Dati-mi si mie servere de cs pentru cs 1.6 lant final (dau o funda)
De ce cand vreau sa pun codurile in Pixie Hollow la aproape toate imi spune nu pot primi obiectul respectiv pentru ca deje il detin. de ce face asa ma puteti ajuta?!
Buna! Pot scrie pe messenger la status cu o alta culoare decat cu albastru? Daca se poate... Ms anticipat!
Salz! Pana la urma cate parti are filmul Twilight? Eu am auzit ca are 5 parti, asa am citit si intr. o revista. Prima parte : Twilight. Adoua parte : Twilight - Saga New Moon. A treia parte : Twilight...? (mai mult)
Stiti si voi un site asemanator cu softpedia.com, dar sa fie in romana site-ul?
Hello TPU am o intrebare era pe disney channel o reclama cu hannah montana care le da la fanii ei un aparat foto cu ea de unde pot sa il vad? dau funda
Salz! Eu am avut 2 televizoare dar unul dintre ele s. a stricat si culmea era ca pe cel care s. a stricat aveam Disney Channel iar pe celalalt televizor nu mai am Diney Channel de un an si ceva. Am incercat...? (mai mult)
Imi puteti zice un convertitor bun pentru nokia 5800. mersi
Stiti cum sa fac pe un prieten sa plateasca ca face zice ca i mai bun decat mine la joc el joaca de 3 ani si tot eu stiu mai multe decate el si eu joc de cateva luni siti cum sa fac sa plateasca sa joc...? (mai mult)
Acum sa va vad. Cei care stau mai mult timp pe net ma ajutati si pe mine? Caut si eu niste site-uri gen magazin online cu:Haine, accesorii, bijuterii, decoratiuni interioare, ustensile bucatarie...? (mai mult)
Hey. Vreau si eu filme de groaza, sa le pot vedea online. dau fuditsa!
Cum fac bani pe stardoll?
Am si eu o mica(mare)intrebare! Deci sa incep: tot intr-un post pe aici pe unde-va cineva zicea ca sa bagi cd/dvd in unitate ai nevoie sa setezi tu acolo ce trebuie facut.am facut asa dar nu a mers...? (mai mult)
Cine mma poate ajuta cu un program fraps?
Unde mergeti vara astaaa?! :>
Cn este fan/a naruto?:*:*
Cine a jucat Star Craft : Wings of Liberty? cum vi s-a parut? wow eu cred ca e cel mai tare rts de pana acum si inca n-am apucat sa-l joc online, si campania e foarte misto.
Unde mergeti vara astaaa?!
A citit cineva cartea jurnalul secret al laure palmer? si daca da cum vi s-a parut?:D
Vad ca pe tpu...sunt multe exchange-uri :P cu anumite site-uri am si eu un site de bancuri credeti ca administratorul ar fi de acord cu un exchange:(? sau cel putin contra cost?
Ce parere aveti despre handbal? deoarece as vrea sa ma duc sa ma inscriu :) :-/. si pentru ca stiu ca trebuie sa fiu oarecum inalta nu stiu credeti ca o sa ma primeasca? am 13 ani si cateva luni sh am...? (mai mult)
Buna care stiti despre virusul acela de pe yahoo messenger cu facebook care se trimite singur la toata lista dintr-o data, va rog stiti cumva cum pot scapa de el? ca ma enerveaza raww plss frundita!
Sa vin acasa din italia pe jos nu am bani nu am cum sa ma descurc aici
Hey! pentru baieti : va rog sa imi raspundeti cat puteti de sincer : ce parere aveti depsre o fata mai grasuta care nu are 90-60-90? va roog sa fiti cat se poate de sinceri.multumesc
Cine moare in naruto shippuuden?
Unde dau ca sa pot ca vorbesc cu cineva pe twitter? ziceti-mi si mie please repejor dou fundita la primul raspuns bun
As dori si eu sa stiu daca imi puteti da niste sfaturi in legatura cu greutatea cum as putea sa ma ingras macar 4-5 kg ce-l putin. Spun ca mananc destul de mult adica am ajuns sa fac asta din 5 in 5 minute...? (mai mult)
Numele melodiei va rog. Funda. :x http://www.youtube.com/watch?v=59gR2jQzXYg&feature=related ( prima melodie )
vreau si eu niste site-uri de haine din romania :) pentru barbati...si sa nu aiba preturi prea exagerate. fundita pentru cel care imi da cele mai multe :D
Salut lome nu voiam o intrebare dar voiam sa va arat ceva interesant pentru cei care au samsung corby tastati*#0*# merge:D va rog respond:)
Ce varsta aveti? spuneti si zodia :D
Voi cand va ganditi de obicei, va ganditi la trecut, prezent sau viitor?
:D Ce este "funda" asta? am auzit la mai multe peroane :|. si la commentari si la intrebari.
Cum sa barbieresc fara sa-mi irit tenul?
mai stiti site-ul acela digibook? de unde puteai descarca carti online? mie nu-mi mai merge nici cu noua parola si user( roadmin si digibook). Stie cineva daca au schimbat parolele?
Care perioada a scolii este ce. a mai frumoasa?
maine, in parcul herastrau la ora 16:00 va fi un concurs cu vanatoarea de biciclete dar nu am 14 ani ca imi trebuie si buletin :D, asa ca m-am hotarat sa aleg intre : desene pe asfalt si puzzle,...? (mai mult)
la toamna la sfarsitul lui noiembrie implinesc 13 ani...credeti ca sunt prea tanara sa folosesc crema epilatoare? funda?
Cum cistig diamante pe lady popular/
Ce parere aveti despre oamenii care zic ceva de genul: aaa, tu esti oltean! sau moldovean etc? Eu sunt olteanca si fac facultatea in ardeal, Sibiu, si vreau sa zic ca ma confrunt des cu problema asta....? (mai mult)
Puneti cele mai faine filme:actiune, comedie, horror, romance.etc(la comedie mie mi s-a parut tare Norbit, iar la horror The Ring)
Cum pot cuceri un baiat?:*
Am un nokia 5800 si as vrea sa vizionez filmele cu subtitrare cum as putea face? funda care ma ajuta.
Niste porecle mai smechere?:> pentru baieti :)) n-am nici o idee si ii trebuie la fratele meu mai mic
Cine stie descrieri pentru poze? plz pentru cele mai multe funda!:X
Atunci cand vreau sa caut imagini pe google, in mozila filefox imi apar altfel imaginile adica dau in jos si imi apare pagina 1, 2, , 3 etc oare de ce s-a schimbat formatul? sau am facut eu ceva si mi...? (mai mult)
De unde pot sa downloadez Zori de zi?
DAU FUNDA! URGENT!:D:D Va rog frumos dati-mi si mie mai multe exemple de comentarii pentru hi5 (pentru un baiat, are 20 de ani ) Vreau sa il impresionez Comentariile sa fie de bine ( bineinteles:))...? (mai mult)
Hey. dau fundita :d Cine stie cat costa o pereche de sky-top si de unde pot comanda pe net?
PT FETE! cum este pentru voi baiatul perfect
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!