Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Ce jocuri gen aveyond stiti? :((. asa de download, de strategie, sa te plimbi prin orase si sa faci misiuni la oameni. :((.
Mi-am formatat pc-ul, insa nu imi merge sunetul deloc.Am instalat driverul pentru sunet(realtek) de multe ori si tot nu functioneaza. E ca si cum nu as fi instalat nimicCe sa ii mai fac?
Vreau programe de taiat poze adica atunci cand a iesith cineva rau intr-o poza so tai plz dau funda (da sa fie bun :D:D)
unde pot gasi si eu toate formulele chimice pentru cls a7a? gen:oxigen-o2 etc. :D...
O intalnire a expertilor TPU nu se face?, sa vina fiecare cu cate o idee, ceva inbunatatiri daca e nevoie, zic si eu, o poza la sfarsitului anului cu totii expertii TPU?
Auziti... unde pot gasi ghiozdane frumoase, de calitate si nu foarte scumpe?:)...Sau daca in Gara de Nord se vand ghiozdane frumoase? Dau funda.:D :)
Stie cineva care e din bucuresti unde sta puia?
Cum pot sa mi vad copilul de la servici pe calculator. ce mi ar trebui
Daca tot e la moda sa pui intrebari aiurea, pun si eu una, saitul TPU produce bani, are finantatori, s a pus problema asta sa fie finantat, sa se dea premii celor care vin cu idei bune, sa i ajute...? (mai mult)
Joc burn buddy de ceva timp si mi-am cumparat caine. Dar tot pot sa fure. Prietenul meu stie cum poti sa furi de la cineva care are caine dar nu vrea sa-mi zica. Ma puteti ajuta. Va Rog
FUNDITA La ce foloseste programul Cheat Engine? Lam folosit la talisman online si mi-a facut 99 Gold, 99Silver si 99 Cooper, dar nu ii puteam cheltui. FUNDITA!
Exista vreun program sa ma anunte cand primesc un email nou pe yahoo mail sau pe google mail si sa ma alerteze cu un sunet ceva? va rog ajutati-ma
Chiar credeti ca vine sfarsitul lumii in 2012.Eu nu stiu ce sa spun dar mi-e frica.
Ce parere aveti despre acest site http://www.zmenta.ro/2010/01/17/tpu-ro-ftw-cele-mai-tari-intrebari/ si despre jignirile lor aduse comunitatii TPU?
Http://www.220.ro/video-news/Spuneti-Voi-Ce-Merita/rgF3DnGYlv/ Ce parere aveti? fata asta ucide niste catelusi, eu unu i-as face la fel.
Cum imi pot pune pe Hi5 un profil cu poza mea? FUNDA celui mai intelegibil braspuns!
Spuneti-mi si mie unde pot sa fac rpc-uri in afara de paint va rog frumos
Http://www.youtube.com/watch?v=E0MSMlsKN_Y&feature=related De unde pot sa iau si eu imaginea de la 0:38? :D fundita! :*:*:*
stiti pe undeva prin Bucuresti inele din alea care se schimba culoarea in functie de stare?:D
Exista o posibilitate ca sa sterg una din intrebarile mele de pe TPU? :D
Cine e din Miercurea Ciuc si cum va cheama?
Hei, ce s-a intamplat? La raspunsuri imi apare ca sunt "In asteptare"adica sa fie aprobate Mam speriat, am crezut ca sunt suspendata:)) Deci ce se intampla?
(funda) zilele astea am fost la un cercul de muzica despre care v-am maio povestit. din pacate fostul meu coleg nu avenit:( dar... voi mai vb cu el caci stam aproape si cine stie:x; ; ). ideea este? (mai mult)
(funda) ce inseamna ca baietii sa cante cu vocea de cap?
Masturbarea este un pacat in fata lui Dumnezeu?
Cu ce program pot viziona fisierele de tip blu-ray? Multumesc frumos
Cine stie pe la ce ora sunt dedicatiile la Kiss Fm si cum se dau?
Stie cineva cand incepe "Dansez Pentru Tine" si cine sunt vedetele din noul sezon? Cine ma ramureste primeste funda MARE!
Am o problema! Nu mai vad butonul unde imi pot schimba poza! Stie cineva dc?
Care este cel mai bun program de pixelare? Dau fundita
Am postat aici un filmulet si un comentariu : http://bgabriell.blogspot.com/2010/09/lovit-un-om-si-fugit-de-la-locul.html Va intreb pe voi : Chiar asa lipsiti de reactie suntem noi oamenii? Toti suntem...? (mai mult)
DAU FUNDA! . de curand folosesc mozilla firefox.habar nu am ce am facut dar mi-a disparut bara de adrese si "butonul" prin care dau inapoi /inainte/reload.etc.cum pot sa fac sa imi apara din nou? pls...? (mai mult)
Cine imi da si mie un hack damage pentru empiremt2 FREEE as dori downoald liku si un link de pe youtube in care sa explice cum se foloseste sau tu sa scrii cum e face! dau fundita, inteligent, folositor.:)...? (mai mult)
vreau sa-mi iau un skate, si vreau sa-mi iau pe bucati, la deck ma descurc, dar cum sa aleg rotile si axu?:-s
De ce nu imi arata fundita si la unele raspunsuri ale unor persoane atunci cand trebuie sa aleg un castigator? Pentru ca eu vreau sa declar pe cineva castigator si nu imi apare fundita pe care trebuie sa...? (mai mult)
(funda`:x) Cum se numea wrestlerul care a fost tocilar in copilarie si acum "are un zambet minunat" :-@? :D
Imi spuneti si mie ce imi va cere la nivelul 6 si 7 la lady popular? FUNDA:D
In clasa a 6-a se face geometrie?
Care este diferenta dintr-e persoanele emo si cele ghotice?
Joc burn buddy de ceva timp si mi-am cumparat caine. Dar tot pot sa fure. Prietenul meu stie cum poti sa furi de la cineva care are caine dar nu vrea sa-mi zica. Ma puteti ajuta. Va Rog!
Vreau sa-mi fac un nou id si n-am idee cum sa fie, poate ma ajutati voi, numele meu este madalina, sunt rockeritza si emotiva, sunt funny, sweet, si nu mai stiu ce sa zic, ador pisicile, chestiile...? (mai mult)
Cine imi spune si mie cele mai amuzante nume? care ma amuza cel mai mult are fundita :D
Am o nelamurire legata de facebook:DMi-am facut mai demult cont, dar mi-am uitat parola:|Ca s-o recuperez imi cere sa scriu textul din fereastra(am scris)si mai imi cere "marea britanie":|. Ce trebuie...? (mai mult)
Despre emisiunea Burlacul de pe antena1. Nu credeti ca in finala trebuia sa se califice altcineva? Aveti aicea emisiunea reluare: http://toata-lumea.blogspot.com/2010/08/burlacul-emisiune-reluare-semi-finala.html...? (mai mult)
Da`ti`mi si mie site`uri cu imbracaminte si incaltaminte online...la cele mai multe
Salutt! Ce parere aveti despre pozele astea facute de mine? http://www.flickr.com/photos/c_paula;;) {{Fundaa}}
Alti 2 romani ne au facut tara de rusine, au omorat un batran in italia, eu stau si ma intreb si va intreb si pe voi, acum dupa exodul asta care se anunta, ca vor pleca 20% dintre romani, vor creste...? (mai mult)
Cum se numeste perechea cerbului si al caprioarei?
Stiti jcouri gen stardoll de fete dar sa fie online. dau fundoi
Amuzati-va cu o reclama inventiva la prezervative http://trilulilu89.blogspot.com/2010/09/cea-mai-tare-reclama-la-prezervative.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RainWind întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?