Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
As vrea sa stiu concret care sunt cele mai cautate/banoase meserii in Romania si in strainatate, nu cele mai frumoase!:). Va multumesc!
La ce culoare crezi ca ma gandesc?(fundita)
Cum pot sa scriu eu ce vreau la barn buddy de pe hi5 atunci cand cineva imi uda florile, imi fura din gradina etc? mersi :*
In ce clasa este mai greu a 6 /a7?
2 L de apa pe zi si saritul coardei+genoflexiuni si abdomene fac minuni intr. o luna pentru silueta?
Ceva melodii ...mai vechi mai noi:-? de dragoste:o3.va rog:) is obsedata:))
Cum a fost concertul Mika? Am vrut si eu sa vin, dar nu am ajuns:((. Cum a fost?
Care este animalul tau preferat daca spuneti animalul care imi place si mie
Care imi da si mie pacht cu transferuri din 2010 pentru fifa 08? hai ca nu il mai am.
Hi! Cine imi poate spune la ce episod a ajuns telenovela Ninos Ricos Pobres Padres? :> mersi si funda pentru cel care imi spune :-"
Imi spuneti si mie niste nume de jocuri pentru pc fara timp(adica 60 min si gata jocul) dar nu cu impuscaturi si cu omorat oameni nevinovati. Eventual si un link de unde il pot descarca.Multumesc!...? (mai mult)
Buna Deci. Vreau sa-mi cumpar o chitara.doar ca.eu sunt stangace inraita:))Fac totu' cu stanga.nimic cu dreapta.Si imi trebuie o chitara de stangaci.doar ca am auzit ca e mult mai scumpa. Intrebarea...? (mai mult)
Ce melodie are cei mai multi views? FoOonda! P. S-Inafara de a lui Justin Bieber-Baby, si de a lui Lady Gaga-Bad Romance :*:*:X
Am vazut acum ceva timp un film. Deci era o fata, o chema Britney si era majoreta sefa la o scoala, dupa care trebuia sa se mute la alta scoala, a predat rolul de majoreta sefa alteia, si a jurat ca...? (mai mult)
Cum pot sa vad rank-ul TPU.ro? Dau funda pentru cine imi da un link, sau imi spune cum sa vad rank-ul, ca stiu ca odata am putut sa-l vad pe tot, dar nu mai stiu cum.
Am un perus de 1 an de zile.Am observat ca de ceva vreme incoace se scarpina la fund(anus) si pentru ca se scarpina in exces a facut o iritatie.Cum il pot face sa nu se mai scarpine? Nu imi spuneti...? (mai mult)
Ce combinatii de culori nu va plac(la haine ma refer)? De exemplu mie numi plac verde cu roz, roz cu rosu, si nu-mi place sa ma imbrac toata cu aceeasi culoare si accesorii asortate :-&
Vreau si eu melodii noi gen david deejay. mamacita. hai please :x pupiikesc :*
Buna seara TPU! ce faceti in seara asta?
Salutare! cine ma ajuta si pe mine? dati-mi va rog un link unde as putea gasi alfametul indian as vrea sa stiu cum se scrie fiecare litera din romana in alfabetul lor va rog sa ma ajutati multumesc...? (mai mult)
Buna cine este asa de dragut sa mi spuna si miecateva site-uri de modificat poze fara virusi si sa fie gratuite? premiez...
Stiti ce nu intelg eu :)) uneori la unele intrebari, oamenii se chinuie sa raspunda sa ajute un om, se chinuie sa gaseasca raspunsul corect, iar un om sau mai multi raporteaza intrebarea pe degeaba,...? (mai mult)
Cum pot sa descarc jocul sims 3? Imi dati va rog site-uri de unde sa descarc pentru ca am vazut la verisoara mea ca-l avea si l-am jucat si eu atunci si mi-a placut ff mult! Va rog ajutati-ma...? (mai mult)
Cine imi trimite un fotoshop prin skype?
Dati-mi si mie un site cu scris glitter daca intelegenti cu litere mari si sclipitoare, colorate
Care e primul vostru gand atunci cand va treziti? dar primul lucru pe care il faceti?:)
Am citit pe un site ceva despre Messi si Ronaldo si spunea ca sunt rivali:-? Este adevarat?
Aveti cont pe webkinz >? daca da trimiteti un mesaj va rog dau fundita
Buna eu cu trupa mea vreau sa chint ceva rock dar nu stiu datim va rog muzica
Daca cineva de pe forum a beneficiat de bursa, , invanteaza-ti viitorul" a fundatiei Dinu Patriciu, as vrea sa stiu daca, in cazul in care iti raman bani pe card, acestia iti sunt retrasi la sfarsitul...? (mai mult)
Vreau si eu niste status`uri de dragoste dar fericite asa mai crazy si la moda :x! Chiar si inventate de voi! :d cele mai reusite primesc fundita :x!
Fundita.Club penguin storm 11 are virus?
Club penguin storm 11 are virus?
Stie cineva unde pot viziona Triunghiul iubirii [de pe national tv ] online [adica daca incepe la 19:15 sa il vad in direct, nu peste cateva ore ]?
Cai sau poney? Primul care raspunde cu ce imi place mie are
Pot sa ma mut in alta casa in jocul Sims 2? Cum?
Selena Gomez in aceasta luna va veni in Romania?
Hey! o dat` mi-am schimbat url`u de la hi5 da` nu mai stiu cum... ma poate ajuta cineva`. plss? [-O< [fundita cine. merita] :*:*:*:X:X:X
Vreau un link de download sims 2, primul link FUNCTOINAL primeste funda
Daca cineva ti-ar spune ca esti diferita si ca ai un dar special ce nu l-ai descoperit, ce ai face? I-ai da cu ceva in cap sau te-ar pune pe ganduri?
Pentru cine place vampire diaries:team damon sau team stefan?
Stie cineva unde pot gasi filmul "Mini's First Time" va rog frumos!?
Cine stie cea mai infricosatoare poveste de groaza? postati aici cele mai infricosatoare povesti dau funda celei mai infricosatoare succes la scris
Salut, cine ma ajuta si pe mine cu un link de descarare? am mare nevoie :D fundita
Pisici sau catei?
Fundita! La hi5, la creare aspect, sunt 3 coloane, pagina globala sectiune principala si sectiuni secundare.La pagina globala stiu ce trebuie facut dar la celelalte ce sunt? Eu de obicei pun doar o poza...? (mai mult)
OK deci sunt sau eram ca nici eu nu mai stiu cu o fata de un an.am avut o cearta am fost despartiti 3 saptamani.ne-am impacat totul era bine si frumos.eram atat de fericit, si ea imi zicea la fel ca e...? (mai mult)
Cat costa o vuvuzea nu neaparat de aia mare?
De unde pot downloada programul yahoo on-off(yahoo detector scripts)?, dati-mi site-ul va rog.
Repede! Dau funda` care imi da un site de unde pot downloada multi mess!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!