Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 17 Decembrie 2025 sunt:
La un joc imi da urmatoarea eroare please insert dvd-rom select ok and restart aplication va rog frumos sa ma ajutati multumesc.
Sunt plecata in concediu cu familia si vreau ca fiica mea sa nu stea degeaba in vacanta asa ca vreau sa imi dati un link cu povestirile la povestile Liviu Rebreanu-Adam si Eva; Rascoala;...? (mai mult)
Intrebare pentru fete: Cum cuceriti voi baietii?
Am vrut sa va intreb ce este un widget? Dau funda...
Ma tot bate un baiat la cap ca sa ies cu el ba sa fiu cu el. Si el are 19 ani.nu cred ca este tocmai potrivit din moment ce eu am 15. Ce spuneti? sa-l accept sau nu? fundita pentru >the best
Cand iti scoti aparatul dentar fix te doare. Urmeaza sa ma duc la dentist sa imi scot aparatul dentar fix si nu stiu daca doare.Va rog sa imi spuneti sincer ca sa stiu la ce sa ma astept, adica ce senzatie...? (mai mult)
Mi-am descarcat skype 4.0 si nu prea merge, vreau skype 3.0,de unde sa-l iau? imi dati un link va rog?
Hei. Am si eu o problema.De aproape 3 ani am telefonul lg viewty cu 990. Cand am fost la mare mi-a picat in apa. L-am scos nu avea nimic, mergea.Cand am ajuns acasa am observat ca nu mai sta incarcat...? (mai mult)
Buna imi puteti da niste idei ce sa fac in vacanta cu prietenii ca noi nu stim efectiv ce sa mai facem daca ma puteti ajuta va multumesc mult:::::
Am descarcat Landwirtschafts si nu merge sa il joc imi zice ceva de 3D... am placa video 512 pe 256 2 GB de rami de ce nu merge?
Cum se prepara nessul? Nu stiu cum reusesc dar niciodata nu imi iese normal. Deci care e "reteta ideala"?
Vreau sa ma ajutati cu ceva... Ce parfum credeti ca se potriveste unei persoane sensibila, intotdeauna la moda si orgolioasa?
Cine vrea sa cumpere/sa schimbe psp.Am un psp 3004 slim& little.Pentru cine vrea sa cumpere pret 800 ron ir pentru cine vrea sa il schimbe schimb cu psp 1000.Anuntul este pentru cei din constanta.Va multumesc.Va...? (mai mult)
Aveti vreo fantezie?
Lady Gaga sau Madonna? :D
Cine imi da si mie niste wallpapere cu ian somerhalder? fundita :)
Vreau sa imi fac cont pe hi5 si nu imi da voie. Imi apare mereu "ERROR! We are sorry but you are ineligible to become a member of hi5." Am schimbat numele de mii de ori si parola am bagat chiar...? (mai mult)
Cum pot sa downloadez plugin-ul? funda!
Salut mi-a venit acum in minte si la anul vreau sa ma duc.imi place muzica house dar nu am avut chef sa ma duc la liberty parade : asa ca am 2 intrebari; 1. La liberty parade se intra pe gratis sau trebuie...? (mai mult)
Stiti de unde pot descarca jocul "Farm Craft" full and free version? dau funda! :*
Buna as vrea sa imi dati niste sfaturi ce sa fac eu impreuna cu prietenii mei in vacata NOI NU MAI STIM!
Care este cel mai "slabut" telefon cu touchscreen?
De cate fundite ai nevoie pentru a deveni expert?
Acum cateva zile am intrat pe un site super, foarte asemanator cu hi5-ul numai o varianta mai noua. Parca se termina in "x" dar nu mai stiu sigur. Stiti cum se numeste site-ul? Fundita....? (mai mult)
Am reeditat si eu poveste scufitei rosii! cum vi se pare? acum multi multi ani, saptamna trecuta, scufita rosie a primit de la mama ei, sarcina de ai duce bunicii ei un cos cu bunatati. cum este...? (mai mult)
Sall...as vrea si eu un site cu magazine online... din Constanta! daca se poate;;) ceva frumos sh bun.nu conteaza ce pretzuri au;;) plz.:X;;)
De ce e cerul albastru? De ce cand pleci, ti-e dor sa te-ntorci? De ce omul are doua mani, doua picioare si un singur cap? :) funda pentru cele mai dragute raspunsuri
Cum e cu ochii deschisi sub apa?
De curiozitate voi cum deosebiti prietenii adevarati de prietenii falsi?
Sallz everyone.Tocmai mi-am instalat photoscape, km sa-l folosesc(vreau sa fc o revista)? Dau fundita.Ms!
Cine imi da si mie programe de spart parola la id e ceva care imi trebuie ca si mie mi la spart cineva si vreau si eu sa-mi iau id inapoy:((! Plsss funda;)):P:X:X:X:X
As vrea sa editez o poza in asa fel incat sa sclipeasca apa (e la mare facuta). Are cineva idee cum se poate face si in ce program? Fara photoshop :D
Salut la toti! Care e solutia de a scapa de petele de sange de pe peretele meu de la petrecerea de saptamana trecuta?
Imi dati si mije versurile de la Narcotic Sound and Christian D - Mamasita in romana?!``Ms=]:X :*:*
Pentru cine are cont pe facebook: Va rog sa dati un "like" acestui video http://www.facebook.com/video/video.php?v=419832118990& ref=mf este pentru o romanca, care are nevoie de ajutorul nostru! Multumesc! P....? (mai mult)
Aceasta intrebare le'o recomand jucatorilor de counter strike 1.6:).:Stiu.Suna cam banal. Dar inca nu stiu ce inseamna "redirecte" :|.; )). Cea mai buna explicare acestui "cuvant" il voi premiA! FunDitSa!;...? (mai mult)
E adevarat ca daca scrii o conbinatie de sageti la tastatura, poti juca Snake pe Youtube?
Cat la suta va place Justin Bieber=]=](dac asa se scrie:)))?
De ce a facut Dumnezeu animalele? Pentru a le gati sau pentru companie?
Cum pot sa fac sa scriu cu diacritice la calculator?
Va rog sa nu radeti de mine! Deci.Cam 97 % din prietenii de pe mesenger au cont pe Hi5.Eu nu am si mi-as dori sa imi fac un cont dar... imi este frica... In ce sens.Parintii mei mereu m-au invatat? (mai mult)
Stie cineva ce inseamna alunita deasupra buzei superioare( fiind localizata in partea dreapta, daca ajuta)? Mersi.
Cine are sa-mi dea si mie un cont pe lady popular de lv 3 care nul fol deloc pls dau funda am nevoie de el urgetn:(((((((! FUnda:D :*!
Ce faceati cand nu aveati internet?
De ce dacă pui o întrebare serioasă nu te bagă nimeni în seamă? Iar dacă întrebi de id-ul vedetei X (care oricum nu dă 2 bani pe tine ca fan) sau dacă nu ştii ce să-i cumperi iubitului de ziua...? (mai mult)
1. filme despre singuratate, gen viata ca o adolescenta sau nu stiu... Ma puteti ajuta?[cu adolescenti de preferat ] 2. filme drama cu adolescenti 3.filme triste ...cum e The last song. Cel mai bun? (mai mult)
Justin Bieber este gay?
Cum se foloseste Windows Movie Maker? Cel imi detaliat raspuns are funda
Cum pot sa pun pe hi5 (pe profil) o adresa sub forma de link? Ex: adresa de facebook.(funda)
Vreau sa imi fac un id nou. Imi dati va rog niste sugestii?:) Numele meu e Ana:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
gllopel întreabă:
ganicius66 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.