Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Aveti un cont care nu va mai trebuie pe miss bimbo? daca da mi-l dati mie va rog:x
De ce TPU.ro nu se va ridica niciodata mai mult decat degetul mic al forumului de pe softpedia?
imi puteti da niste site-uri de unde pot descarca imagini miscatoare pentru desktop?:)mersi
La ce este bun MSN? Este precum yahoo? Funda cine imi explica
stiti careva dintre voi un zugrav bun in Bucuresti? Peste putin timp o sa vina bebe si vrem sa-i renovam camera, dar nu cunoastem nici un zugrav. Multumesc!
Cum ar trebui sa ma imbrac in prima zi de liceu? va rog, ajutati-ma...nu mai e mult pana incepe si inca nu stiu cum sa ma imbrac. urgent. dau funda
Cerealele preferate? Eu votez pentru Cini Minis!:))
as vrea sa-mi fac un blog sau pe blogspot dar se confirma doar prin mesaj si apel vocal, ma puteti ajuta?, aveti vreun cont pe care nu-l folositi si mi-l puteti da?, sunt recunoscatoare, ...? (mai mult)
Se poate, va rog frumos, sa-mi spuna cineva daca pentru o calatorie cu masina pana in Londra am nevoie de pasaport? Ca mi-a expirat si nu mai am timp sa-l refac! Multumesc!
Cine vrea sa imi fie vecin/a la Burn Buddy?:D:)) luati link'u astaa:x:)) http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22r%22%3A%22182598500%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D...? (mai mult)
Mi-am luat aseara ulei de ricin dar am o nelamurire...cand se da cu el? am auzit fel si fel de pareri...eu as vrea sa ma dau la radacina parului cu 3-4 ore inainte de spalare pentru ca am auzit ca este? (mai mult)
Cine imi poate zice si mie se poate obtine credit gratis pentru telefon? va rog e urgent.
Cand incepe seria 9 din serialul "Poveste de familie" pe Kanal D? dau funda
Cine joacă IMVU? Am început să joc de 1 zi şi am câteva întrebări. Lăsaţi-mi id-ul pe privat. Mulţumesc!
Hey am nevoie de cateva mesaje dinalea pe care se scriu pe monumente in cimitire...ma ajuta careva?:(
Vreau sa cuceresc ofata repede...Cum? Tin sa mentionez ca ne cunoastem de 2 ani!
Ce parere aveti despre cei care sunt tare credinciosi (in sensul ca isi fac cruce pe langa fiecare biserica, merg la slujbe, la Inviere, tin post, se spovedesc, se impartasesc) dar le place sa faca...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.ieri mi-am facut cont pe acest site si am raspuns la cateva intrebari si nu-mi apare raspunsul.am intrat la "Raspunsurile mele" si acolo apar, dar scrie ca sunt "in asteptare". de...? (mai mult)
Uitati. Asta iarna a venit o fata de la Bucuresti la mine in oras, o prietena mai veche si ne-am vazut la cofetarie. Ea nu m-a bagat in seama aproape deloc, din cand in cand daca imi zicea ceva, nici...? (mai mult)
O intrebare pentru cei din pascani :stiti cumva vreo ceasornicarie in oras (Pascani)? Daca da unde? MULTUMESC ANTICIPAT!
O intrebare mai...stupida:)). Daca ati putea sa fi'ti orice vedeta, nu doar din Romania, ce vedeta ati vrea sa fi-ti?:))Si de ce?:))
Salut sunt cristi si va rog daca puteti sa imi dati si mie un link bun de unde pot sa iau wwe day of reckoning
Vrei sa fii "Parinte de edukid.ro?" Fa o surpriza micutului tau acum la sfarsit de vacanta. Ce poti castiga? Un cupon de jucarii educative din magazinul online edukid.ro in valoare de 30 lei! Noi suntem...? (mai mult)
Salutare! Cum pot invata Limba Engleza cat se poate de repede? Parca erau niste lecti pe care le ascultai?
Ce cantitate de lichide consumati zilnic? si ce fel de lichide? (apa, suc, supa, fructe etc )
Ce faci cand te plictisesti?;;)
Pe prietenul me il ustura pe canal dupa ce avem contact dar numa cind urineaza primul jet eu amsterilet eu nu am nici un fel de scurgere VA ROG SAMI RASPUNDETI VA MULTUMESC
vreau sa imi da-ti un sfat int-o problema. mama azi pleaca cu sora-mea la iasi iar tata nu poate sa mearga pentru are servici.eu ce sa fac sa merg cu mama la iasi (mi-ar fi mila de tata tere rau de...? (mai mult)
As vrea si eu niste modele de gentute crosetate? Ma puteti ajuta cu scheme si poze?
Uneori n-o mai înţeleg pe mama, parcă face dinadins! Azi şi-a spart ochelarii, i-am zis să nu mai ţină lucrurile pe margine şi s-a supărat, a mai spart un pahar... Acum unde stă iaurtul? Pe? (mai mult)
Cum pot sa imi prind parul cat mai frumos?
Ba care stie vreo melodie dura frate care sa te faca sa plangi fara versuri?
Ce inseamna multimea N*? Ma refer la steluta. care e diferenta dintre multimea N si multimea N*?
Acum cateva zile am vazut pe un blog o intrebare foarte interesanta:Daca ai fi altcineva, ai fi prieten cu tine? Voi ce ati raspunde?:-?
Cine imi poate da un script code pentru un detector ym invisible? Vreau sa imi postez pe blog si nu am gasit inca! fundita
Voi cate fundite aveti :))?
Am fost tot timpul o persoana care a stiut sa'i asculte pe cei de langa ea, a tolerat mult prea mult, si a dat sfaturi prietenelor sale.Eu ca fata, am ajutat pe toata lumea.Prietenele mele spun mereu...? (mai mult)
Cine e din Sibiu?
Va uitati la u tv? Daca da, imi puteti spune cum se cheama melodia aia in care in videaoclip o ingroapa pe fata de vie e rock. Ma puteti ajuta? funda
Cum se spune la coafura coada de cal in engleza? Dau fundita
Cine credeti ca este cel mai bun jucator de fotbal din lume funda
Intrebare Stearsa!
Buna am si eu o intrebare;)). Cand este a doua sesiune la bac la matematica, pe ce data? Ms:*
TPU :)! Dati-mi si mie un site in care pot downloada fara virusi teme pentru mobil;;)! Ofer funditaaa!
Daca as avea de pilda http://euceatare.hi5.com si vreau sa-mi schimb numele pot? daca da cum? cine imi spune dau funda mersi anticipat!
Pe ce data se da vacanta de iarna?
Care sunt categoriile gramaticale ale pronumelui?(Doar din clasa a 5 - a) Va rog frumos ziceti-mi! Promit funda mare mare:*
Un joc bun de strategie Tip constructii stiti?
Cu ce program pot sa iau videoclipul asta? =)) http://www.megavideo.com/? v=23KF3IEB
BUNA! La jocul zooparadise de pe facebook cum dau demancare la animale? Raspuns urgent! fundita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?