Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
La ce ora va culcati?;;) :)) (in general vacanta asta)
Hei. As vrea sa stiu ce limba straina se aude in filmul Vampire Suck http://filmeonline.ucoz.ae/load/filmeonline/comedie/vampires_suck_2010/4-1-0-1455 :). Sarba, rusa sau care? Ms :d
O intrebare...Azi s-a dat vreun examen de corigenta? Daca da, la ce? Am intrebat, pentru ca am vazut multa agitatie pe langa scoli, si eram curioasa. Mersii:*
Ati intalnit printre colegi, vecini sau cunostinte persoane care au doua fete? Ma refer la faptul ca in fata vorbeste de bine iar pe la spate barfeste in cel mai josnic mod. Aveti incredere in astfel de...? (mai mult)
Cineva singur pe aici?
Imi este greu sa invat la scoala texte sau lectii. voi cum invatati? ce stil aveti? ce fel faceti ca sa retineti? pls.
Buna stie careva cate episoade sunt in sezonul 5 mesaje de dincolo?:D
Cine vine la Liberty Parade?! :p
Salutare tuturor! ce mai faceti? nu am mai intrat de doua saptamani, sunt plecata din tara si m-am gandit sa mai intru pe site-ul meu preferat!:) am insa si o intrebare.imi puteti spune, va rog, care...? (mai mult)
Salut cum pot trimite cuiva mesaj? pentru ca am incercat dar imi zice ceva de e-mail;)
as dori si eu un site de unde imi pot descarca sabloane pentru blogger. as dori sa fie ceva in genu` mircea badea sau ciutacu. tudor chirila. d-astea. fundita la cel mai bun site! :*
Vreau sa imi fac un idi nou si nu prea stiu cum sa fie, deci un pic de ajutor? Numele meu este Madalina Elena dar mi se spune si Ella sau Elenu stiu si sunt creata :D. Dau fundissa:D. Pupic
Ce crema de corp de la avon imi recomandati?:)Multumesc!
La Barn Buddy [ de pe hi5 ] la nivelu 57 si 58 ce primesti cadou?
Daca zic cuiva: "Vino la biliard."; "Hai la biliard."; "Hai sa mergem la biliard." sau "Te chem la biliard." inseamna ca trebuie sa fac cinste sau platim fiecare? Daca ziceam "Te invit la biliard."; ...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati pentru specializarea "Autovehicule rutiere"?
Pls cine stie sa-mi zica cum pot lipi png de fundal in photo scape va rog mult de tot dau fundita la raspunsul bun:):) pls am urgent nevoiesami spuneti
O intrebare intrebatoare: Cum dau funda?;)) =)) Cine imi spune ii dau funda:)
As vrea sa cumpar si eu cateva bratari (bratarile prieteniei) si nu stiu de unde as putea sa le cumpar, stiti magazine de unde as putea gasi (sunt din Tm)?
vreau sa invat mai bine anul viitor.Trec clasa a7a si pana acum am avut mereu prima medie sub 9.Profesorii si colegii cred ca invat bine, si eu cred ca stiu multe, dar la note nu se vede.Stiu multe,...? (mai mult)
Cat inseamna 0, 37 alcool in sange este mult sa putin? fundita
Cum as putea sa scap de diabet? Ce mancaruri imi recomandati? multumesc!
Ce parere aveti despre capra asta? http://somnulescu.com/2010/07/20/femeile-se-trag-din-capre-parodie/ oare femeile se trag din capre? :o
Am doar 13 ani, ce filme imi recomandati? Nu vreau filme de groaza, horror, actiune, drama, vreau filme de copii, trimiteti-mi link de unde pot downloada filmul/filmele. Cel mai frumos film/Cele...? (mai mult)
Cine canta melodia de la Orange Prepay in care zice I'm sad sau I said sau ceva de genu' asta?
Spuneti-mi un joc de genul Club Penguin, Pandanda.
Ce considerati dvs? 2012 O schimbare totala planetara prin care Dumnezeu vrea sa curete planeta de mizerii sau va fi ceva distructiv pentru oamenii de rand producand asemenea dezastre tot omu? sper ca ati...? (mai mult)
FUNDITA! Spuneti-mi si mie niste jocuri de gen gta, sims, Talisman Online, Eudemon Online, Metin 2, Pince of persia, Lords of the rings, Freestyle(de pe Gamekiss), nu vreau raspuns de genul Jazz...? (mai mult)
Stie cineva vreun program cu care sa monotorizez niste ip-uri adica sa vad cat internet consuma fiecare? am mare nevoie de un asemenea program
Cel mai frumos vis... din care nu mai vr sa te trezesti niciodata :-? care a fost?
Ce ai face pentru familia ta si prietenii tai? Pentru familie ai face totul, iar pentru prieteni tot asa, nu?
Care a fost cel mai " neobisnuit " vis :->?
Pot obtine monede hi5 gratis? Daca da. Cum? Am o prietena care joaca Bingo pe hi5 si are si monede. nu vrea sa imi zica cum. Exista o posibilitate de a transfera? fundita...? (mai mult)
Cine stie, cat costa o reincarcare de 5 euro pe o cartela de orange.cu tva%?
Cui ii plac personajele negative din filme? Mie stiu ca imi plac mai mult decat asa-numitii "eroi". Voi de care parte sunteti si de ce? Credeti ca asta ne-ar putea influenta si in realitate?
Sunteti careva la facultate la zi, si lucrati in acelasi timp? cum faceti cu studiile?
As vrea un program ca sa inregistreze vocea (si in acelasi timp o melodie din calculator :D ) fara microfon sau chestii de genul :D. Sper ca am fost cat se poate de clara :). MUltumesc! ...? (mai mult)
Vedeti bine baietii care poarta un lantisor, un inel, un cercel? daca nu, de ce?
Is bune pentru memorie chestiile alea Memo Plus sau Lecitina si din astea?:D Retii mai repede de la ele?:D Ce alimente stiti care ajuta la memorie? Multumesc anticipat.
Era un site unde erau multe intrebari un fel de test ca sa vezi cam ce facultate ti s-ar potrivi. Si la finalul testului aveai o sumedenie de variante:d potrivite tie, stiti cumva pe care este site-ul...? (mai mult)
Cine imi spune si mie de unde pot sa downloadez videoclipuri, fara sa fiu nevoita sa-mi fac cont si.gratuit?
Mi-am facut si eu cont pe MISS BIMBO, vrea sa stiu de ce nu pot trece la un alt nivel, mai am doar un scop de facut, acela in care trebuie sa merg la coafor sa imi schimb look-ul in 2 codite si parul...? (mai mult)
Joacă vreun român roblox?
Sal.Am o problema.Am facut cunostinta cu un baiat vara trecuta. Vrb cam rar, pentru ca el era plecat la Rusia.In acel timp multi imi spuneau ce reprezinta, dar nu-i credeam.Acum cand a revenit, am inceput...? (mai mult)
as vrea si eu sa-mi recomandati filme gen Center.Stage2,Step Up, honye(mi-au plaucut forte mut)
Hola, cand se va lansa Hitman 5 pentru playstation 3? As vrea sa vad un videoclip cu acel joc daca stiti mersi mult pentru cei care ma ajuta
Cine are cont pe contactVIP.com pentru ca am nevoie de adresa de email a lui M. Night Shyamalan si cred ca numai acolo poate fi gasita? Multumesc.
La mult ani de Sfantul Ilie pentru cei care sarbatoresc azi! Uitati link-uri despre Sfatul Ilie: http://ro.wikipedia.org/wiki/Sf%C3%A2ntul_Ilie; http://en.wikipedia.org/wiki/Elijah.
Cum pot pune un clip pe fundal pe pagina de hi5 si sa inceapa singura sa cante? dar un piesa audio de pe trilulilu tot asa sa inceapa sa cante singura?
Stie cineva un site de metin2 server privat. Ms.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?