Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
M-am gandit sa imi fac un blog sa imparatasesc cu voi cate ceva. Deci cum pot sa imi fac un blog dar gratis? Si care dintre voi aveti blog? Al vostru e gratis iar daca nu cat platiti? Dar in general...? (mai mult)
Am avut acel virus de pe mess (dai clik sa vezi poza si iti intra un trojan in calculator). Eram obosit... am dat "run" si uite asa a intrat virusul. Pana la urma am folosit "Malwarebytes' Anti-Malware",? (mai mult)
Va plac desenele animate? Care din voi inca va mai simtiti copii in sufletul vostru? http://www.youtube.com/watch?v=WVf23cG77dI&feature=related e desenele animate preferat de mine :)
E cineva din Strehaia pe aici?
Deci am la scoala o colega care se ia mereu de mine si cu greu ma abtin sa nu ii zic vreo doua :-L. Din 5 in 5 minute o apuca sa zica ca sunt slaba, ca nici burta nu am, ca cica daca mananc ceva, ca...? (mai mult)
Cine e boboc/boboaca in motoc anul 2010 :D?
pana cand poti da fundita? adica pui o intrebare si trebuie sa dai fundita, cand poti da cel mai tarziua, in cat timp?
Eu am cateva filmulete pe calculator, de pe telefon si ma uit la ele cu BS Player, dar nu se aude nimic. Stie cineva de ce si ce as putea face sa se auda?
Cine este din Turda?:D
Hi! Imi spuneti si mie niste melodii noi? Pentru cu numai stiu ce sa ascult! fundita pentru cea mai frumoasa melodie;)
La lady popular cum ii fac baie domnisoarei mele?
Http://soferderomania.promotor.ro/lizzyana un vot va rog!
Cum pot sa scot o intrebare de la "Intrebari favorite"? :D
Privesc desenul animan Avatar-The Legend of Aang. Personajul meu preferat e Toph si nu inteleg ceva: Toph e oarba sau pur si simplu vede in ceata?
Era o melodia cam asa amina ue amina ue si parca erau cu niste animale in fine cum se numeste as dori si un link(de preferabil pe youtobe) dau fundita la cibe raspunde primul :)
Sunt timida si nu ma pot schimba, ce sa fac? trebuie urgent sa ma schimb pana incep scoala, dati-mi sfaturile unei persoane fara inhibitii si relaxata, va rog e urgenta chestia pana pe 10 septembrie...? (mai mult)
Care credeti ca este cel mai bun artist din istoria rappu-ul si cea mai buna melodie a lui? eu sunt cu EMINEM si a lui Sing for the moment/ lose yourself ori mockingbird aa si cea mai noua NOT AFRAID!...? (mai mult)
A fost cineva la hotel CARAIMAN din mamaia? o sa ma duc acolo si am auzit lucruri urate si frumoase... puteti sa ma lamuriti
Cine a fost la hotel Caraiman din mamaia poate si mie sa imi spuna impresiile? multumesc si FUNDITA
am si eu o problema ca yahoo mesenger...deci bag Id, parola dau sign In si cand intru nu-mi apare lista. se vede alb. am incercat sa-l bag iar. dar nu are efect. ce sa fac? fundita
Va place trupa Evanscence? Daca nu o cunoasteti va dau un link cu o melodie cantata de ei si care este preferata mea! http://www.youtube.com/watch?v=u94-kdMYAL0
Oare exista o natie mai proasta ca americanii? http://www.libertatea.ro/stire/condamnata-pe-viata-pentru-ca-a-pus-un-copil-sa-i-atinga-sanii-285747.html
De ce si-a schimbat Madalina Manole numele? O chema frumos si Magdalena Anca.
Ce ati alege dintr`o vacanta la mare si una la munte?:>
Va rog frumos sa ma ajute cineva, ce sa fac sa mi se incarce filmele online, ca nu mi se incarca absolut deloc?
Cine se mai inscrie anul asta la George Baritiu in brasov anul asta? si la ce?
daca sunt in strainatate si sun de pe telefonul mobil pe cineva din alta tara apare initiala la numar? de expl 08072...as dori sa nu se vada ca sunt plecata din tara.
Cum pot sa joc fifa10 online sau oricare fifa? fundita
Buna caut si eu o melodie de genul 'watching lovers do their thing'
Numele meu este Emma...si am si eu o intrebare:(...As vrea sa ma vopsesc dar nu stiu ce culoare sa aleg si nici ce vopsea de par.Eu as vrea sa ma vopsesc cu o nuanta putin mai inchisa culorii mele? (mai mult)
Hey! am si eu o intrebare...mai mult pentru prietena mea cea mai buna cunoaste un tip de cativa ani si este de o seama cu ea(15 ani) ei ea se tot intreaba daca lui ii place de ea el se comporta ca un? (mai mult)
Am si eu o mica intrebare. Dau fundita:). Poţi fi fericit cu un zâmbet uneori, alteori o îmbrăţişare fericeşte...nu poţi să generalizezi. Fericirea, după voi, ar fi o continuitate de? (mai mult)
Salut.Care va este actorul preferat?
as vrea si eu niste statusuri...am avut un iubit de care m-am despartit si vreau ca prin statusul meu sa vada si el ce a pierdut si ca nu imi pasa ca m`am despartit de el. De exemplu "tu ca mine nu? (mai mult)
Ce ati face cu 1 milion de euro?
Cati ani are de fapt Jason Earles?
Mai stiti alte filme care sa fie ca si "Memoriile unei gheishe"? dau fundita:P:*! Multumesc mult!
Am si eu o intrebare:))... daca ati primi 2000 de euro, ce ati face cu acesti bani?:>
Cine imi da niste statusuri. da nu de dragoste.=))
Care e cel mai urat mirositor lucru pe care lati mirosit? sincer am purtat o pereche de sosete 5 zile de vara si le-am intors pe toate partile si dupa cele 5 zile fugea si parul din nas
Ce filme coreene ati mai vazut in afara de cele difuzate de tvr si care v-au placut cel mai mult?
Care credeti ca este cel mai bun artist din istoria rappu-ul si cea mai buna melodie a lui? eu sunt cu EMINEM si a lui Sinf for the moment/ lose yourself ori mockingbird aa si cea mai noua NOT AFRAID!...? (mai mult)
Ce fobie/i aveti? iar daca nu ce fobii considerati a fi cele mai aiurea si inexplicabile?
Sal cum se numeste melodia de la minutul 4:28 http://www.youtube.com/watch?v=mERaUqLZaz0&feature=related
Fetelor...Am multe cosuri pe fata ma ajutati sa scap de ele.:|. Va rog mult :* [fundita]
Stiti cumva melodia care are versurile cam asa: "I've been waiting for tonight... everything to be allright, I've been waiting for your love...", e ceva de club cam asa si canta o femeie. Multumesc.
Pentru fetele inalte? v'ati simtit vreodata complexate din cauza asta? va doriti sa fiti mai scunde? daca da, din ce cauza? si eu am 1.75.si nu am nici o problema cu asta. vreau sa stiu ce credeti si voi;...? (mai mult)
Este vreo fata pe aici care are de la 16 ani in sus?
Ce melodie iubiti cel mai tare? Fara ce piesa/cantaret nu ati putea nu ati putea zambi? care este piesa care va alina ori de cate ori suferiti sau va intristeaza?
Funda! Daca am parul saten ( nici deschis, nici inchis) si daca ma vopsesc cu nunatator negru credeti ca o sa imi iasa?, Dupa cateva spalari pana sa se ia se poate face urat pe par?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!