Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Decembrie 2025 sunt:
Ati avut vreodata o prietena ft buna si v-ati certat? dc?
Justin Bieber a fost lovit de o sticla cu apa in cap in timp ce era pe scena probabil ca majoritatea vor fi fericiti dupa ce vor vedea videoul. http://www.youtube.com/watch?v=b0GjKiy3nSI& feature=topvideos BOOM...? (mai mult)
Vreu si eu niste statusuri in engleza de dragoste da sa nu fie foarte pompoase, ceva si amuzante...plz.gen "Gravitation is not responsable for people falling in love"... dau fundita cui imi scrie cele? (mai mult)
Unde se duc celelalte intrebari? la populare era o intrebare cu 109 de raspunsuri. unde se duc? :-s pe,, taramul celalalt,,?=)
Imi zice si mie cineva o programa care filmeaza pe desktop? va rog :P mersi mult
Daca se arde becul de pe stalpul din fata casei cine trebuie sa-l schimbe? Sau mai bine spus cine suporta costurile? Mai spun ca stalpul a fost pus cu banii mei. Sau nu conteaza?
Am o rugaminte mare la toti TPU-stii ma puteti ajutra cu un key pentru microsoft oficce 2007? am mare nevoie si mi s-a terminat licenta pentru el.accept si orice altfel de idei doar pentru a avea in continuare...? (mai mult)
Va rog frumos imi dati si mie un link de unde as putea descarca pes romania demo? MULTUMESC!
E mai bine sa fii singur? Decat sa fii intr-o relatie?
Imi spuneti si mie pe unde este "zona arena" din Bucuresti?
Am un acvariu de 40 de l. In el am un caras de vreo 3 cm si alti pesti mai mici. Vreau sa imi cumpar o pereche de guppy.Vanzatorul a zis ca sunt momente cand carasul musca coada la guppy.Este adevarat?...? (mai mult)
Ai vrea sa fi Superman?
Cine joaca perfect world sau o varianta pe server privat de perfect world? Dau FUNDA la cine imi da un server privat de pw buna:)
De ce s-a schimbat atat de mult site-ul asta? Cand mi-am facut contul toata lumea se ajuta intre ea, acum daca nu le place intrebarea ta sau li se pare ca e prea lunga nu`ti mai acorda raspunsuri.Si...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U Ce nota ii dati :)
Care a fost cea mai mare teapa care ai luato?
Salut, m'ia picat oja pe o bluza cu ce se poate sterge HELP ME pls:(
Hi! careo treaba cu plimbarescu asta?
( funda )Buna imi puteti da va rog niste idei cum as putea sa-mi aranjez "icoanele" de pe desktop? nu stiu de ce TPU nu-mi accepta intrebarea desi am pus-o inca de 2 ori si tot nu mi-a acceptat-o! In fine...? (mai mult)
1.Cn imi da si mie site-uri pentru rockeri...plsz? 2. Mel rock genu green day, paramore, muse, vama veche,?
Deci TPU va mai exista inca 2 ani? :( faceti cumva sa intru de pe wap din rai :) ca deja fara TPU nu pot :) 2012 e aproape fratilor :(
Buna Ziua TPU Dispun de o suma de bani si m-am gandit sa imi construiesc o casa, Vreau si eu niste proiecte ieftine parter + mansarda (P+M) Sa aiba 4 camere living+bucatarie si 2bai. MS!
Ce parere aveti despre cei ce se afla la putere, cei ce ne conduc?
Ce cadou as putea sa ii iau unei viitoare colege de liceu pe care tocmai am intalnit-o? Ne-am vazut o singura data si in rest am vorbit mai mult pe mess... m-a invitat la ziua ei, dar nu am nicio idee.va? (mai mult)
Stiu ca e o ciudat dar mereu ma sperie tipii cu masti de gaze x_x. As vrea sa iau niste poze "infricosatoare "cu niste tipi din astia dar poze de genu ala cu mastile murdare vechi, etc(cum erau alea din...? (mai mult)
Cum ai prefera sa fii? Destept sau urat? Asta daca ai avea de ales doar una dintre ele.
Cat timp ai dormit cel mai mult?
Va place Harry Potter? Daca da, va rog inregistrati-va aici:http://harrypotter.hitforum.ro. Este un forum creat de o prietena si este nou, deci nu prea are membri si m-a rugat sa va intreb...? (mai mult)
Cum imi pot mari inventarul la OurWorld? ps: in joc sunt Maduu, care vrea sa fim prieteni! :)
Care imi spune si mie niste melodii mai de ura asa sau de dragoste? Funda.ma tin de cuvant:D
Ce inseamna TPU pentru tine? Cu ce il compari?
Buna TPU am si eu o problema am downloadat GTA San Andreas. L-am instalat si nu merge imi cere sa il pun pe un CD. l-am pus pe CD si tot imi spune sa introduc jocul pe CD. Cn raspunde un raspuns ajutator...? (mai mult)
Ce filme cu adolescenti imi sugerati sa vizionez?
Cum pot sa vad raspunsurile de la o intrebare refuzata? :|
Numai merge jocul goleador la voi merge la cine merge sa imi dea si mie link-ul dau funda!
Buna ...cine stie la ce profil s-ar incadra medicina, adica ma refer pentru cei care intra in clasa a 9 a ce profil e cel axat pe asa ceva, am tot cautat si nu gasesc nimic
Cum se foloseste ybook (prpgramul pentru creearea unei reviste)? Ce trebuie sa faci?
Cam cat dureaza mentenana de pe crossfire de la ultimul update?
Cum s-a numit filmul acela in care un baietas gaseste un pui de ghepard mai tarziu dupa ce creste puiul tatal baiatului moare, iar baiatul pleaca cu motocicleta ca sa duca ghepardul in salbaticie.Pe drum...? (mai mult)
Ce inseamna Imvu?:D
Cine vrea sa continue? Cel mai mult nu-mi plac/e xxx la prietenii mei.
Ce cadou pot sa ii iau mamei mele de ziua ei? Nu am nicio idee...implineste 43 de ani si bugetul e de 200 de lei noi:D
Laurici03 este expert TPU? Intreb doar de curiozitate.:)
Ce mananca un porumbel cand e mic si cand e mare? funda :d
Care vreti invitatii lockerz?
Ce credeti ca este mai grav, alcoolismul sau dependenta de droguri si explicati de ce?! Fundita pentru cel mai explicit raspuns.
1.Cum fac sa reapara deviantID (la deviantART) daca am dat remove?:D 2.Si cum sa mai incarc fotografii in galeria mea?
Spuneti-mi si mie niste locuri unde as putea sa merg cu parintii, ma refer undeva la munte, unde as putea merge vreo 3-4 zile, poate sa stam chiar si cu cortul, sau la un hotel, o pensiune, ...? (mai mult)
Va merge Barn Buddy?Si cum fac sa-l pun in romana ?
Cati bani aveti in momentul de fata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!