Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numeste teama de vise urate?(cosmare)
Cum fac sa pun filmulete pe yutube
Imediat urmeaza ziua lu cumnatumi`o:D si nu stiu ce cadou sa-i iau:D eu cu soramea vream sa punem impreuna cadoul si sa-i facem un cadou pe cinste:D ceva ideei sa se simt si el bine:D de ziua lui:D?
De unde pot descarca jocul Gta San Andreas...sau cine mi-l poate da? funda!:*
Al cui e motto-ul "e lesne sa stai la tine acasa si sa pretinzi altora sa dreaga si sa faca"
Hi! Cne a fost la vreun concert a lu Michael Jackson din Romania(1992/1996), su din alte tzari? Cum a fost?
Iti place sportul? Practici vre-unul?
Hei vreau si eu o inv pe the files plizz:d mc:)
Mah... Imi explic si mie cineva km se foloseste photoshop`ul? In Special vreau sa imi fac aripi.;) Sau ce stiti voi ca e mai fain :P [PLizz] Dau FundO_o`iiii :X
Ce topuri ar merge cu o fusta alba din bumbac? Multumesc anticipat.
Ce jocuri stiti cu politie adica sa fii tu un politist. etc sai bati pe astia sau ceva... Care sa fie cu politie sa fii tu politist PLzzz
Care stie cu ce programe modific fundalu pozelor dau fundita pentru cel care imi place si pentru cel care da cele mai multe sau site-uri nu numai programe;))Imi dati:S?
Tocmai am primit o veste care ma incanta extrem de tare, dar poate pe cineva anume ar intrista... ma rog :X:X:X si sunt atat de fericita incat zambesc intr`una si cant si dansez 8-> ma simt biiiiiiinnnneee vreau? (mai mult)
Vreau si eu idu-ri care sa contina numele cristina. Poate sa-l si schimbati numele cu alinturi si puteti pune si ceva pe langa nume cu "_"
Ce culoare ar trebui sa aiba hainele care le imbraci intr-o zi de canicula? Dar ce culoare nu este deloc indicat sa aiba? Multumesc!:*
Idei de id`uri care sa contina cuvantul : diva sau lov3
Ce inseamna nu esti eligibil pentru a deveni membru hi5?
Erau mai demult niste site`uri cu niste povesti si erau 2 poze cu una emily.Si daca trimiteai link`ul la 50 de persoane iti arata toata pozele.Mai il are cineva? uitati-va la avatarul id-ului deuta_01 ca...? (mai mult)
Cine se uita la "victoria"? oare stiti cum se numea melodia marianei?
Care e mai tare uzumaki naruto sau uchiha sasuke? pe care credeti ca il va alege haruno sakura?
La ce va ganditi in momentul asta?
In fiecare zi merg 2 ore cu bicicleta, alerg 30 de minute, si joc fotbal vreo 2 ore.In o saptamana cate kg pot sa dau jos?
Deci, am nevoie urgenta de ajutor! Uita-ti poza :http://media.photobucket.com/image/sakura%20rpc/KrisiiChan/X_--_%20Other%20---%20RPC%20---_X/X_---%20Yagami-Clan%20---_X/X_---%20Mika%20_%20Nami%20---_X/shippuuden.png?o=108....? (mai mult)
BUNA! Ce alegeti dintre psihologie si drept? Ma refer din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al posibilitatilor exercitarii celor 2 profesii(psiholog si avocat)?
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*:>
Ce cuvant/cuvinte se poate/pot forma in engleza/germana cu urmatoarele litere: a, e, e, e, e, b, d, r, r, t, t, v, y, y. Exista vreun program prin care pot vedea toate combinatiile? Va multumesc!
Cine poate sa-mi lamureasca cum se pune fulgerele alea de la servere war3ft in cs. T. pun nste fulgere direct in sus rpsii iar CT albastre? cum si ce?
Anu' asta a fost ploaie de stele? Daca nu.cand va fi?
Am si eu nevoie de ajutor.As vrea sa merg vara asta cu parintii in Bulgaria dar pe langa costul biletului la hotel de tip all inclusive noi vom lua si niste bani ca sa cheltuim pe un suc, o bere,...? (mai mult)
Ce crema anticelulita imi recomandati?:D de preferat ceva mai ieftin pentru ca e criza:">. Funda:P
Ce fata de aici e blonda cu ochii verzi albastrui[sau smarald] :x
Stie cineva unde as putea gasi sariuri indiene in Bucuresti? Era un magazin pe Selari, insa l-au desfiintat inainte sa aflu eu de el:))Si-a cumparat cineva? Mie imi plac foarte mult si as vrea sa-mi cumpar...? (mai mult)
Vrrreeeauu o funda am de cateva saptamani contul si am raspuns la peste 25 de intrebari si nici o funda :((:((:((:((
Cat costa sa vand 30 de centimetri de par natural pentru peruci?
Sault! Ce ai de gand sa faci cu viata ta?
Am o intrebare pentru unii suna prostesc dar ma rog am 4 calculatore am reteaua facuta dar unul l-am formatat cum ma reconectez la retea stiu ca suna stupid da chiar nu mai stiu ajutor va rog
Este cineva din Buzau? fete in special:x
Am o intrebare pentru unii suna prostesc dar ma rog am 4 calculatore am reteaua facuta dar unul l-am formatat cum ma reconectez la retea stiu ca suna stupid da chiar nu mai stiu
De unde pot sa downloadez jocul praetorians? Este un joc de strategie. Dau fundita.
Eferitor la cei cu amlimelute wbekinz vreau sa ma duc la stadionul webkinz si sa imi inscriu animalul la un concurs dar din pacate nu stiu cum :(:(:( puteti sa imi spuneti cum pot sa ma inscriu? 2) cum...? (mai mult)
Ce parerea aveti daca s-ar crea un drum o sosea in care sa putem merge cu masina pana la cota 2000 la Sinaia direct ( pana la cota 1400 exista sosea ), dar pana la cota 2000 nu.Sa numai fiim nevoiti sa...? (mai mult)
BUNA! Am nevoie de un cont ladypopular care este nivel 9.Va rog! Primul raspuns cu un cont valabil primeste funda.
Cum pot scrie i love you din emoticoane pe messenger? Am auzit ca se poate. Adica din ce caractere se poate reda? Ma refer de ex, asa cum putem face o fata care zambeste, stiu ca asa se poate scrie i...? (mai mult)
imi puteti da si mie niste melodii de club? ( sambata este majoratul unei pr si ne trebuie muzica buna) dau funda P. s ziceti-mi cat mai multe:*
La ce varsta ati avut prima data iubit/iubita?
Ofer invitatii lockerz www.lockerz.com detalii pe www.lockerzromania.eu. Este un site unde faci puncte si unde poti licita doar intr'un anmit moment la diferite premi. Cei care vor invitatie sa lase adresa...? (mai mult)
Care este cel mai bun lucru care vi s-a intamplat vreodata? funda la cel mai bun
Oare de ce toti smecherii de pe ji5 spre exemplu se cred "the best"? Pe mine una ma dezgusta toate astea:|
cum se numeste melodia care apare intr-o reclama la Disney Channel si zice ceva cu,, story". e o reclama la tot felul de filme printre care si "Camp rock"?
Sal am jucat Lighit metin2 si zice falied conectare servar si imi dia direct lv 70 si king cumparam cu 0 yang nu stiiti alt joc asa? va rog adua funidta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.