Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Ce ocupatie are Eric Camden din filmul "Al saptelea cer (7th Heaven)"? Ce religie are famila Camden? Ma refer la personaje, nu la actori.
De unde fac rost de metin35 sau de metinul ala care te dala din prima lv 75?
cum pot face si eu reclama la un site?(este vorba de concursu ala dupa game box si am nevoie de cat mai multe puncte)va rog ajutati-ma
de cativa ani am un mare vis: sa ajung o vedeta rock, dar uneori ma gandesc ca poate nu mi s-ar potrivi acest stil de viata si mai ales ca in ziua de azi nu se mai asculta hard rock atat de mult,? (mai mult)
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria, Marian, Mariana, s. a., sa aveti parte de o zi onomastica pe cat se poate de frumoasa, asa cum vi-o doriti!:) P. S.: Nu uitati sa lasati la...? (mai mult)
Este o melodie pe Disney channel, la o reclama in care zice ceva de genu "in vara aceasta veti avea filme pe care sa dansati" si arata personaje din filmele originale Disney channel! poate stie cineva!...? (mai mult)
Cui ii place Mr.Bean?:D
Engleza sau franceza?
Heyy. buna. vreau si eu niste retete naturiste pe care sa mi le pot pregati acasa pentru cosuri si puncte nehre plsss. funda;)
Site-uri de download muzica... fundita
Wikipedia e o sursa sigura de informare? Wikipedia nu e o sursa sigura de informare? Argumentati, va rog.
Ma numesc danyela si m-am inscris la liceul Victor Babes. Id-ul meu de mess este, , nicolescudaniela12" pentru cei care sau inscris la acest liceu din bucuresti. Astept sa lasati un id vostru de mess...? (mai mult)
O porecla pentru numele adriana fundita
Vreau sa download-ez muzica in calculator, da nu stiu cum.Ma ajutati?
Bunaa [:x] Vreau si eu statusuri foarte frumoase despre dragoste indiferenta pentru acele fete "pitzi" si multe alte chestii! Si nu vreau link`uri. >>fundita
Vreau cele mai frumoase melodii ale lui nino d'angelo pls. ca de ex http://www.youtube.com/watch?v=AhYpAqAlFZY
, vreau si eu sa cuceresc un baiat...Imi dati niste sfaturi. Am citit undeva ca e bine sa-l fac sa rida, , NU STIU cum s-o fac, stiu ca va functiona... ii place sa rida, de obicei el ma face sa rida.Imi? (mai mult)
Este cineva pe site la aceasta ora?
Cum pot afla cine mi-a dat la o intrebare calificativ " folositor","nefolositor","amuzant","stupid"?
BUNA! ce crema hidratanta sa imi iau? care este mai buna? fundita
Cum pot da 2 funde la aceeasi intrebare? Adica daca 2 rasp sunt corecte, cum pot da funda la amandoua?
De unde opot gasi si eu subtitrarea la filmul True Confessions of a Hollywood Starlet. L'am cautat dar nu am avut noroc, ma puteti ajuta si voi;;)?
Vreau sa va spun de prima data ca nu imi plac manelele! Dar... odata cautam un program tv si am trecut peste Taraf Tv. Am auzit o melodie : Iubire sincera - Printesa de aur si Yanis.Nu o gasesc? (mai mult)
A schimbat cineva diamantele in bani in lady popular? Multumesc pentru ajutor:*
As vrea sa va spun la multi ani tuturor userilor cu numele Maria, Marian, Marius! Tot ce va doriti!:X
Vreau si eu nume de melodii de dragoste vechi sau noi >; D< Pt cele mai fm dau fundita :X:X:X
Plzzz spuneti-mi si mie cum se numesc acele pozitii la imvu(fata) pe care le folosesti fara sa scrii nimic sau avatar ce or fi plzz spuneti-mi cum se numesc si unde le gasesc
Unde pot sa vizualizez online emisiunile " Casatoreste-ti parintii "?
Azi am vazut un film cu lindsay lohan pe ProTV parca si i'a era o fosta actrita pe nume Morgana [parca]. Stie cineva cum se numea filmul?
Stie cineva citate/motto-uri/versuri etc. in alte limbi decat romana si engleza? si bineinteles si traducerea;)) mersi. dau fundita :> :*
De ce de fiecare data cand intru pe TPU imi apare in colt chestia aia cu plimbarescu? chiar ma enerveaza :)) cum pot sa scap de ea?
Metin2! Am lvl 38 mai pica morcov la lvl meu? Daca da unde?
Scuzati ca mai pun a treia oara intrebarea asta dar am nevoie de un raspuns...nu-mi mai spuneti depinde de tipul parului, culoare ok? deci intrebarea: Cat costa sa vand 30 de centimetri de par natural? (mai mult)
Cine joaca IMVU? Vreau sa am cati mai multi prieteni romani asa ca lasati`va numele mai jos si va adaug eu ^_^ Eu sunt xXxXMoonXxX( btw nu`s VIP, dar sper ca nu asta conteaza...)
Era un site da am uitat cum ii zice erai un copil care te jucai tot felul de jocuri stiu ca era si bloons1 si un numele site-ului era ceva cu secret un link plss
As vrea sa pun câteva întrebări: 1.Care este "Top10" melodii preferate ale voastre? 2. Ce melodie vi se pare ca este data cel mai des pe la radio? 3. Ce va place mai mult: -Cronica Cârcotașilor...? (mai mult)
Cum pot sa fac un fanclub pe fanpop.com?
Cam de 5 zile sunt constipat si vreau sa iau tranzactiv e bun de ceva?
Mias dori sa cunosc persoane noi cu care sa pot discuta dati`mi niste site-uri cu id-uri :*. va pup mersi
Am o problema de 5 zile sunt constipat si vreau sa iau tranzactiv are vreun efect?
Ajutati-ma si pe mine cu ceva; )). De curand am cunoscut un baiat de care imi place si e foarte vorbaret iar eu nu prea sunt. Spuneti-mi si mie niste subiecte de discutie pe care le-as putea avea cu el,...? (mai mult)
Era un joc cu actiune drama totala in care te plimbai prin tabara, vreau si eu un link.
Peste cateva luni ma mut in Canada :X de foarte mult timp visez sa plec din tara asta de **** cu rromi, analfabeti, basescu:)), gunoaie, SUPER PROSTIE, furturi etc:Dtara asta m-a impresionat cu frumusetile...? (mai mult)
Nu stiti daca se poate comanda de pe internet revista level?:|
Incarcator de vanzare in craiova pentru qtek 9090 unde gasesc?
Care imi zice si mie cum se joaca Fantasy Kingdoms pe hi5? :D dau funda :X
Cine are imvu sa adauge ingridutza_mj
Am o intrebare: Stiti vreun site ghid metin 2 unde sa aflu mai multe ce e run, pm... Pls dau fundita Un ghid complet despre Metin2 RO
Te rog imi dai si mie un cod webkinz nefolosit?
Sallz everyone.Am si eu o mik intrebare.Colega mea de banca se lauda ca-ar fi vb cu Robert Pattinson, sh tot ea i-a dat sh adresa mea de mess.Kik e RP_1986_13_5@yahoo.com, este adevarat, am vb ca el(in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!