Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Imi puteti zice niste statusuri, preferabil denalea amuzante daca se poate. Ms mult
E un serial pe "cultural TV" in germana. S-a difuzat alaltaieri pe la 7 pm. Deci nu am habar cum se numeste :)). Si imi place!;)). Deci cine ma ajuta? :X
Credeti ca vi se acorda ceea ce meritati, potrivit capacitatilor dvs. si muncii pe care o depuneti(inclusiv retributia)?
As vrea si eu sa stiu daca exista echipament pentru role pentru protectie: SPATE FUND asta e tot ce ma intereseaza, in rest am tot...la fund ma gandeam la niste pantaloni de ciclist. ce ziceti?
Dau fundita! Raspunde la urmatoarele intrebari: 1.Cum te cheama? 2.Cati ani ai?(nu obligatoriu) 3.In ce tara ai vrea sa locuiesti si de ce? 3.Care sunt cantaretii tai preferati? O melodie la fiecare. 4....? (mai mult)
Cum pot slabi 6-10kg pana incepe scoala? Un regim?
Cat tine mancarea la cainele de pe Barn Buddy? 2 zile?
Stiti vreun site cu adoptii de caini pechinezi?;;)
M'am certat cu o fata care vine de la tara cu fitele ei invatate de la televizor! Ea m'i-a zis ca eu am numai fite in cap ca daca ma intreaba ceva eu ii zic la tot ce zice ea NU, dar NU este adevarat!...? (mai mult)
Care este cel mai des cuvant folosit de voi? :)
Ce muzica de club stiti? pls urgent :X fundita (numele melodiei si cantaret/a
Ma puteti ajutaa? Mi-am instalat Sims 3 Ambitions si cand intru in el merge foarte greu cand intru in oras se incarca intr-o ora, laptopul merge foarte bine dar jocul nu! Ce sa fac va rog mult de tot...? (mai mult)
Sunt brailence pe TPU.ro?
Hii! As vrea sa stiu si eu cum fac sa pun pe fundalul de la hi5 o poza cu etc.Va rog HELP! Dau funda mareee!
Ati cumparat vreodata ceva online? Daca da ce si de pe ce site.
Azi mi-am facut hi5 dar e in engleza si vreau sa pun gliterrs si cand dau ok nu merge. nu scrie nimic si cand dau inapoi la profil nu-mi apare gliterssul. si la fel si cu setarea aia la "despre mine" nici...? (mai mult)
Ma macina foarte mult o intrebare : Cum este mai bine sa gandesti? negativ sau pozitiv? Eu stiu ca pozitiv, dar de cate ori gandesc pozitiv mi se intampla opusul. iar daca gandesc negativ si...? (mai mult)
Cum sterg o intrebare pe care am pus-o? Trebuie sa o sterg va rog spuneti-mi!
Ce parere aveti despre brandul turistic al Romaniei? Este el atat de puternic, ca si mesaj, incat sa atraga turisti? Sau considerati ca macar acest nou scandal legat de "frunza" Romaniei poate atrage,...? (mai mult)
Vreau sa invat engleza. da nu imi intra in cap`:| Ce sa fac? Cum sa fac?
Cu ce sa scot petele de oja si de sange?
Cum comand de pe un site international? http://www.rolex.com/ habar nu am... funda cel mai bun, explicit si rapid raspuns
De ce unii oameni cred ca omul se trage din maimuta? Lor chiar le e asa de greu sa creada in Dumnezeu? Adica hai prin absurd sa zicem ca omul se trage din maimuta. Ok, dar intrebarea e : de...? (mai mult)
Buna! Imi poate da cineva un site sau un link de unde sa-mi iau si eu fatele acestea care sar cum are si: http://www.tpu.ro/utilizator/nrey Mersi mult!(dau si funda)
Funditaaa.Cum fac zoom sa vad de mai aproape la un site? Adica sa se mareasca ecranul?
Care imi zice si mie ce trebuie sa scriu in mc. txt la metin2 energy? Adica care sunt numerele alea. PLS!
V-ati uitat vreodata la Tila Tequila? Ce parere aveti de show? Dar de ea? Am vazut aseara ca au reinceput iarasi sa difuzeze.Intr-un fel imi pare rau ca n-a fost si un sezon 3. :( Si de fiecare data a...? (mai mult)
E soare, e cald, este o zii frumoasa de vara! Ce ati face intr-o astfel de zii? Daca sunteti creativi si puteti raspunde, astept raspunsurile voastre!
E soare, e cald, este o zii frumoasa, de vara! Ce ati face intr-o astfel de zii? Daca sunteti creativi si puteti raspunde, astept ideile voaste!
Neata! Dati-mi si mie imformatii despre Cartea Junglei :) Adica : autor, editura, anul a paritiei si prezentarea cartii Un link ceva? dar sa fie in romana ca eu am gasit in engleza!
Am 16 ani si nu inteleg de ce mama mea nu ma lasa pe crysis, counter strike si pe san andreas. Am 10 din clasa 1 pana in clasa asta.Ma chinui sa invat, dar tot nu ma lasa. Ieri am vorbit cu ea si...? (mai mult)
De ce cand vreau sa imi fac cont pe IMVU, la partea cand imi pun adresa, parola etc. nu ma lasa sa continuu? Adica...imi spune ca "IMVU nu va poate procesa cererea " sau ceva de genul asta. Codul? (mai mult)
La un sarut inchideti ochii sau ii tineti deschisi?
Cine ma aduaga si pe mine ca vecin pe BARN BADDY? http://bya-polly.hi5.com
Hey! A fost acum cateva saptamani intr-o noapte la Mtv emisiunea Scream Queens(cu niste fete care le puneau sa pozeze ca sa vada cine ste cea mai buna). Nu am vazut decat odata, dar nu se terminase, mai...? (mai mult)
Cum se traduce in engleza "se mai merita oare sa iubesti?"
Care este melodia voastra de dragoste preferata?
Dau cont pe Metin2 de lvl 34 samanca am si cal de lvl 2 pe cont de fata pe IMVU
Sunt din Bistrita si cumpar fiare[discuri, gantere.bara] reglabile sau fixe nu conteaza daca cnoate pe cineva sau aveti va rog sa ma contactati ID: ionut_96_2008, sau daca stiti pe cineva care poate sa...? (mai mult)
Buna la toata lumea. Chiar daca nu este o intrebare as vrea sa stiti ca mi-ati lipsit foarte mult. Din lipsa de timp nu am avut cum intra mai deloc pe internet. Acum am avut ocazia si m-am intors negresit....? (mai mult)
Buna De ce verigheta se poarta pe mana stanga si nu pe mana dreapta? Cine a stabilit acest lucru, de unde sau de cand este aceasta traditie?
Sti folosi o arma? Daca da, ce arma ai folosit sau ce arma vrei sa folosesti sau ce arma ti-ai dori?
Te consideri un om puternic? daca da din ce punct de vedere?
Va place aceasta comedie : http://oricefilm.com/Year+One+(2009)-1066.htm ?
Ce romane triste de dragoste stiti?
Care a fost prima intrebare postata pe TPU?
CIne imi poate face si mie un server de cs 1.6 pm cu idul de mess. Funda
Cine imi poate face si mie un server de 1.6 din temelii care sa fie public sa-mi dea un mesaj privat cu idul lui. Funda
Buna! E o intrebare cam stupida, stiu. :"> Stiti desenul ala animat, Dosarele secrete ale cainilor detectivi? In engleza: Secret files of the Spy Dogs. Il difuzau demult, nu mai tin minte prea...? (mai mult)
Imi spuneti si mie melodii triste de dragoste in care sa fie vorba de o fata careia i se frangea inima mereu si si-a propus intr-o zi sa nu mai puna asa mult suflet si de atunci nu mai poate sa iubeasca,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?