Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Ce filme seriale romanesti si straine va plac?
Credeti in fantome? E o intrebare cat se poate de serioasa si astept raspunsuri care sa fie la fel. Astept cat mai multe raspunsuri. Merci!:)
Stau in Grecia...si joc volley de 4 ani.Acuma sunt la ceai mai buna echipa din orasul care stau.Numai ca de fiecare data am multe emotii cand joc cu fetele alea din echipa pentru ca sunt mai mari decat? (mai mult)
Vreau sa folosesc ulei de ricin pentru par. Cum se foloseste?, De cate ori pe luna trebuie sa aplic pe par? Ce amestec sa fac? fundita
Am vazut pe facebook ca multi si-au facut anunturi sau reclame, acolo in panoul din dreapta si ma intrebam. E gratuit sa-ti faci un anunt pe facebook cum si-au facut altii?
Ramane urma dupa ce iti dai un piercing jos?
Cre sunt filmele voastere preferate de groaza
Stie cineva cum poti sa faci bani la varsta de 12 ani?
Buna cine stie dk pot transfera la lady popular bani d la un cont la altu?:((
Ce rol are site-ul TPU in viata ta de zi cu zi? Cum te-a "afectat? II oferi prea multa "atentie " sau nu? Ai avut de invatat ceva intrand oricand ai ocazia pe el? Argumenteaza. Cum te-a ajutat si poate...? (mai mult)
Kum il cheama pe baiatu din " am baiat de insuratoare "?
Spunet-mi niste piese superbe pentru o seara romantica, cat mai noi posibil:d. Cele mai multe si mai frumoase primesc fundita:d
Va rog frumos sa ma ajutati cu ceva am un telefon samsung si 700 este bunicel in aplicatiile pe care le are dar am o problema nu am semnal l-am avut de 4 ori in service ma dispera drumul sa il duc in service...? (mai mult)
Hey! Caut o melodie de ceva timp si nu o gasesc. puteti sa ma ajutati va rog? Stiu doar ca melodia incepea cu : heey eu na na na na na na na na. si mai departe numai stiu. si. canta un baiat care...? (mai mult)
Ceva melodii noi? Vă mulţumesc, ofer fundiţă.
Imi dati si mie codul de instalare la nfs undercover
Cei care joaca fifa 2009.Imi putei spune si mie cum fac niste schieme ca am vazut pe youtube la fifa 2009 dar arata numai pe pc2. Care da cel mai bun raspuns dau fundita :D Multumesc
Va rog imi da-ti si mie link de unde as putea descarca aceasta piesa : que tengo que hacer - Daddy Yankee FT Jowell y randy?
Cine are hak de yang pe metin2 sa-mi dea si mie id-ul meu este carmen_fun1 plizz trebuie sa fac o nunta si imi trebuie bani urgent va rog sa ma ajutati
Cine spuneti ca va castiga anul acesta campionatul
Buna ma poate ajuta cineva cu un euro pe orange?:( va rog ...vi-l returnez peste 2 zile...
Cat costa un bilet Bucuresti costinesti (dus) cu carnetul de elevi Stie careva? Multumesc dau funda
Era o melodie de a lui Pavel Stratan ce incepea: imi aduc aminte cand ii făceam la mâţă vânt, când zbura ca pasărea si pica ca mazărea etc. dar mie imi trebuie parodia. Stiţi de unde o...? (mai mult)
De ce dupa ce raspund la o intrebare si merg la "Raspunsurile mele" imi scrie la status raspuns in asteptare iar raspunsul apare abia dupa cateva minute dupa ce l-am postat? Ultimul raspuns a aparut abia...? (mai mult)
Toate colegele mele ma innebunesc cu Justin Biber dar eu chiar nu-l sufar. Voua va place?
Ce s-a mai intamplat ieri (miercuri) in "Impreuna pentru totdeauna"? Nu am fost acasa si nici azi ca sa ma uit la reluare. :(
Cat timp dureaza sa inveti japoneza de unul singur? sunt reclame care zic 40-21 de zile dar nici romana nu am invatato chiar asa de repede. Uni zic 2-4 ani alti 8.Care e perioada corecta?
Exista ceva teste(cum ar fi entru IQ)la care sa nu trebuiasca sa trimiti un mesaj la ceva nr!?
Need for speed shift, world beta si undercover merg la 512 RAM?
Puteti sa imi spuneti si mie ce se intampla daca ai toate funditzele?
Stiu ca cei care impart pliante se numesc promoteri, dar vreau sa stiu ce denumire au cei care aduc reviste etc. la domiciuliu. agent de livrari sau? Multumesc anticipat!
Cum as putea sa invat engleza mai bine dupa net? ceva site-uri de unde pot sa invata,
S. O. S Buna stiti cumva daca dupa cartea Academia Vampirilor sa facut un film sau un serial? multumesc dau fundita garantata
Jocu x-men origins wolverine nu se poate salva:|?
Ziceti-mi jocuri asemanatoare cu need for speed sau ceva jocuri noi care merg la 512 RAM
As vrea sa-mi dati niste site-uri cu poezi, felicitari sau texte pentru aniversari(daca se poate pentru anivarsarea mamei:D) app sa nu-mi ziceti sa scriu cu cuvintele mele pentru ca eu nu am inspiratie...? (mai mult)
Buna puteti sa-mi spuneti de unde sa descarc flash player ca am intrat pe google si am scris download flash player si nu mergea si puteti sa-mi dati si instructiuni cum sa descarc si sa instalez ca sa-mi...? (mai mult)
Dati-mi idei pentru cum as putea folosi hainele care mi-au ramas mici.
Parintii nu-mi prea permit sa ies seara undeva, mai stiu eu sa ma distrez sau ceva de genu...satu acasa si ma plictisesk, m-am gindit ca poate face sa invat o limba straina daca tot stau degeaba, n-am? (mai mult)
Melodii in genul Jesse Mccartney-just so you know si Beautiful soul, dar cantate de altcineva, nu conteaza cine:D
Nu stiu cei cu mine... am impresia ca am o dipresie... nu stiu cum sa scap de ea... ajutati-ma va rog!
Nu stiu daca am o dipresie pur si simplu nu-mi mai place nimic am interes fata de foarte putine lucruri si aproape orice cuvint ma irita! Dar unele simptome ale dipresiei! Mie rusine ca spun asta deoarece...? (mai mult)
vreau sa imi spuneti cum pot sa imi fac pagina de start de la mozilla firefox sa fie pagina de start! mie imi incepe pagina de start cu joock si nu mai vreau dau funda!
Va multumesc din suflet ca mi-ati raportat intrebarea! Foarte frumos din partea voastra! Am incercat sa ajut un prieten, dar vad ca aici "prietenii"nu exista! Nu suntem nicidecum "toti pentru unu, unu...? (mai mult)
Imi puteti spune de unde pot downloada melodia: Divna Ljubojevic si corul Melodi - Kyrie Eleison? Daca se poate sa imi dati link unde o gasesc ( am gasit-o pe trilulilu dar nu am putut sa o descarc prin...? (mai mult)
Imi puteti trasa un traseu Bucuresti(Romania)-Kusadasi(Turcia)? Vara aceasta plecam in concediu si as dori un traseu cat mai convenabil, scurt, autostrazi etc. pe care sa il putem efectua cu masina.Va...? (mai mult)
Tot am auzit de jocul Lady Popolar. Cum se joaca? Despre ce e vorba in el? E gratis? Si ce ar trebui sa fac ca sa ma joc si eu? Si ce trebuie sa fac in joc? Ce scop are? Cine da cele mai multe detalii...? (mai mult)
Imi place sa fac poze! Dar ma plictisesc repede daca parul, coafura, efectele, pozitiile sunt aceleasi! daca imi puteti ( va rog frumos frumos) sa-mi spuneti : moduri de am printde parul, programe...? (mai mult)
Pentru cei din braila, il cunoasteti pe asta live? http://www.youtube.com/watch?v=gTLVlQ36cQw&feature=related
Pentru fiecare dintre noi este o lovitura grea, insa haideti sa ne rugam, ca macar acolo unde este acum sa se simta mai frumoasa(cum zicea ea ca nu se mai simte)mai implinita, si mai fericita... Dumnezeu? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!