Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Bunaa am si eu o intrebare : in ce an s-a infiintat "TPU" si cine la infiintat merciii :-*:x
Unde se mai fac piercinguri acum? Voi unde aveti?:d As vrea sa imi fac unul un buric:"> :x
Nu stiti cat platestidaca suni de pe RDS pe alta retea? :-s adica pe orange, cosmote etc... funda :D
imi puteti spune si mie ce filme noi mai sunt(orice) si ce a aparut in cinematografe, vreau sa vad un film bun cat mai curand,
Duminica ma duc la ziua unei fete si as vrea sa imi spuneti si mie ce cadou as putea sa ii iau. P. S. fata implineste 12 ani.
Cei care au fost la mare in Neptun, Olimp, Saturn sau Mangalia...stiti cumva daca acolo sunt dragoni de mare, pestii aceia veninosi? Va rog, dati-mi cat mai multe detalii! Fundaaaaaaaaaaaaa!
Ce faceti voi cand va plictisiti ?
Va rog, am mare nevoie de ajutor. Imi spuneti va rog cine canta si cum se numeste melodia a carui refren suna cam asa: "hey sexy sexy baby i'm you're lady, hey sexy, sexy baby you're my bunny"? Am ascultat-o...? (mai mult)
Care imi zice si mie cine l-a batut pana la urma pe Taker?
Cum va cheama? Si ce nume va place cel mai mult? ;)
cine stie niste site-uri noi, anti plictiseala, entertaiment sau chestii de genul? caut si eu ceva nou si interesant.
Nu mai cred in prietenie de cand mi s-a demonstrat ca nu se merita sa ai incredere in cei din jurul tau...toate asa zisele mele prietene, nu au fost langa mine cand ar fi trebuit sa fie, chiar daca am? (mai mult)
Ajutati-ma cu ceva:D deseara trebuie sa merg la ziua lu un baiat care implineste 19 ani :-s ...Si nu stiu ce sa ii iau cadou... Dau fundita :D :*
Dati-mi si mie va rog, niste site-uri unde pot traduce fraze in engleza si in franceza.
Care e cea mai redata melodie de la voi din telefon?
Buna TPU. Doresc si eu servere de counter strike : AWP ONLY; in afara de Linkmania Satu Mare, awp.rambase.ro. Multumesc!
Ce inseamna hostess? Adica sunt animatoare/dansatoare si hostess. Dar ce inseamna :))?
Cum deschid un topic pe forumul MEtin2 Ro? Astept raspuns.As vrea sa intreb ceva acolo :-* :-* dau funda (*)(*) PwP:-*
Ce trebuie sa fac, sau cum sa ii conving pe parinti sa ma lase si pe mine, macar in week`end, peste ora 12, la calculator? Ce credetei ca ar trebui sa fac?
De la ce ne apar cosuri?
Ce culori de oja se mai poarta anul acesta?
Ce tratamente oentru unghii imi recomandati? Vreau ceva natural.
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*:D
Salut imi da si mie cineva un link de unde pot cumpara costum "Billie Jean" dar nu cel din video, dau premiu! :(
Daca ti s-ar garanta un raspuns sincer/adevarat, ce ai intreba?
Sall! Vreau sa fac armatu pe metin2. Niste sfaturi? :-"
Ajutati-ma v rog si spuneti-mi un nume care il pot pune la mess pentru o fata. O cheama Simona... Ceva dragut, ca nu prea mai am idei sa ii dau...
ma puteti ajuta si pe mine cu o idee de id? Va rog muult, nu vreau cu numele meu.am vazut un exemplu "lady_ciufix". e dragut, dar vreau in loc de "ciufix" altceva.Va rog muult.[Fundita.:*]
Hey`! Am si eu o problema :D Am ajuns la lvl. 8 la miss bimbo si imi spune asa : 2 Have one or more indulgent body scrubs to make your skin totaly white! (if you have a tan you may need to have multiple...? (mai mult)
Care reclama te enerveaza? Pe mine aia de la oreo, o da in continuu :|. Voua? App, o intamplare foarte funny, ceva, imi dati?
Stiti vreun site cu manga in romana?
Buna stiti niste nume de hi5 de genul angel forever lost sau lost in black dream? fundita pentru cele mai frumoase.
(dau funda) Buna! Sunt o mare fana a animelui Naruto.Si imi place mult cuplul SasuSaku, asa ca as dori sa-mi dati linkuri cu niste ficuri...Va rog, sa nu imi dati site-ul, si doar atat. Un link pentru? (mai mult)
Cum comentez pe hipet? Primul raspuns primeste funda.
Faceti karaoke in timpul liber!
Da. ti un pronostic pentru meciul FC Vaslui-Tg Mures... din seara asta!
Sall! Cine se uita pe E entertainment la emisiunea dr 90210(cu operatii estetice, de marire de sani etc)? M.am uitat azi si a facut un baiat (joel sau cam asa) o operatie, dar tot incerca doctorul sa...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine? cum se scoate casuta vocala la Vodafone?
:)Tocmai mi-am reinstalat Windows-ul si acum cand sa intru pe hi5 nu mi se vizualizeaza semnele pe care mi le-am pus la numele meu(inimioare, stelute etc.) si nici ale prietenilor mei nu le pot...? (mai mult)
Salut.cine e din craiova.si vrea sa ne cunoastem?:> daca vreti lasati id'u :P :d
Bunaa:) Cum steg un filmulet de pe youtube?:) Multumesc:-*
Ce parere aveti de nokia E63?
Am auzit o melodie nu stiu unde cu `Everybody story out` sau ceva de genu. Cine`o stie? Dau fundita :X.;;)
In care sezon si episod de la Top Gear se afla secventa in care ei au fost pe Transfagarasan?
Buna ziua la toti! sa apropie majoratul iubitei mele si sunt in pana de idei ca nu stiu ce sa-i cumpar cadou si as fi multumit da niste idei de la voi! buget 200 lei! excludem bijuteriile lenjeriile intime...? (mai mult)
Ce intelegeti prin "libertatea garantata de democratie"? Amaze me young padawans.
Bun, deci eu stau in ferentari si aici e plin de puradei de rromi eu am 12 ani si cand mai ies pe afara vin si se iau de mine ma injura ma scuipa dar eu nu-i bag in seama, voiam sa-i bat dar mie ca isi...? (mai mult)
Cum invingi timiditatea?
aseara am avut un vis ciudat se facea ca eram cu mama cu unchiul meu, matusa si o fata pe care nu o cunosteam, si mai era si prietena mea cea mai buna. Am mers intr-o incapere mare iar imediat cum...? (mai mult)
Imi pot anula contul de pe TPU? Daca da, cum?:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!