gasesc subiectele de la a 2 a sesiune a bacalaureatului de anul acesta? mersi. funda primul CORECT.
Buna as dori si eu un program care sa setez sa se stinga pc cand vreau eu
E greu intr-a-V-a?
Cand apare urmatorul numar din cool girl poster?
Buna tuturor am o intrebare foarte simpla.Cum as putea petrece ziua mea de nastere?
A incercat cineva Eritroacnol pentru acnee?
Cum imi schimb numele de pe mess?
Am de scris "Juramint Patriei"...sa scriu ce jur eu patriei...niste idei va rog, dar fara prostiii. fundita pentru prima idee buna
Cat costa un animalut webkinz? Si care e cel mai dragut:x :x:-* ;;);)):D:)
Heii vreau si eu statusuri de iubire, dar nu luate de pe net, asa mai faine ce stiti voi! Please :o3 dau fundita!
Vreau sa-mi fac un site cu domeniu. ro sa cumpar webhosting si domeniu dar vreau sa stiu daca pot scoate bani dupa urma acelui site ceva cu joculete gen miniclip sau cocalari
Ciocolata, bomboane sau chipsuri?:o3 :x :-* :-? :D :)
Buna! Am o problema cu Bluetooth-ul de la calculator.Cand dau click pe icoana My Bluetooth Places de pe ecran imi apare doar fereastra, fara alte iconite in interiorul sau.Pana acum imi apareau 4 iconite,...? (mai mult)
Exista fericirea? exista oameni fericiti? eu nu cred ca o sa fiu vreodata fericita:(
pot afla la hi5 dupa ce id a fost facut? pls. dau funda pentru cine ma ajuta.
As vrea si eu un articol unde sa-mi spuna detaliat cum sa ranesc oamenii cu...vorbe.Adica prin niste cuvinte atent alese, sa-i ranesc chiar si pe cei mai duri oameni care ma urasc.Stiu ca nu e bine sa? (mai mult)
Ce parere aveti despre pariurile sportive?
Sall va rog sa imi raspundeti cat mai repede vaua va place de jb mie una nu dar vreau sa vad parerile voasttre primul care rasppunde funda!:X:X:X:X:X
cum s-a intamplat la voi cu primul sarut! dau funda
Sall ...am si eu o intrebare sunt cam confuza exista fantome spirite sau ceva de genul asta ca m-am gandit dar nu reusesc sa gasesc raspunsul final dau funda pentru primul raspuns
Care este cel mai dragut webkinz? Va rog am nevoie de voi.
Cum pot descarca de pe trilulilu video:d?:>
Cum sti daca cineva te iubeste din priviri ? in ce fel te priveste? care sunt semnele unei priviri de dragoste? va privit cineva in felul acesta? cum se simte cum se exprima ? dau funda:)
Stiti si voi de unde pot citi sau downloada cartea Biblia Barbatului? Am vazut-o azi in librarie dar mama nu-mi da bani sa o cumpar spune ca e o prostie. Dau fundita la primul care imi da un site bun!...? (mai mult)
Hey! Ce gust va aduce aminte de vara aceasta?:>Poate fi fruct, ceva dulce, mancare orice:)(mai detaliat) mie migdale, cu putina vanilie si alune:D...
as vrea sa stiu cum imi pot pune o melodie pe fundal la hi5? Adica far video.cred.:) FuNnDyYtZaA
Ce inseamna arfe?
Vi s-a mai intamplat sa dati un raspuns in care ati scris numai cu litere mici si sa nu te lase sa il postezi pentru ca ai scris cu litere mari /:)? CE se intampla cu TPU?
Hi :) ce ideei de porecle sa id'uri aveti pentru numele Anna sau Gabriella? :x fundita pentru cele mai frum :)
Unde gasesc subiectele de la a2a sesiune a bacalaureatului de anul acesta? mersi. funda primul CORECT.
Cand se afiseaza notele de la sesiunea a 2a a bacalaureatului de anul acesta? mersi. funda
Care este formatul video cel mai utilizat? ce format video vad marea majoritatea cd-dvd-playerelor, mi-a zis cineva ca avi dar avi este de mai multe feluri.lamuriti-ma dau funda, vreau sa pun u video...? (mai mult)
Cine antreneaza echipa de baschet bc 97 bucuresti? inainte era antrenorul stefan sandulache, dar acum am inteles ca s-a shimbat? de ce nu mai antreneaza dansul? mersi. funda
Mai stie careva jocurile copilariei? gen turu frantei.tarile.frunza? cum se jucau astea? pff ce vremuri:)
Care sunt cerintele la nivelul 11 la Lady popular?
Mai are cineva laptop HP? Intreb fiidca mie mi eincalzeste foarte tare, frige...ma gandeam ca iarna sa ma incalzesc cu el:))Inca mai e valabila garantia, il voi duce, numai ca vreau sa stiu daca si al? (mai mult)
Buna TPU va rog mult de tot sa imi dati si mie parolele (codurile)de la jocul bonkheas pentru extra vieti chestii din astea si sa imi explicati pas cu pas cum sa le bag ca sa mearga va rog muuultt si.promit...? (mai mult)
Buuna! As vrea sa ma transfer la o alta sc( fiind o persoana cu defectiune de auz, vreau sa ma mut la scoala pentru hipoacuzici) dar nu stiu cum sa abordez discutia cu parintii mei care nu prea sunt de...? (mai mult)
Care e faza cu tizo.ro? sunt chestii second hand sau sunt noi? si-a luat cineva de acolo ceva? mersi.
De unde iau si eu imaginea cu extraterestrul care danseaza:D? http://funnyblog.ro/eminem-ft-rihanna-i-love-the-way-you-lie/
E grea a VIII-a?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stiri ciudate, dar adevarate
Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?