Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Aseara am vazut o stea cazatoare, a fost dragut si mi-am pus o dorinta, credeti ca se va implini, adica credeti in chestiile astea :D? Intrebarea mea poate e putin stupida dar totusi... :d. Pup.? (mai mult)
BZN? Cu dedicatie speciala pentru toti cei care au ochi albastri de la mama lor... fara conotatie politica! http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU&feature=related
Se uita vreo fata la wwe?:D (nu-s nebuna:)))
Cum poate slabi un copil? fara diete
Buna TPU. am o intrebare. cat costa un aparat foto roz?
Http://www.youtube.com/watch?v=pIJrwP3WavM&feature=player_embedded Ce parere aveti? :))
Cine detesta manelele?(sau sunt singura?)
Buna!>:D< Vreau si eu un "R" ca ℬ. ul asta :(. Gasisem dar am uitat sa il salvez :">~FUNDA pentru. primul :*!
Hi! Dupa cat timp la barn buddy iti da drumu la sagetutele alea de poti sa multi obiectele si animalele din ferma ta? Ca pe mine nu mai ma lasa... sa mut nimic si am casa si hambaru' sau ce e acela pe plante... Deci? (mai mult)
Vreau si eu niste prescurtari sau porecle pentru numele Alex! dau funda pentru cele mia tari:P
Bunaaa.eu folosesc pokemon diamond si platinum cu programul no$gba si nu stiu cum sa pun niste fisiere sav le-am downloadat de pe net si nu stiu cum sa le pun acolo. le bag la batery unde era su salvarile...? (mai mult)
Ce zodie esti? Daca esti aceeasi zodie ca si mine ai funda.
Sunt din Botosani si mi se pare un o0ras minunat, Linistit cu oameni de treaba. Voi ce parere aveti despre orasul Botosani?
Cum preferati sa va uscati? Cu fionul sau natural? Explicati de ce!
Cum imi dau seama in ce retea este un numare de telefon, ca stiu ca ii ceva legat de a treia si/sau a parta cifra da nu mai stiu exact.
Buna! Am vazut o chestie pe un site si vreau sa va spun si voua:) Deci daca cineva are profil privat si vreti sa vedeti poza mare de la profil dati click dreapta pe poza, view image si sus la link scrie...? (mai mult)
Hi! La Photoshop 7.0 atunci cand instalezi trebuie sa bagi un cod sau ceva de genu la "Serial Number" si nu stiu ce sa scriu...Va rog frumos ajutati`ma urgent:*
Spuneti-mi va rog si mie niste coduri la GTA Vice City cum ar fi cel care face sa te urmareasca fetele si de arme etc. Pliss dau funda daca is multe;)!
Ce ti se pare absurd in viata de zi cu zi?
Hey! Am vazut recent o intrebare ceva de genul "cum sa te imbraci online" si cineva a dat acolo niste linkuri catre niste siteuri cu modele.Imi poate da cineva linkul cu intrebarea sau ceva legat de intrebarea...? (mai mult)
Cum pot sa bag vecini la barn buddy pe hi5? Ca nu merge sa ii invit :((
am un laptop medion, nu ma prea pricep, am dat la proprietati pe my computer.si scrie ca medion intel(r)atom(tm), cpu n270 @ 1.60GHz, 1.60GHz, 0, 99GB RAm iar la sistem scrie microsoft windows...? (mai mult)
Cu ce aparat foto DSLR a fost filmat videoclipul Guess Who - Locul potrivit?
Mai este cineva in care poti sa ai incredere?
Fundita.Care imi trimite un site de hack pentru club penguin care sa fie gratis si fara virusi primeste funtita. Fundita va fi data dupa verificarea hackului.
Cum as putea sa curat argintul? stiti ca dupa o perioada incepe sa isi piarda din stralucire si nu prea stiu cu ce sa il curat:D dau fundita:)
Cine are cont pe metin 2 ro serverul draco si nu se mai joaca... cine are trimiteti mesaj...
Va puteti da seama ce melodie are refrenul "Beautiful smile, Im fallin` Im fallin` " Semana cu o melodie de a lui Deepcentral dar nu o gasesc. Era melodie house (am auzit`o la un spectacol )?
Cum as putea sa curat argintul? ca nah, dupa o perioada incepe sa isi piarda din stralucire. :)
Cat de important este pentru tine fizicul unui baiat? Iti plac baietii care merg la sala sau cei care nu merg?(intrebarea este pentru fete;) )
am o intrebare legata de un vis. deci mai demult am visat ca trebuia sa cant ceva la pian la jocurile olimpice (da, stiu ca e ciudat:)) ) dar nu puteam sa vad jumatate de pian, pentru ca aveam...? (mai mult)
as vreau si eu sa stiu pe ce site gasesc parabola grauntelui care incolteste fara stirea omului.Va rog raspuns urgent! Multumes
Sal.va rog din suflet sa imi dati si mie o licenta pentru un windows xp!
Ce filme psihologice v-au placut?
Eu as vrea sa-mi cumpar un telefon touchscreean ce marca m-ati sfatui sa iau nu apple ca numi permit cel mai bun si cel mai ieftin primeste fundita va rog raspundeti rapid as fori si un link cu marca de...? (mai mult)
Stiti care este animalutul webkinz din luna august2010.
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*:P
Hey`! Stie cineva vreun site cu cele mai noi barfe/noutati despre vedete [internationale ]? Fundaaa :)
as vrea si eu un link in care sa fie probleme de mate de clasa 6 si rezolvate pentru a ma corecta. Nu vreau alt ceva! pentru ca probabil imi veti da alte linkuri si nu ma intereseaza. Ve-ti fi si...? (mai mult)
Daca vreau sa fac in folder sau un document cu poze as putea sa-i pun parola? Daca da cum se pune?
Ce preferati dintre seat ibiza si volkswagen golf breck? am nevoie de multe pareri, mersi :*
Aproape trei saptamani de cand un consatean a deschis un local peste drum ( circca 9m distanta)de locuinta mea, zi si noapte sunt terorizat cu muzica data la maxim, larma, injuraturi, masini parcate,...? (mai mult)
Ce joc exemplu (power soccer) stiti dau funda
Cui ii place piesa de la Phineas si Ferb?
Cine e pocait de pe TPU? sa ne cunoastem.
Care vrea sa joace Ang3lsmu? Plss! http://ang3ls-mu.no-ip.org/ De aici se descarca jocu si se face cont eu sunt "mata" elfa":D http://ang3ls-mu.no-ip.org/#! ziceti-mi care joaca!:*
Daca jucati metin2 ce lv aiveti?
Va plac mai mult blondele sau brunetele?
Alifia de galbenele este buna pentru eliminarea cosurilor?
Cui ii place Regele Saman?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!