Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Sunt jocuri pe TPU?
Am o problema, prietenii mei din exteriori nu din clasa imi spun sa nu ma mai simt stanjenita sa va spun povestea.Deci eu sunt pe clasa a 6 dar in clasele 1-4 am avut niste colege foarte rele care mereu...? (mai mult)
Nu am dreptul sa judec oamenii dar astia 2 au intrecut de mult prostia, am ramas fara cuvinte, voi ce parere aveti? :| eu cred ca ar trebui impuscati in cap http://www.youtube.com/watch?v=nHYbd4CpHyc&...? (mai mult)
Vorbesc cu o persoana de vreo 2 saptamani pe mess.Ieri mi-a spus ca s-a indragostit de mine. E posibil asa ceva? Tine-ti cont ca nu m-a vazut si nici nu m-a cunoscut vreodata.
Hey.am 12 anishori.si s-a intamplat sa ma indragostesc. el are 14 sunt cu el de ceva timp si de curand ma invitat la nunta unchiului lui sa ma prezinte parintilor lui. el a zis sa il prezint si pe el mamei....? (mai mult)
Ce parere aveti despre festivalul Miscarea De Rezistenta-We Folk You?:X A fost transmis live pe Antena 2 Sapt trecuta dar s-a terminat! :((((((((((((((
Sall.Cine stie daca se pot schimba contul si parola la clubpenguin? Multumesc:D:D:D. Dau fundita
Buna din nou.:) Cine imi poate spune toata reclama de la Domestos[Ce face baietii? Se parfumeaza cu odorizante?] sau imi poate da un link cu video`ul? Pls.:D
Hei.:) Va place melodia lui Marcel Pavel-M`am indragostit lulea(de ea) pe care a cantat`o la Star Avatar pe Antena 1[sambata parca]? http://www.youtube.com/watch?v=l4raY0Ig4-4 :-x
Care sunt serialele care v-au placut cel mai mult? Dar seriale tari, nu romanesti...
Care este cel mai nou joc de wrestling pentru pc? funda
Buna tocmai mi-am reinstalat fifa 07 si cand itnru in joc imi iese automat va rog ajutati-ma dau fundita
De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? :-?
Ce facultate credeti ca se poate urma dupa absolvirea liceului cu program sportiv? sau ce facultate credeti ca merita urmata ca mai apoi sa se gaseasca ceva de lucru? exemple de facultati;;)...
Cine este Raluca de la TPU?
Va rog, unde pot suna s-au a ma adresa pentru a solicita prezenta mascatilor, o adresa, un nr. de telefon, daca sie cineva?
Ce poti face atunci cand nu suporti o persoana nici atunci cand respira si nu o poti ignora pentru ca circumstantele in care te afli nu te lasa?
Unde as putea sa vad conversatiile mele mai vechi in afara de YM? funda:-*
Ziceti-mi niste jocuri asemanatoare cu Gta IV!
Logat, intrebarea apare mai rapid decat trimisa anonim?
Ce credeți că vă rezervă ziua de mâine?
Cum va imaginati voi lumea peste 1000 de ani?
Ati facut baie in mare (sau ocean etc.) noapte? Daca da, cum e? Daca nu ati facut, vreti sa faceti?
Cand ploua, marea se incalzeste sau se raceste?
Nu am chef de nimic! Taicamiu imi tot zice pune mana si invata pune mana si invata si zice uite ala invata e destept baiatu dar ce dracul ca nu e sta toata ziua pe calc la jocuri si la scoala a luat numa...? (mai mult)
Va rog frumos ziceti-mi si mie niste comedii tari, nu trebuie sa fie neaparat recente sau faze. Care va plac voua cel mai tare va rooog ca m-am uitat la cam tot si am ramas fara idei poate ma ajutati...? (mai mult)
Bichon maltese vs. Yorkshire Terrier TOY. Astept cat mai multe voturi
Stiti cumva de unde pot achizitiona obiecte Twilight ( Tricouri, inshigne, etc) Din Rm.Valcea?
Am auzit saptamana aceasta o melodie la Kiss fm cantata de o fata, dar habar n-am cum se numeste interpreta si. melodia. va rog spune-ti-mi cat mai multe melodii noi de la Kiss sa le pot incerca....? (mai mult)
Am primit acum o saptamana o amenda pentru ca am mers cu rat fara bilet. Un prieten mi-a spus sa nu o platesc ca cica imi intra la impozit si platesc atunci. Voi ce ziceti sa fac?
Deci...cine e asa zisu"anonim" raspuns anonim. cine e?:| e o pers care nare cont sau cine? mi-a raspuns de cateva ori
Help! unui prieten de al meu toti din cartier i zic ca i fraier si din astea iar el nu mai are incredere in el si to zice ca nu` i bun de nimic... cum as putea face sa-l fac sa aiba incredere in el?? (mai mult)
Http://www.ejocurigratis.ro/games/373/kiss-champ.html cum se joaca joku asta fundita pls zicetim
A fi sau a nu fi tupeist/a in zilele noastre?
HEY! Cum pot vedea la ce intrebari am primit folositor/stupid/inteligent/amuzant etc? Multumesc!
Stie cineva cat se plateste la George Baritiu pe an in brasov? adica taxa aia?
Hey buna! as vrea sa va cer o parere... mie imi place de un baiat care e tot din iasi numai ca are 16 ani. iar eu 13:$ cred ca il plac...desi nu am vazut nici o poza cu el vreodata. este foarte amuzant,? (mai mult)
Mi-am facut cont de facebook, si nu stiu unde trebuie sa dau pentru a-mi stabili o adresa. Ma ajuta cineva? Multumesc.
Cine stie cum pot bloca un filmulet de pe Youtube daca l-a pus altcineva? Sau sa fac cumva sa-l sterg? Va rog mult de tot! dau funda:(
Mama mea are 41 ani inaltimea 1.69 greutatea 77 kg :) ce greutate ar trebui sa aive multumesc:):):)
Voi cum va imaginati voi lumea peste 1000 de ani?
Care e vedeta voastra preferata?
Cum se da fundite pe TPU plizz spuneti-mi;));));))
Ce fel de ceara depilatoare folositi? care e cea mai buna?
Ciao la toata lumea ma numesc maria am 14 ani si ma vad grasuta am 1.72 si 64 de kg kate kg ar trebui sa am la varsta mea multumesc anticipat
Acum am venit de la meci:) Mi-a plăcut enorm de mult!:x Ştiam că Cfr nu mă va dezamăgi; )). Îi iubesc:x! Voi ce părere aveţi despre desfăşurarea meciului?:) Va plăcut, sunteţi mulţumiţi de...? (mai mult)
Ati regretat vreodata ca intr-o conversatie ai preferat sa taci/sa-ti inghiti cuvintele? Ce i-ai spune acum daca ai retrai momentul?
Ca sa ajungi "expert TPU " ce ar trebui sa faci? Trebuie sa dai cun anumit nr. de raspunsuri? Trebuie sa ai cont de un anumit timp? Cine ma lamureste cel mai bine,
V-ati gandit vreodata ce s-ar fi intamplat cu madonna, brad pitt, angelina jolie, britney spears, michael jackson si altii daca s-ar fi nascut in Romania? Credeti ca ar mai fii cea ce sunt acum?
Stiti cumva melodia care are versurile cam asa: "I've been waiting for tonight... everything to be allright, I've been waiting for your love...", e ceva de club cam asa si canta o femeie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!