Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Care e diferenta dintre cuvintele: "a chema" si "a invita"?
Va place Justin Bieber ####### ala?
Ce siteuri interesante mai cunoasteti?
Bunaa, spuneti-mi si mie va rog cu ce program de modificat poze as putea face in asa fel incat fundalul fotografiei sa fie in ceata(blur). Mersi:*
Colectionarii de bancnote romanesti(1941 in sus)sa lase un id de mess.Mai ales daca sunt din Targu Mures.Mersi?
Poti sa imi dai ID-ul tau de YM? (o intrebare iritanta pentru multe, dar vreau sa trezesc din nou sentimentul care te face sa fierbi de nerabdare in asteptarea cuvintelor cere te fac sa te simti din ce...? (mai mult)
Care sunt cele mai mari rase de caini din lume? Puteti face un clasament cu maxim 10... in ordine crescatoare?
Am 14 ani si sunt din culj este normal sa ma masturbez?
Am si eu o nedumerire in legatura cu o melodie de la Kiss FM foarte recent lansata (cred ca de vreo saptamana-doua). Este interpretata de o fata, iar genul muzical este dance/house.Cunoasteti astfel...? (mai mult)
Oare sa fie posibi? Chiar am facut ce zice aici: http://img843.imageshack.us/img843/8797/lolv.png >_
Sallz! Vreau sa va pun o intrebare! Nu ma pot decide ce telefon sa imi iau dintre samsung omnia 2 sau samsung star... voi ce zicety? care ye mai bun?
Daca ati alcatui un Top3 lucruri de facut intr-o viata, care ar fi acela?
Stiti cuvinte care sa se termine in litera "d" si sa nu depaseasca numarul de 6 litere? nu e pusa la vrajeala intrebarea chiar am nevoie. multumesc!;)
La TPU exista un nr de fundite limitate(pe care le poti da?)
Cum schimb varsta la imvu? please repede
Salutare.Care a fost cel mai amuzant vis care l-ati visat? dar cel mai ciudat?:D
Cum pot sa scriu asa gen 'ѕтαяχωнσяє'? Vreau un text generator pentru hi5 pls. Am cautat dar nu gasesc.
De ce oamenii nu stiu sa poarte o conversatie fara sa barfeasca sa jigneasca.pe alti oameni?
Cum as putea face scrisul ca aici? http://un-diamant.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=413404332&artistType=&photoFuid=01326295000300iRsJsT629500 PVa org. Dau funda :).
Buna imi spunteti si mie cum asi putea sa cuceresc o fata? Ma inteleg cu ea. Fac glume si ea rade etc...
Ce muzica va place voua?;):)
Care este cea mai interesanta carte pe care ai citit-o pana acum?
Cine/ce este omul negru/Boogeyman?(nu-mi sugerati filmul, ca l-am vazut)
Hi! Vreau si eu un nume de grup... Sa fiu mai clara... Ma inteleg foarte bine cu doua fete. Si vrem sa ne facem un grup, dar nu stim ce nume sa ne punem. Idei? :D. Mersi :*. Dau funda :).
Heyyyy. Cum as potea sa ma schimb? Sa devin o persoana mai buna?
Stiti codurile de la club penguin cand dati acolo la unlock all items si alea de la dojo cardurile ca am cautat dar nu au mers daca jucati si leati folosit scrietile aici sau dati-mi id vostru si mile...? (mai mult)
Am vazut filmul Center.Stage2 si as vrea si eu piesele dupa care danseaza cei doi(sunt mai multe, si in club de ex ). Macar sa-mi spuneti daca le pot gasi
Care este diferenta intre Horror si Thriller?
Bun am si eu o rugaminte... Mi-as dori un telefon cu touch am avut kp502 si nu am fost multumit... vreau ceva in gen 5800 spune-ti ceva bun va rog bugat : 450-500 Ron
Nu am avut ce sa fac asa ca am zis sa va intreb care vrea sa isi faca amici noi? Adica asa pe mass sa vb si noi ca e vacanta si sunte plictisiti uneori. Daca vreti, atunci adaugati id-ul ...? (mai mult)
Vreau profesor de chitara din Cluj! dau fundita :D
Salut.Stie cineva cine canta melodia de la reclama de la Jeremiah de pe national tv si cum se numeste melodia.
Care este suloarea preferata a memrilor acestui site?
Ce inseamna =;?
Dau funda,, cum sa scap de celulita? dar de vergeturi?
As vrea si eu sa stiu, ce se intampla in subconstient atunci cand visezi si aproximativ cat dureaza un vis.Multumesc dau funda
Cum sa scap de vergeturi? help am doar 15 ani sh nah..., funda
Este ziua mea in curand si dau o petrecere de neuitat, deoarece o sa plec in strainatate si ar fi si o petrecere si de bun ramas, as vrea niste melodii frumoase care sa exprime ca este ziua mea ca de...? (mai mult)
Asta e o intrebare adresata celor care sunt studenti in Iasi si care locuiesc in Codrescu: Imi poate spune si mie cineva, cam care sunt conditiile in caminele de acolo? In afara de C11. Nu de alta, dar...? (mai mult)
sunt foarte pasionata de jurnalistica.Am auzit ca este un site care, unii iti iau niste articole daca se pot numii asa scrise de tine! As vrea daca imi puteti da niste site-uri de reviste unde pot...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu, ce se intampla in subconstient atunci cand visezi si aproximativ cat dureaza un vis.Multumesc:x
Cine este din Bacau sau Adjud? Credeti ca Bacaul este un oras frumos?
Imi puteti spune spune si mie niste texte de prietenie?
Intrebare de baraj :-d... urat si destept sau frumos si " prost"? cu argumentarea necesara!
Care este cea mai frumoasa amintire pe care o aveti pana in momentul de fata?
dupa parerea voastra care credeti ca este cea mai buna bere din Romania! si daca ar fi asa sa facem un clasament ...adica eu zic : 1. Timisoreana 2. Bucegi 3.Silva dar (neagra)? (mai mult)
As vrea sa ma apuc si eu de chitara.sunt din cluj! Lasati datele unor profesori de chitara din cj (nume, telefon) pls... fundita!:P
M-ar interesa sa ma apuc de tenis de camp. Ii vreo fata pe aici care practica acest sport? as vrea niste detalii. un mesaj pe privat daca practici acest sport. dau funda :d.
Ce zodie esti si ce iti place cel mai mult la zodia ta?
Salut fetelor.Ma numesc roxana.As vrea sa stiu si eu cum mai pot vedea emisiunea cu lia si mihai? Mi-a placut cel mai mult emisiunea asta pentru ca de la prima intalnire va-ti sarutat si imbratisat.Lia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
101 si 102 Dalmatieni
Ai urmarit cu drag aventurile nazdravanilor cu pete si ale ticaloasei Cruella de Vil? Cat de multe stii despre filmele artistice? Dar despre animatia 101 Dalmatieni?