Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Care este diferenta dintre gandirea unui adult si a unui copil? Chiar credeti ca a fi copil inseamna sa nu poti face lucruri de adulti? :|
Poate sa-mi explice cineva care este faza cu "deochiatul"? Mama mi-a spus ca te deoache cineva numai daca esti frumoasa, dar te poate deochea si daca esti urat? fundita la cine ma lamureste
Vreu servere de cs mai slabute! dau dunda la cele mai serioase si bune raspunsuri
Stiti vreun site sau program care modifica marimea pozei, dar fara ai schimba claritatea?
Exista vreun cod sau un program care sa iti arate cat te mai tine bateria? Pentru nokia.
Cum sa fac sa nu ma mai gandesc la un lucru; foarte rau care ma obsedeaza de un an de zile. Intrebarea mea este de ce ma gandesc asa de mult? de ce nu pot sa uit?
stiti cumva la ce pret se poate inchiria o trasura pentru nunta:D?
DAU fundita! Am nevoie URGENTA de un raspuns cine stie ceva tehnici de a intra in direct la radio romania actualitati la concursul acela de a merge la mare, grupul cohotels, e foarte greu sa intru in...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie cum se da ignor la messnger.
In care tara ati dori sa studiati 10 ani?
Ce sampon folosesti?
Vreau sa cresc mare am 11 ani si am 1, 35 cum pot sa cresc mare? Ce trebuie sa mananc ce sport sa fac si 1 cm ar fi bun sa cresc:D va rog mult ajutati-ma
Hey:) imi spune si mie carev unde pot gasi cea mai realista versiune a jocului Mario pentru pc? dk dai si link dau funditaaaa:*
Imi place ff mult d un baiat...mai vb p mess cu el dar nu stiu ce sa-l mai intrebare... dati`mi va rog niste idei. Multumesc!
Ca sa fi Expert TPU trebuie sa ai multe raspunsuri castigatoare sau doar multe raspunsuri?
Ce parere aveti despre TPU si ce ati invatat de aici?
In cat timp ajunge un sim orange cu breloc mica in orasul saveni botosani?
Stiti jocuri de gen project powder?
Cine raspunde primul dau funda
Cei care au telefon LG KP500 cat va tine bateria? La mine tinea doar 2 zile si l am dus de unde l am luat si l au dus la reparat si acu astept sa mi-l dea:*
Anul acesta vreau sa merg la mare in Bulgaria.Imi puteti da cateva site-uri cu hoteluri ieftine? Sa fie all inclusive
stiti care sunt extraoptiunile de la cosmote? am intrat pe site la ei dar extraoptiunile de acolo nu mai sunt de ceva timp valabile.
Imi plac foarte mult filmele de epoca, mai ales cele regizate dupa romanele lui Jane Austen. Imi recomandati niste filme care v-au impresionat pe voi? Multumesc mult.
Care era numele adevarat al madalinei manole?
Care era numele adevarat al Madalinei Manole?
Pentru toti fanii care urasc Twilight, de ce credeti ca au devenit ei faimosi? Zice-ti toate motivele, cele mai bun, i-a fundita.
Urgent funda maareee! Cum scot scrisul de pe o poza fara sa o cropez? Plzz! Scrisul e mic in stanga vertical dar se vede si eu vreau sa fac aspect hi5.Plzz! Funda;;).
Cum pun fondul pe hi5 stiu ca sunt o multime dar nu stiu cum sa aleg din ele unde trebuie sa dau?
Sallz! Puteti sa-mi spuneti pe ce telefon marca samsung se poate downalda jocul Dj Mix Tour?
Buna am 12 ani si am o problema ma enervez foarte repede nu exista ora sa nu fiu nervoasa. Sunt foarte impulsiva si ma supar repede pe comentariile la adresa mea. Asa o tin de mult de cand eram mica si...? (mai mult)
Va place Bill Kaulitz? De ce?
Care dintre voi a fost inscris pe forumul minimax (in tineretea voastra :>)? Sub ce nume? :D
Pentru a devenii expert TPU conteaza doar numarul de fundite acumulate? Si cat mai multe?
Buna:D. e plictiseala mare! vreau si eu o faza comica de pe you-tube pls. multumesc:D
Buna ziua la toti/toate de pe TPU! Vroiam sa stiu nimeni din voi nu aveti in familie, o verisoara, un var, un frate, o sora care sa fie casatorit/a cu un cetatean din Albania? Stiti pe cineva din Albania...? (mai mult)
De unde pot descaraca desene animate cu winx in limba romana sau italiana?
Ce jocuri sa ma joc pe PC? aveti vreo idee? dau
am o mare problema ma cred cel mai urat baiat cel mai fraier. n-am incredere in mine n-am pic de tupeu cred ca toate astea e ca am o problema cu parul care e genetica imi cade si n-am cf. da totusi...? (mai mult)
Hey, cum as putea sa fac videoclipurile de pe calculator sa le pun pe telefon?[Am downloadat cu youtube downlader niste videoclipuri si as vrea sa pot sa le pun in telefon(LG cookie)si nu stiu ce program...? (mai mult)
Daca i-am dat Ignore unei persoane pe Messenger, aceasta mai poate vedea daca sunt online(fara sa foloseasca site-uri gen ydetect)? Si daca da, cum pot face sa nu ii mai apar online?
:| Am o mare problema :( De cateva zile, ma doar sani de nu mai pot. sunt deja mari. De obicei, inainte sa`mi vina menstruatia ma dureau putin. dar nu asa tare. Eu dorm numai pe burta si zilele astea...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie site-uri de metine private va rog sa puneti linkul
Youtube`ri pe aici pe site? :>
Adopt caine pitbull :D galati sau cumpar. daca e:) mersi
Sunt impreuna cu prietenul meu de 1 an si 1 luna si de marti nu am mai vorbit.Sa va zic cum sta treaba; deci, el daca nu il sun, nu vine la mine sa ne intalnim, de fapt daca nu il sun sa-i zic...? (mai mult)
Faceti un top al parcurilor din Bucuresti [ care va plac voua si unde va duceti mai des :D...] Funditsaaaaa:x!
Acum 3 saptamani am comandat de pe un site un produs.Nu am putut sa ma duc sa-l ridic pentru ca a intervenit ceva si a trebuit sa plec din oras.Acum cand vreau sa intru pe site imi da o pagina alba si intr-un...? (mai mult)
Sallut! am o intrebare la barn buddy cum pot sa il bag si eu in romana fiindca am am vazut la unele persoane ca il au in romana si cum pot sa adaug si eu vecini in afara de lista aceea restransa care mi-o...? (mai mult)
Este cineva din bacau? deoarece am venit in bacau pentru vreo 2 sau 3 saptamani si nu am prieteni!
Mai cum pot sa-mi fac aspectul meu personal la hi5:D? Dau fundy:x
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba