Hei imi puteti spune si mie cum se reinstaleaza windows`u? :)) anul trecut l-am ` reinstalat. dar acum. nu mai stiu cum :))help`... FuNdaa
Cine sunt administratori site-ului desenatori.ro? va rog!
Cine canta melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=StadM44U4ww&feature=related
Cine a urmarit Sa Te Prezint Parintilor? Intr-un episod era un elvetian si cu o romanca si cand a cerut-o in casatorie era o melodie.Cred ca era in frantuzeste.Cum se numeste?
Cine canta melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=qKNlqab6XCc&feature=related un link va rog de unde o pot downloada
Ce parere aveti despre facultatea Spiru Haret?
Azi merg la solar pentru prima data. Am 15 ani, si am pigmentul pielii deschis si cativa pistrui pe fata. Trebuie sa ma dau de acasa cu vreo crema? Sau are ceva daca merg cu fond de ten? ASTEPT RASPUNS...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau prietenului meu cu ocazia zilei de Sfanta Marie? Ceva idei:-? Ofer fundita. :D
Ce inseamna un "pumn"?
In ce zi v-ati nascut? Cei care sunt nascuti in aceeasi zi cu mine sau pe aproape primeste funda.
Vreau si eu site'uri cu poze artistice, expresive, portrete, natura.etc.Funda pentru cele mai multe si cele mai bune:*
Esti romantic/romantica?
Imi apare atunci cand deschid messengerul : An error occurred while trying to access the "SocialView" plug-in. ce pot face?
Ce parere aveti de facultatea ASE? :D este o facultate grea?
Ma puteti ajuta cu un vot aici http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/lucas-3509 nu costa nimic.Va rog mult...
Http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/artista-de-soc-si-a-pus-picioare-de-muste-moarte-in-loc-de-gene.html Ce parere aveti?
Care este culoarea favorita a Selenei Gomez?
La liceu se mai dau teme de vacanta?:-/
Hei mi-a aparut ceva pe calculator ceva de genul : virus detected! computer... nu mai stiu ce. ce pot face sa nu mi se strice calculatorul? plss help` FUNDAAAAAAAA
Salutare, as dori un site de muzica unde pot asculta melodiile inainte sa le downloadez (gen-fisierulmeu.ro). Multumesc...;)
Ce parere aveti despre Cronicile frumoasei luptatoare DAMO? ( cei care urmaresc serialul ). Pe mine finalul m-a surprins cel mai tare si chiar mi-a venit sa plang :)) In orice caz, astept opinii :D
Legat de paypal, pot timite bani de pe telefonul mobil (eu fiind din Romania) Ms. anticipat, Funda
Spuneti-mi si mie va rog. urgent. niste melodii house fara versuri.pentru cele mai multe primiti fundita:*:*:*
Cei care sunt la un liceu economic la ce dau BAC-ul?
Ce inseamna cand iti bate ochiul drept sau stang?
Cine este inscris la facultatea de "Contabilitate si informatica de gestiune"? e grea? dar "economia turismului, comertului si servicci" cum e? pe care dintre acestea doua ati alege?
Ati cumparat de pe site-ul www.eu.fotolia.com? Pentru ca mie imi respinge cardul de credit.Am fost la banca si au spus ca cardul este deblocat si pot cumpara de pe site-uri.Are vreo problema site-ul?
Cum pot sa particip la concursul tehnici esentiale de supravietuire bear grils?
De ce persoana va place cel mai mult pe TPU?
Http://dogsmeanslove.blogspot.com/ ar trebui sa schimb tema? Ce as mai putea scrie? Ce ar trebui sa schimb?
Ce parere aveti despre ratonul de la avatar?
Cine stie care este celelalt nume al magicianului roman johannes?
Ce inseamna zzz folosit in limbajul messenger?
Ce rase de catei va plac?
Ati mai vrea CocaCola Vanilla in Romania?
Niciodata fara glossul de buze. Tu?:X
Mama de nicolae labis este chiar atat de scurta sau unde o pot gasi toata? http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/mama.php
Care dintre voi a avut aparat dentar? Plz cei care au avut sau au spuneti-mi si mie cat a costat, si de care aparat ati avut fix sau mobil...eu vreau pretul Funda:X
Am o problema la PC. Cand vreau sa il deschid merge totul bine pana la "Welcome" si ramane la Welcome cam 2 minute. Dupa aceea imi apare imaginea de la desktop goala fara pictograme sau bara si mouse-ul...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste filme?
Voi credeti ca visele inseamna intr-adevar ceva? Daca DA. atunci, am si eu un vis. Am visat ca eram intr-o seara ca varul meu(G.), un coleg de-al lui(S.) (de care imi place foarte mult) si...? (mai mult)
Va place Justin Bieber?
Bunaaa:) Ati vrea sa pleci departe? Sa nu fiti decat voi sau cu familia? Eu, una, sincer, as vrea sa plec:x sa nu mai stie nimeni de mine, absolut nimeni:x
La 13 ani cate kg ai/aveati?
Cum se numeste si cine canta melodia aia cu "Rito, hai vino Rito/ Nu ma goni fetito..." =))
Vreau sa im i fac o adresa de mesinger noua si nu stiu cu ce sa-mi fac cele mai bune raspunsuri funda! as vrea ceva legat de fluturasi
eu in cateva ore plec la munca si e verisoara mea la mine. ultima oara cand a fost mi-a virusat pc.cum pot opri netul pana vin? fara sa scot firul sau sa sun la firma:|?
Ceva program/site bun de descarcat muzica de pe trilulilu? Fara trilulilu-download.info, getmedia.info sau downloadhelper de la mozilla ca nu-mi merg...
"Prietenia adevarata se vede in timp ". Cine a spus acest citat?
Poti demasca un nr de tel privat sau ascuns?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
CampescuGabriel întreabă:
Kristina092 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?