Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
O intrebare pentru baieti: Descrieti-mi fata ideala. Cum trebuie sa arate?(forma corpului, fata, inaltimea, etc.etc.) Multumesc:D
Studiaza cineva de aici facultatea de medicina? M-ar interesa niste detalii...(asta in privat)
Cand vei petrece - o singura zi - fara sa presupui sau implici in vreun gest sau in vreun gand de-al tau prezenta altora, poti sa te numesti erou? ori mort?
Spuneti. mi si mie niste ideei pentru iduri :D. cu numele : " alle" plsss FUNDA!:d
Care mergeti la Liberty Parade?:> Ce va place cel mai mult?:> app`... voi fii si eu acolo:x
Hello! Plac un baiat care e mai mare cu un an decat mine si de cand ne-am cunoscut ne intelegem bine, si el se comporta mai frumos cu mine decat cu ceilalti. De Sf.Valentin mi-a adus si un buchet de trandafiri...? (mai mult)
Cum pot salva poze de pe hi5? Ceva usor...:D
Ce inseamna v. c. a. c. f?
Zodia leu e compatibila cu berbecul?
Pe langa inteligenta, curajul este o calitate esentiala pentru fericirea noastra?
Hei! Ce filme/seriale stiti de genul Twilight! (nu neaparat cu vampiri )
Vreau si eu denumirea catorva melodii lente in lb.romana de dragoste...;;) cele mai multe primesc fundita;;)
Dumnezeu chiar exista? Voi credeti in El? Eu ma duc la Biserica dar trebuie sa fiu sincera ca sunt mai atenta la unghii si la alte lucuri decat la rugaciune. As vrea sa cred si eu. (am 17 ani)
Am facebook si imi place foarte mult sa modific poze! De multe ori vad pe profilul unor persoane straine (din china, italia, etc) la avatar poze madificate! Si sunt femonenale! As da fundita daca...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti: cum va place sa fiti alintati de prietenele voastre?;;)
Mai baieti, ce credeti voi despre fetele care nu stiu sa se sarute :))? Este o rusine sa nu stii sa te saruti. Cam stupida intrebarea,,, dar...:)
Daca cineva de exemplu o persoana apropiata sau o ruda v-ar ruga sa ii imprumutati o bluza, voi i-ati da-o si el/ea nu v-ar mai da-o inapoi ce ati face?
Daca aveti un star pe care-l urati si este in aceeasi zodie cu voi, pai, daca e asa, spune-ti care e starul(sunt in acceasi situatie), cel mai jalnic raspuns chiar daca starul e faimos castiga fundita....? (mai mult)
Am ate de plastic, de acelea din care se pot face bratari.Am incercat sa fac si litere si unele imi ies. Dar cele rotunde ca "C" sau "S" nu pot sa le fac.Stie careva un site sau ceva de unde as putea invata...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutorul vostru urgent.Astazi cea mai buna prietena a mea implineste un an de cand este impreuna cu un baiat.Prietenul ei i-a cumparat un inel. Vrea sa organizeze ceva romantic...? (mai mult)
Aplicatiile de pe Facebook se platesc? Dar legaturile?
E cineva pe aici care face cursuri de canto?:D am facut si eu acum 1 an jumate. din pacate m-am lasat pentru ca era f scump:(. Pacat ca nu poti face ceea ce iti doresti din cauza banilor.Si, daca e cineva...? (mai mult)
Pentru cei care joaca Sorority life (facebook) exista vreo modalitate prin care sa fac brownie points repede? Adica fara sa trec nivelul sau sa completez acele premii.
Pe ce site pot gasi poezia,, veche intamplare" scrisa de Nichita Stanescu?
A inceput campionatul de fotbal! Ce echipa are prima sansa la titlu?
Mi s-a restartat pc-ul si nu s-a mai deschis si a trebuit sa reinstalez Windows-ul si nu mai am nici o melodie in pc. Va rog sa-mi ziceti 5-10 melodii care le stiti sa le downloadez de pe fisierulmeu....? (mai mult)
Sal credeti ca mi-ar sta bine cu breton daca am ochelari de vedere?
Sunteţi mândrii de România?
Ce filme de groaza imi recomandati sa vad? fundita
Fundita sall am si eu un tel nokia 5200 si are o problema atunci cand ma suna cineva pot sa aud ce spune el dar eu nu pot vb
Daca sunt minora am 17 ani jumate si cineva imi trimite din cipru bani prin bcr as putea sa ii ridic eu cu buletinul meu sau trebuie neaparat un adult? astept raspuns urgent va rog mult
Hello! este vreun liceu prin crangasi de informatica? sau prin apropiere?
Credeti ca in 2012 va fi sfarsitul lumii? eu am mai auzit o ipoteza cum ca ar fi a 2-a venire pe pamant a lui Iisus si ca toate desenele alea facute in lanurile de grau de catre extraterestrii ar fi mesaje...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog cum fac sa am si eu iconite emotive. Voi de unde le luati ca sa va apara in mesajele scrise. Nu stiu daca ma intelegeti, stiu care-i treaba cu ele numai ca nu am vazut nicaieri pe site...? (mai mult)
Unde mergeti vara asta?
Buna! A fost mai de mult un site cu jocuri: "Jocuri Funny sau Jocuri Amuzante parca nu ma stiu, oricum avea o gaina ce facea cu mana sau ceva de genu plz help
Este de viitor facultatea de ecologie? Ce oportunitati am dupa ce o termin?
este adevarat ca vanessa hudgens este insarcinata cu zac afron? vreau raspunsuri sigure si dovada pentru ca daca unul scrie da si unul scrie nu cui sa ii dau fundita?
Am vazut de curand o reclama la relax & tone, si astept parerile celor care l-au folosit, isi face efect? in special la celulita, asta e problema mea in ciuda faptului ca fac sport si am grija ce mananc....? (mai mult)
Hey TPU! Cine se pricepe la programul Format Factory? Ma puteti ajuta[sa-mi explicati] cum pot "lipi" subtitrarea de film definitiv, si cum sa le convertesc pentru telefon[stiu ca se poate, dar nu ma...? (mai mult)
Auziti x( o prietena dea`mea ma tot streseaza cu : Sfarsitul lumii in 21 decembrie 2012 x( asa-i ca nu o sa vina sfarsitul lumii? :-j e`u m`am gandit sa va intreb pe voi` asta ca pe mine nu ma crede...? (mai mult)
Salut cine are yahoo messengervr 10 eu mi lal instalat de curind dar nu stiu care e idul meu unde pot vedeaa cine vria sa ma ajute imi scrie pe privat si si daca are si skipe putem vorbi acolo...? (mai mult)
Hey.Sunt eu cu inca o fata, la o prietena acasa. Am dormit aici. Nu prea pot spune ca am dormit pentru ca pana la 3 dimineata am stat pe net, ne-am jucat iar de la 3 pana la 5 dimineata am stat in bucatarie...? (mai mult)
Din respect pentru. TPU.ro am adaugat asta pe blog: http://super-imagination.blogspot.com/ si ca sa fie sub forma de intrebare...va place?:))
Eminem sau Justin Bieber? =))
Cum sterg un cont pe Twitter? pls urgent! :(. Multumesc.
Nu vi se pare penibil ca la sfarsitul unui raspuns sa se afle si cuvintele " Pls FUnditsa! pup :*:*:* "? Cand va simtiti mai bine, cand stiti ca a-ti ajutat pe cineva sau cand primiti o funda?
Cati dintre voi cred in chestia aia cu, , dragoste pe messenger"? Voi chiar ati fi in stare sa continuati o relatie de genul ala, asta dupa ce ai intalnit in realitate persoana respectiva si era...? (mai mult)
Pt. baieti: daca vezi o fata foarte frumoasa pe strada cu fusta scurta si decolteu generos ce faci?
Care este diferenta dintre gandirea unui adult si a unui copil? Chiar credeti ca a fi copil inseamna sa nu poti face lucruri de adulti? :|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
RainWind întreabă:
angel6lust întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.