Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Vreau sa imi cumpar epilator Philips HP6507/01. http://www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Epilatoare/Philips/Epilator_Philips_HP6507_slash_01# ce ziceti merita? are cineva? e multumit de el? DAU...? (mai mult)
Buna:) Sunt noua pe acest site.Si as vrea sa stiu cum se fac puncte:) Dau funda:*
Spune-ti-mi niste carti interesante, nu aventura, gen jules verne sau robin hood, nu le suport:">. Ultima oara am citit Idila pe un turn-Thomas Hardy, Invitatie la Vals-Mihail Drumes, Ultima lacrima-Nora...? (mai mult)
Hei! pe 16 iulie e ziua mea si nu stiu ce sa fac: varul meu se va juca pe calcuratorul meu (i-am promis ca-l las) si vrea sa ma joc cu el pe internet... dar vine si prietena mea andreea care vrea sa ma? (mai mult)
Pentru jucatorii de METIN2 RO : Cum folosesc un Pergament Zeul Dragonului? Am unul si nu stiu cum sa il folosesc. Ma duc cu el la fierar si ce fac? De exemplu am fms + 8 si vreau sa il fac + 9, iar cu...? (mai mult)
Oare de ce "cauze nobile" nu apare in lista de categorii atunci cand pui intrebarea? Dar totusi apare in lista cu categorii din stanga site-ului.
Am nevoie de niste statusuri de gelozie.Pentru o fata care ii da tarcoale iubitului meu.
Cum imi pot schimba parola de la id?
Chelsea Staub(Stella din Jonas) s-a cunoscut de cand era mica ci Jonas Brothers?
Vreau si eu o lista cu niste muzici emo. Cele mai bune au funda :)
Care sunt cele mai horror filme? La care sa ma speriu si eu?(m-am uitat si la my bloddy valentine 3d si nu prea m-a speriat)
Spuneti-mi si mie va rog ce sa fac cand ma plictisesc? ca sincer va spun nu stiu ce sa fac mor de plictiseala
Care e cea mai lunga relatie a voastra pana acum?
Din ce cauza a murit Madalina Manole?
Stie cineva jocuri asemanatoare cu Lady Popular?:)
Care este cel mai urat sau scarbos lucru care vi s-a intamplat vreodata?
Ce poze pentru adolescente, gen haran5533.wordpress.com/.../, www.layoutsparks.com/1/169830/dark-and-lonely..., freewareme.com/tags/valentines+day/ mai stiti?(poze de tras in calculator). Funda
Am si eu o problema.azi am fost la strand cu prietenii si m`am ars.in special pe fata.am fata rosie.asi dori niste tratamente naturiste sau ceva creme.imi puteti da idei? Fundaa`;*
Cine ma ajuta cu un Office 2010 profesional full? dar sa fie ok, eu am ceva versiuni dar merg la capaciate redusa
Imi spuneti va rog invitatii la au fost invitati la Neata(Luni, Marti si Miercuri(azi)?
Cum pot sa imi pun la hi5, la sectiunea about me, poza? ajutor, mersi:*
Intrebarea mea se refera la mancare. As vrea un site care sa-mi arate retete culinare cu putine calorii.Am incercat sa caut pe Google dar nu gasesc nimic:(. M-am gandit ca poate voi aveti mai...? (mai mult)
Top 10 mel :),, misto
Vreau si eu o tactica detaliata... Asezare/Tactici/Formatie! Cele mai bune primesc funditfa! Apropo site se numeste managerdefotbal.ro Va rog ajutor!
Cand barfeshte un baiat o fata? sh alta intrebare. o persoana barfita este importanta daca este in discutzia altora?
Ce preferati:Justin Bieber or Cody Simpson? Argumentati:)
Prietenii mei joaca mai mereu adevar sau provocare. Dar eu n-am nici o idee pentru provocari.Help[-( FUNDAAA :*
Cine imi poate spune niste job`uri pentru vara asta`...Mentionez ca am 13 ani.:d... Funda pentru cele mai bune.
Va rogggg ajutati-maa! spuneti-mi toate melodiile noi din cluburi in indiana(in afara de aia indianotech) si remixuri, orice.Am auzit azi o mel, cred ca era remix, si repeta nari nari nari.Va rogg, ...? (mai mult)
Hey :D Ce mai faceti? Stiti cumva cum se umbla pe la ip-uri in windows 7? Eu habar nu am :-?
Cum inpresionezi o fata? funda raspunsului cel mai bun
Eu am inteles ca rromii(sa nu facem discriminare) ne-au facut tara de ras cu comportamentul si manele lor. Inteleg ca avem motive sa ii uram, dar ce aveti cu acei rromi care incearca sa faca un ban cinstit?...? (mai mult)
Am si eu o problema cu myspace. Cum imi pot face profilul privat? Ca am selectat acolo la 'privacy' alea cu 'only my friends.' dar nu merge. :((
Hi fetelor... mi-a zis o femeie ca, noapte sa dorm cu sutien, ca asa nu ti se "tartosesc " sanii si iti stau fixi. Voi dormiti cu sutien :>?
Stie cineva de unde as putea downloada "rugati-va sa nu va creasca aripi" de octavian paler? am cautat pe www.carti.x6.ro si www.cartiaz.ro, dar n-am gasit nimic cu site-urile http://80.69.83.61/digibook...? (mai mult)
Salut vreau si eu un program sau o tema care sa-mi fac windowsu ca si cum as avea windows 7. Funda!
Cand stim ca suntem oaie independenta, si cand stim ca suntem doar "spirit" de turma?
Care este cel mai mare defect al partenerei/partenerului vostru de viata?
Aşi dorii, dacă se poate, să-mi spuneţi şi mie dacă zeama de lămâie este benefică eliminării acneei. Dacă da, ziceţi-mi la cât timp trebuie s-o folosesc, şi după cât timp îşi face...? (mai mult)
Heii! Cine a citit Ciresarii volumul 2 [castelul fetei in alb]? Este interesant? v. a placut?
Buna ziua! As dori un raspuns de la cei cunoscatori; echivalentul la: 1 talete, 1 jugher, 1 lant, 1 pogon de pamant evident. Multumesc!
Va puteti rupe himenul cu un marcar? M-am certat cu prietenele mele pe subiectul asta.
Hey ce e cu lumea aceasta. a fost fix ca la MJ, cand era in viata nimeni nu isi aducea aminte de el, acum cind a murit toti il jelesc, asa si cu Madalina Manole, pina acum nu am observat nicio intrebare...? (mai mult)
Auziti stiti vreun cod de luat bani la ourworld sau vreo cale sa fac bani mai multi nafara de sa fac flow si sa dau acolo la roata aceea?
Vreau si eu statusuri gen: Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult. Poate nu ai observat, dar de la un timp am mai crescut. Cele mai bune primesc fundita. :*
In ce hoteluri din mamaia ati fost? care v-a placut? la majestic a fost cineva?
Spuneti si voi cate o gluma tare pe aici. O sa va spun si eu la sfarsitD:
De ce nu pot sa am iubit pe Lady Popular? de fiecare data cd dau pe flirting imi apare ca trebuie sa mai incerc...(st la nivelul 2)
Buna all:) am nevoie de niste pedepse, provocari pe messenger:)dau funda:)
Cum scriu cu litere frumoase de pe ce site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Izacloud întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?