Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Care credeti ca a fost cea mai hilara faza din mondiale 2010? Dar cea mai interesanta?
e cineva care a fost clasa a 9 a anul trecut in Fratii Buzesti? Daca da vreau sa va intreb si eu cate ceva.Mersiii:*:*
Cum pot sa sterg o intrebare de amea?
De ce poarta mereu Spike ceva pe cap? Niciodata nu l-am vazut cu "capul gol"...ma macina de mult chestia asta:))
Ce inseamna "rulz"?
Stiti cumva unde pot gasi brosura avob pentru fiecare luna? fundita raspunsului corect.
Buna TPU.imi puteti spune si mie cum sa scap de nervi?(in afara sa incep sa urlu la cineva)sau mai bine zis cum sa ma calmez? ca in ultima perioada sint cam prea nervoasa si nu vreau sa incep sa tip la...? (mai mult)
Cati metri/kilograme/ani are renumita "Rikki" diin H2o?
Care e surpriza toamnei?
Pe ce programe se mai difuzeaza filme/ desene/ seriale ANIME?
Stie cineva cum poti trimite mesaje pe TPU? Ca eu nu stiu cum. FUNDA
Va rog vrumos sa imi spuneti si mie niste antivirusuri free nu triale raspunsul cel mai bun ii voi da o funda
Daca ai picat in prima sesiune de bac la mate, ce se intampla? Faci din nou a12a sau dai din nou in toamna?;;)
Cand ati avut greutati, cum le-ati trecut?
Ce sa faci cand e ziua ta? ( Vorbesc de atunci cand esti singur, pentru ca prietenii sunt invitati duminica :D )
Vreau sa devin hairstylist profesionist...si nu stiu unde ar trebui sa fac facultatea, si cel mai important ce facultate? Ma puteti ajuta?
As dori si eu id-ul lu Selena Gomez sau a lu Demi Lovato credeti ca ma puteti ajuta? Eu am incercat mai multe id-uri ale lor si pe care le-am incercat nu au fost adevarate sper sa ma ajutati voi.
POoze cu case moderne care se pot realiza cat de cat in sims 3. Cine are primeste fundita:D
Am incercat sa ma inregistrez pe www.cainevirtual.ro dupe ce am scris porecla, e-mailul si parola zice ca sa ma asigur daca e-mailul este corect.Adica zice asta mereu fara sa fii scris nimic nicaeri.Si...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste site-uri!
Cum pot castiga Facebook Credits :]? Funda :]
Unde dau clic la o sesizare pentru trimitere daca pagina nu contine send (trimitere)? restul fiind in regula toate.
Cum fac sa vad cine e cel/cea care-mi vizualizeaza profilul hi5?
Exista magie in romania?
Ce ganditi atunci cand se spune ca este mai usor sa reusesti in viata in doi?
Ce parere aveti despre ardeleni? Scrieti si parerile bune si cele rele.Care cred ca e cel mai real are fundita!
Ce jocuri mai stiti la care as putea sa ma loghez in afara de (conquiztador, TPU si the west).
Imi puteti da si mie codul de la o figurina webkinz!
Am o mica nelamurire.De curand, mi-am pierdut virginitatea; totul a fost ok, prima oara m-a durut si am sangerat putin, insa, la al doilea contact, m-a durut aproape la fel ca la primul si am...? (mai mult)
Dau fundita...eu l-am mintit pe prietenul meu... oare sunt sanse ca tot el sa ma caute sa ne impacam? Oare se poate sa ma ierte? Nu vreau sa il caut eu, nu ma lasa inima, el ma iubeste mult de multe ori? (mai mult)
Help! am nevoie de vecini la barn buddy cum imi dau seama cand cineva de pe hi5 joaca? si cum se adauga de pe hi5 plz dau fundita
Cum gasesc cine m-a sunat cu nr. necunoscut?
Cine poate sa-mi spuna o adresa unde pot curati pielea de pe poze? multumesc.
Salut stie cineva cum pot face sa prind un cais din sambure multumesc
De ce nu pot intra pe www.bestwap.ro?
Ce parere aveti de lordi hard rock? v-o pun aici :) http://www.youtube.com/watch?v=TdItwaLrv1U. mie imi place mult; x astept parerile voastre sau daca stiti alta formatie rock pune si un video cu ei :)...? (mai mult)
Credeti ca exista extraterestri? Eu personal, nu cred ca suntem atat de smecheri, incat, in imensitatea universului, noi sa fim singura forma de viata. Ce credeti? Odata ce au fost descoperiti in America,...? (mai mult)
Eu stateam pe covor si ma uitam la televizor. Telecomanda era pe pat. si dintr-o data mi s-o inchis televizorul. deci telecomanda era pe pat nu am atins-o! si lumina era aprinsa ( ca era seara ) deci nu...? (mai mult)
Da-ti-mi niste modele despre mine la hi5 ceva mai interesante. Exemplu:un top cu prietenii cei mai buni.Multumesc.
Imi puteti spune va rog cand apare sezonul 2 din jurnalele vampirilor?:D
Imi puteti spune va rog frumos cand apare sezonul 2 din,, Jurnalele vampirilor":)
Daca vrea cineva sa deschida ochii in legatura cu toata lumea care ne inconjoara. Daca exista pe acest site oameni cu intrebari despre viata, despre moarte si despre conducerea lumii care isi bate joc...? (mai mult)
Cum poti deveni expert TPU? Unii spuneau ca daca ai un numar mare de funditse ai aceasta sansa. Acum ce o fi adevarat? Funda;)
Haide-ti sa impartasim pareri! Ce parere aveti despre melodia: http://www.youtube.com/watch?v=O3ADlpzmIVU& feature=player_embedded? Personal, cred ca reflecta intru-totul realitate din...? (mai mult)
Am o problema cu hi5-u, nu mi se mai vede poza de la profil si nici nu mai pot pune alta. CE pot sa fac? Plss. urgent :-s
Care au fost cele mai ciudate lucruri pe care le-ati facut atunci cand erati copii?
Cine poate sa-mi spuna ceva progame de scos muzica? Multumesc.
Vreau niste status-uri da nu din alea care le gasesti pe fiecare site.dealae "rare" pentru.copiat[cele care mau copiat]
As dori niste modele de about me ceva mai interesante! Ma poate ajuta cineva?
Am şi eu o întrebare. Ce post de radio preferaţi? Îl ascultaţi des? Tatăl meu e şofer, şi câteodată mă mai duc cu el în "curse". El ascultă de cele mai multe ori radio (KissFm), dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!