Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Din cate am inteles acest site este sa ne ajutam.Mda pai atunci ajutati-ma si pe mine. Cand ma duc la munca si misc piciorul stanga dreapta i mi zdrangane ceva. DE CE?
Am vazut si eu ieri seara filmul romanesc "eu cand vreau sa fluier, fluier". ziceti-mi si mie ce parere aveti de el? Mie mi-a placut continutul dar nu mi-a placut inceputul si finalul.
Daca ati iesi mai multe fete si un baiat... v-ar place ca baiatul sa fie amuzant? sa intre prin magazine si sa iti aleaga o tinuta sau sa se prefaca el ca se imbraca? chestii din astia amuzante ma refer? (mai mult)
Expresii care inchid gura, dar sa nu fie ceva rautacios stiti? de multe ori simt nevoia sa fac baza de cineva si nu stiu expresii din astia. ii zis cuiva: "hai sa iau o paine" ea: "du-te!" Eu ce...? (mai mult)
Relatii peste relatii...cum iti faci relatii? ce trebuie sa faci ca sa "ai relatii"?
Daca sa zicem ca esti nevoit sa te integrezi intr-un grup reusesti usor? daca da zi-mi si mie secretul tau FUNDa
Claire Holt a murit?! stiu sh mie nu imi vine sa cred.sh nici nu prea cred ca a murit. dar totusi am zis sa intreb. am vazut pe youtube ca un fel de reclama a unui film in care era si ea.sh filmul...? (mai mult)
La ce varsta v-ii se pare normal ca o fata sa aiba prieten?:)Si la ce varsta ati avut voi primul prieten?:)
Ce as putea sa fac sa nu ma pierd la volan?
Am 14 ani si anul trecut am fost cu o fata superba pe nume Andreea.Eu eram dintr-o comuna mai departata putin, iar ia era din oras.Amandoi invatam in oras. O data cu vacanta ne-am despartit pentru...? (mai mult)
Stiti pe ce program tv e emisiunea Oanei Zavoranu in care lumea adopta caini? Ca as vrea si eu un catelus.
Statusuriii :> http://ing3rd3no4pt316.blogspot.com/
As vrea sa jucam un joc... un schimb de lucrusoare(jucarii, accesorii, cosmetice, haine, etc)...se baga cineva? :P totul va fi trimis prin posta, nu e de castigat aproape nimic dar e distractiv; ))...? (mai mult)
Cine vrea sai fiu vecin la jocul farmerama?
A dat cineva examen de engleza Cambridge? Ce categorie? Cum a fost?
Urgeeeent! Vreau sa adopt un caine de rasa din Timisoara de un de pot adopta? Sau aveti voi cumva caini care vreti sa ii donati? Va rog ajutati-ma vreau un catselush :(( sunt absolut sigur ca ma intelegeti....? (mai mult)
Nu imi mai merge jocul goleador imi scrie "Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'goleador'@'localhost' (using password: NO) in /var/www_goleador/connect.inc on line...? (mai mult)
Care sunt artisti vostri preferati? Dar actorii? :)
Hi! Stie cineva daca va fi Eclipsa la cinema si in Targu Jiu? In curand va fi ziua unei prietene care este mare fana si as dori sa-i fac o surpriza. :) Thx.
La MC [Mec, McDonald's] cam care este programul cuiva care lucreaza acolo? Multumesc mult [anticipat:P]
Cand deschid mp3`ul nu`mi apar melodiile.imi scrie "no fille", desi am melodii pe el :-s. De ce?:(
Cate funda iti trebuie sa devii expert TPU?
Stiti vreun site bun (pe care l`ati folosit si voi) pe care sa vad mtv online? nu`mi dati toata tampeniile care nu functioneaza ca si eu am incercat destule pana acum, vreau ceva incercat de voi si care...? (mai mult)
Daca trimit un colet in Spania si platesc, persoana din Spania mai plateste?
Bună seara a-m o mică întrebare eu caut de multă vreme un fost prieten, numele dînsului este Ene Stelică, dînsul a fost prietemn cu Igescu Ion tatăl lui Igescu Florin, şi acest domn are multă...? (mai mult)
Cum imi pun poza la profil pe TPU? nu gasesc Help.
Buna fetelor, Voua cum va place parul pubian: epilat sau natural? Astept comentariile voastre si va multumesc.
Care credeti ca este cel mai furumos baiat din lume?
Cine stie un link direct pentru a descarca sims 3?
Ce s-a intamplat cu mine? Acum cativa ani eram determinata, pur si simplu faceam tot ce puteam ca sa-mi achizitionez obiectivul. Eram independenta, iar acum se pare ca depind de toti si nu am chef de...? (mai mult)
Stii cineva cat ar costa fetele colorate pentru samsung corrby?
Unde pot vedea catalogul de la metro online? fundita
Unde pot vedea ofertele pentru reprezentanti(fara discount)catalog avon 13/2010? fundita
Este adevarat ca din clasa a 9-a (2010) nu vor mai fii ore de educatie fizica?
As vrea si eu niste locuri frumoase in Bucuresti ( de preferat Militari), unde se pot face poze frumoase. Multumesc :*!
Vreau sa stiu cat a fost Euro in data de 9 iulie.Cum pot afla? Va multumesc :*
Azi e ziua gemenilor Kaulitz, nu?:X...21 de ani.:)
De unde pot sa iau o manusa in genul cum avea michael jackson? de pe net
Daca Eva a fost facuta din coasta lui Adam, de ce avem mai multe grupe de sange?
La cati ani se poate lua carnetul de conducere?
Ce parere aveti despre cei de pe TPU care pun intrebari legate de Justin Bieber, de Miley sau de orice alta vedeta de pe Disney, sau cand va intreaba daca aveti numarul de telefon sau ID-ul de mess al...? (mai mult)
De unde as putea descarca jocul Best Firends dar full nu trial? http://www.retro64.com/best_friends_screenshots.asp
Vreau sa particip la concursuri de miss and mister pe hi5.Imi dati si mie niste linkuri cu hi5-urile? FundOaieee:]]:]]:]]
O intrebare legata de hi5.Cum pot sa vad toti prietenii online? adica unde intru:-? funda:*
Am vb cu un baiat si mi-a zis ceva care nu rpea am inteles la ce s-a referit eU: si daca nu mai ma placi? el: multimea vidaa Cum adica multimea vida?
Am observat ca sunt multe intrebari fara raspuns.inclusiv ale mele. Ce se intampla?
Cei care au Omnia 2 spuneti-mi si mie sistemul GPS este la fel ca cel de la masina sau iti trebuie net ca sa iti mearga cum au alte telefoane sa mearga cu google maps.
HELLO. D. p. d. v. al posibilitatilor de viitor, de a gasi un loc de munca rapid si bine platit, ce ma sfatuiti sa aleg dintre psihologie, relatii internationale si limbi moderne?
Credeti ca hainele il fac p om?
Buna prieteni! Sunteti de acord cu expresia: Nu e nimic mai important ca un rationament infinit!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
RainWind întreabă:
angel6lust întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!