Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Hi! Mai cat trebuie sa platesc pe luna la ourwold ca sa fiu rezidente;)? Fundy;;)
Pudra de argila se gaseste si in farmacii? Daca da in care dintre ele si cam care ar fi pretul? Thanx all
Cum imi pot schimba parola de la ID?
deci chiar am nevoie de ajutor! dau fundita!, , , deci am aparut pe un site id-fete.eu, , , nu eu m-am inscris ci cineva si nu ma pentru scoate de acolo...am trimis mesaje detinatorului acestui? (mai mult)
Buna! Daca downloadez un font, cum fac sa scriu cu el? In Photoscape, de exemplu. Multumesc!:*
Cine stie site. uri sau oamenii care imi pot face caiete, agenti personalizate? cu diverse poze, modele, etc. multumesc dau funditta
Am 17 ani si inca nu mi-am gasit talentu. Se zice ca fiecare dintre noi e priceput la ceva, dar eu inca nu am nimic. Credeti ca e adevarat ce zic eu? Voi la ce va pricepeti cel mai bine?
Cqti ani aveti si de unde sunteti?
Cum este scris contul lui Justin Bieber pe www.twitter.com. Am scris la find people,, justin bieber" dar imi apar tot felul de fancluburi si chesti.
Stiti daca la Annoying orange exista un episod in care pateste si portocala ceva?
Cum se numeste muzica de la pantera 20 de la orange cand ridica aia o pantera gonflabila pe plaja? funda:x
Care e cel mai ciudat vis al vostru?
Ce libi preferati dibntre italiana si spaniola?:>:>
Http://www.funnyplace.org/stream-weekly.php?id=16035
Am primit o planta micuta zilele trecute.Am mai vazut chestii asemanatoare, deci presupun ca e destul de cunoscuta printre cei care sunt pasionati de flori.Eu insa sunt paralela cu subiectul. Deci.are...? (mai mult)
Hey all Trebuie sa merg la denist pentru a-mi curata dintii de piatra si sa-mi faca o albire mai slaba, adica tot ce necesita pentru a curata si a albi dintii cat de cat. Tot ce va face va avea vreo...? (mai mult)
Ce este mai important pentru tine o verisoara sau o prietena?:*:*:*
Ce inseamna fundita in acest site?
Nu mai stiti ceva jocuri multiplayer? si daca trebuie downloadat nu e o problema... funda :D
Stiti niste bancuri cu bula noi de tot ca eu nu am gasit am gasit din astea stiute
Tot am auzit de jocul asta Lady Popular si as vrea sa il joc si eu. E gratis sau trebuie sa platesti la internet in ficare luna pentru el? Va pup. Fundissa
Am si eu o intrebare: Poti sterge comentariile pe hi5 de la un cont care nu este al tau, fara sa intri in acel cont? Raspuns urgent dau funda :X.
Sal cum se numeste melodia de la minutul 4:28 http://www.youtube.com/watch?v=mERaUqLZaz0&feature=related
Cum se numeste melodia aia din legamantul care are versurile una ezperanza una rason...si mai era dime todo lo que simeptes por un beso...
Cum pun poze pe deviantart?
Spuneti si voi ceva jocuri gen metin2, pw, jade dynasty.
As vrea sa imi fac un nou ID si nu prea am idei.Ma numesc Stefania. Ceva sugestii?
Cine e de pe desenatori de aici in afara de je?
Care ar fi ultimul lucru pe care l-ati face in viata asta?
Pe cine preferi? Beyonce sau Lady GaGa?
Exista vreun sait unde iti pot spune cand mori? dati-mi-l si mie daca exista.
Stiti site-uri cu modele dinacestea ]▒)(▒)_______███☼███____(▒)(▒) Gen asa... Daca stiti sitee-ul dati-mil si mie dar daca stiti cate zocrouri copiatile si p-unetile in? (mai mult)
cum pot scrie si eu cu t cu a cu caciulita cu s.intelegeti?
Stie cineva cu ce toxina s-a sinucis Madalina Manole?
Stiti si voi un blog unde se pot inscrie doar cei din Calarasi? Sa fie un fel de comunitate de blogger din Calarasi.
Imi puteti da niste idei sa-mi fac un id. Sa contina unul din cuvintele: killa (porecla mea), obsession, brunette, ilussion, psycho, schizophrenik, papusa, heroin, extasy, morphine, seduction....? (mai mult)
Cum se numeste este melodia la 5:53 http://www.youtube.com/watch?v=gh_ZZ98TLPQ&feature=related
Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ati primit pana acum?! Si de la cine a fost?:)
De ce am devenit agresiva pe metin? si cum ma fac buna?
Cine este din Constanta? Daca nu de unde si cum e vremea?
Imi place la inebunie Toamna spre Iarna, totusi mai mult Iarna ...are vreo legatura ca sunt nascut in perioada aia? Voi cand va simtiti bine? Important sufleteste nu hop a venit vara plaja si gata...:P? (mai mult)
Cn stie cat e intrarea la strandul de pentru-a Resita Buc. dau fundita primului raspuns! am nevoie urgent de raspuns plzzzzzzz!
caut si eu un film de comedie. e cam ciudatel. Am vazut doar trailer-ul pe yt acum ceva vreme. e vorba despre un tip care-si face o prietena iar fata il duce acasa la ea ca sa-i cunoasca parintii....? (mai mult)
Cine e pro si cine este contra pentru invizibil detector? aveti solutii anti-invizibil detector?
V-ati uitat aseara la "serviti va rog"? A fost super tare.Care a fost partea voastra preferata? La mine cand a scapat Simona senzual mielul si alerga Mihai dupa el:))+ toate fazele cand se certa liviu cu...? (mai mult)
Dati-mi si mie poze cu orice sa imi pun la avatar va rogggg dau funda
Am mai pus intrebarea asta odata dar nu mi s-a raspuns.Am dus calculatorul la reparat acum 3 saptamani pentru ca mi se stingea ca si cum s-ar lua curentul. Si mi-au schimbat placa de baza. Am dat 250 de...? (mai mult)
Ce tedt driver ar trebui sa derscarc ca sa mearga sa conduc cu joystick (volan) ca eu am descarcat unul si nu merge decat cu tastatura. pleas urgent funda
De ce noi utilizatorii TPU.ro nu suntem uniti si cautam sa ne imvrajbim unii cu altii? Am vazut o intrebare pusa de utilizatorul Lora la rubrica Familie si Relatii.Parerea mea este sa nu va mai certati,...? (mai mult)
Cum pun profilul pe privat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?