Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Buna as vrea un laptop imi puteti recomanda unu mai bun si la pret avantajos ( potrivit nici prea scupm nici prea ieftin)?
Doresc sa va intreb cum pot sa declar un abuz pe youtube? va multumesc anticipat
Bunaa! Unde pot vedea reclama de la Acasa tv? Cea in care apar versuri de genul, , Daca am avea totul, nu am mai avea nimic care sa ne bucure " ( ceva de genul :D ) iar la sfarsit spune, , Viata...? (mai mult)
De unde pot descarca sims 8 in 1 dar sa fie in engleza?:D Eu l-am descarcat si e in japoneza, nu stiu sa fac nimic la el.:( Multzam!;))
Va rog mult, ziceti-mi si mie un site unde pot descarca rapid si gratuit filme...please! dau fundita...(promit). mersy anticipat!
Hei TPU :x, ştiu că această întrebare a mai fost pusă, dar ajutaţimă vă rog. :) Cum şterg întrebare de pe TPU?:x Mulţumesc. :x Fundiţă. :)
Asi vrea si eu cateva fraze triste. Daca se poate. Multumesc mult. Noapte-buna.
ma poate ajuta cineva? M-am inscris pe www.tazz.com si am modificat niste poze folosind acest site.Stie cineva daca se plateste sau exista vreo taxa pentru utilizare? multumesc frumos...
Imi puteti da niste sfaturi vreau sa imi fac un id nou;;)? :D ceva funky is baiat app:) pot sa va zic numele meu dar nu vreau cu nume :D
Buna cine este elev la spiru sharet la filiera bio chimie si ma poate ajuta sa imi spuna ce carti, lectii trebuie sa incep sa studiez, pentru clasa a 9. multumesc mult
Vreau si eu siteuri cu reclamele de pe canalu travel&iving... cine imi da siteu corect [poate si cu pozze] primmeste funda :*
Care este cea mai mare dorinta a voastra?
Pentru voi ce inseamna dorul si suferinta dupa cineva? Ce credeti despre oamenii care sufera dupa cineva sau le este foarte dor de cineva chiar daca stiu ca nu vor putea fi niciodata alaturi de persoana...? (mai mult)
Pfff... citisem mai devreme pe la cineva :-? Daca poate spala pisica cand e pe stop. Ce naiba? Pisicile au ciclu? :| Am ramas masca cand am citit. Chiar e adevarat? Poate o fi asa si nu am auzit eu? (mai mult)
OMG! Am intrat pe chat`ul live si cei care discuta p acolo se injura doar.Administratorii site-ului nu face nimic in privinta asta?:-?
Cum pot sa fiu p mess online pe 2 adrese diferite?
Ce intelegeti voi prin solidaritate umana si cum ati dori sa fie lumea in care traiti, sociabila sau egoista?
Daca ai avea pe cineva care este cantareata necunoscuta si si o i-a in cap cu chestia asta, ce ai face?
Care sunt melodiile voastre preferate?:> funda pentru. cele care imi plac si mie:x
Acum va intreb din nou, este amanta, "femeie"?;;)?
Cat poa` sa coste o pereche de casti pentru telefon? (Nokia 6131-daca conteaza). Aproximativ asa:D. Multuuu`!:x.
Ce parere aveti despre rasism? va considerati rasisti?
Care are mel asta Alex - Secret feat Smiley, Grasu XXL & Don Baxter ( HaHaHa Production RMX ) sau mai bine spus linkul http://www.youtube.com/watch?v=CGJKfIcS9E4& feature=channel Care are mel sa ma...? (mai mult)
Oameni buni...eu nu stiu ce sa mai cred, cu totii stim sfarsitul tragic al MADALINEI MANOLE, am vazut editiile speciale de la pro tv, si am mai vazut asta http://stiri.acasa.ro/articole/social/Carmen-Harra-a-vorbit-cu-spiritul-Madalinei-Mesajul-gasit-pe-telefonul-mobil-nu-este-scris-de-mine-ci-d
De ce toti de aici va presarati mesajele cu obositorul "Dau funda!"? e o chestie automata care apare in mesaje sau v-ati molipsit unul de la altul?
De fiecare data primesc raspunsuri negative. De ce? Ca nu am facut nimic rau, nu am injurat pe nimeni si nu v-am am facut nimic de sa va ranesc sau ceva de genul. Sunt prea proasta sau ce?
Am o problema si sper ca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.In vacanta aceasta, am fost in Austria pentru 10 zile, si acolo l-am cunoscut pe baiatul unor prieteni de familie de-ai parintilor mei.Eu am...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste romane de dragoste gen twilight? va rog.multumesc
Ce programe gratis si bune de descarcat video de pe youtube stiti? Inafara de Free YouTube Download.
Am un laptop Asus de 2 ani si am avut o problema, asa ca am fost nevoita sa reinstalez windows-ul din nou. Dar ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca nu mai merge internetulEu am un router Asus...? (mai mult)
Ce exista dincolo de familie? Mai sunt si alte preocupari sau sentimente, mai importante decat familia?
Iau ajutor social pentru handicap imi vine prin posta. se trebuie sa fac sa imi vina prin card? cui ma adresez? ce trebuie sa fac? multumesc.
Mergi la iarba verde, vrei sa iesi din tumultul si caldura sufocanta a orasului, vrei liniste, relaxare.Langa tine, niste tineri pun muzica de petrecere la maxim, ca sa auda tot poporul. Ce e de facut...? (mai mult)
Spune 2 cuvinte care te descriu:) Doar 2!
Ce va place in viata voastra sa faceti cel mai mult? Mie imi place sa studiez gandirea oamenilor, comportamentul lor, despre ecomomie, politica mondiala, servicii secrete.
Bunăăă:) Deci sunt foarte speriata:|. De la un timp, tot stranut, si imi e frig. Oare e posibil sa fiu peste? Am vorbit cu OZ, si a spus ca ar fi o posibilitate, dar vreau sa imi spuneti si voi.:| Stiu...? (mai mult)
Cum castig diamante pe ladypopular? Multumesc!
Bunăă:) Vreau să invăt să vorbesc si eu calumea adică să vorbesc cool. Care mă invată si "pă" mine? E un inceput bun dacă tot repet "să" si nu folosesc virgulă? Plzzzzz DAU fundita;;)
Http://www.crimetime.ro/international/bebelus-mort-in-timpul-botezului-preotul-nu-i-a-acoperit-fata-cand-l-a-cufundat-in-apa.html ce parere despre acest preot? parerea mea este ca preotii fac spectacol,...? (mai mult)
Vi se pare normal ca intr-un lac de agrement, unde lumea inoata, copiii se joaca, sa isi bage unii cainii la scaldat? Mie mi se pare lipsa de bun simt.
Ce-mi puteti spune despre fata taur? Si care-i treaba cu ascendentele?
O intrebare nu stiu daca aici e locul unde tr sa o postez dar incerc. daca am un script(web) sa zic de la un prieten si vreau sa-l editez cu ce program o pot face (Pt incepatori sau mediu )?
Me-a spart cineva parola la id :| Si nu stiu cum aflu` parola?:( imi zice si mie cineva`?:-
Ce sunt png-urile? :)) Stiu ca sunt legate de imagini dar mai multe nu stiu... :)))
Salut ce jocuri misto stiti, gen Prince of Persia, Assassin's creed? ( TOP 10)
Salutare. Vreau sa-mi ziceti un cocktail non alcoolic pe care il pot prepara in casa dau fundita pentru cel mai bun
Hei. Mi-am instalat jocul sims 8 in 1 si e in chineza/japoneza[niste litere d-alea ciudate.Intrebarea e : pot sa ii schimb limba in vreun fel?
Care stie cum se numeste melodia din acest videoclip http://www.youtube.com/watch?v=qZ1-ZYGDEfw&feature=related dau si funda... la primul:D
imi spuneti si mie niste statusuri dure. de indiferenza...:) cele mai multe si frumoase primesc fundita:X mersii :*:*!
Buna :) Mi-am facut cont pe lady popular si cand am incercat sa intru din nou nu a mers ...nu merge sa intru in cont nici in momentul de fata.De ce oare? ce s-a putut intampla? :( ce trebuie sa fac sa pot? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RainWind întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!