Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Stie careva un sait de unde pot descarca free sims 3?:|:|
Ce intelegeti voi prin termenul de "femeie usoara" sau "c... a"? Vreau sa-mi spuneti strict parerea voastra personala.
Greşelile se iartă sau se plătesc?
Cum pot sa salvez o poza de pe hi5 in Pc? funditaAAA; x
Este burnbudy cel mai jucat joc hi5?:)
Am auzit ca usturoiul este un remediu bun pentru cosuri dar este norma ca atunci cand te dai cu el sa te usture (fata dau fundita)!?
Vreau si eu niste statusuri in engleza gen: I don't care! [-( [=Nu imi pasa]
Nu vreau sa va pun o intrebare vreau sa va zic o gluma gluma1 daca sunteti cu masina si unu va injura face in felul urmator: 1)va injura cu geamul incis 2)va injura cu jeamul deschis:BA TU ESTI...? (mai mult)
Exista TPU in alte tari?(desigur, nu TPU, cum se zice in limba lor)?
Cum ati ajuns pe TPU?
Stie cineva cum se numeste mel de la reclama la Orange cu acei 2 catei? Dau fundita :P! Multumesc mult!
De ceva timp tot aud de Broadway. Dar de fapt ce este acest " Broadway": o cladire, un loc, un show? Explicati-mi si mie pls. Thanx all
Buna!:* Am cautat multe site`uri unde as putea gasi episoade din desenul ala vechi"Familia trasnita". Il adoram si chiar mi-ar place sa il revad. Cunoasteti vreun site unde as putea vedea dar sa fie...? (mai mult)
Cum sa imi conving printii sa imi cumpere un telefon nou? dati niste idei. voi ce ati face? va rog frumos sa imi spuneti. dau fundita celui mai bun raspuns;)
In Dae Jang Geum(Giuvaierul Palatului), regina(nu regina-mama) este fiica reginei-mama? Sau este sotia regelui(chia daca el are concubine, ma gandesc ca o inseala; )))? Si mai am o varianta:in episodul...? (mai mult)
am nevoie urgenta de ajutor, vreau sa ma ingras vreao 10 kg dar si sa ma inalt( nu vreau sa fac sport gen volei, handbal, am incercat si nu merge) Am 16 ani, 1, 50 si 40 kg cum pot sa ma ingras:((...? (mai mult)
Vreau si eu niste poze cu tatuaje [ cu flori sau dulcuri ] foarte colorate si... reusite. cine da cel mai frumos tatuaj primeste funda:*
Dece nu a aparut episodul 168 din Naruto Shippuuden saptamana asta si apare urmatoarea?
Care este cel mai mare numer natural de trei cifredistincte cu cifra sutelor 6 dau dunda promit
În legătură cu Lady Popular:). Dacă vreau să transfer diamante, de la o domnişoară la alta, ce trebuie să fac? Am citit pe forum, să dau la Feedback. Dar, dacă dau acolo, îmi apar 2 "opţiuni"...? (mai mult)
Unde pot gasi episodul 168 naruto shippuden?
Vreau sa imi cumpar de la Orange telefonul Lg Kp500 Cookie cu abonament pantera8.Si telefonul costa 40, 63€ si abonamentul 8, 33€ pe luna.Si, atunci cand il cumpar trebuie sa platesc doar 40, 63euro(pretul...? (mai mult)
Salut prieteni:*! aici:http://www.nowdownloadall.com/V2/servers.asp?PID=1d12abb5-748c-4b4e-81fd-8a2b7149f37a& ts=7/8/2010%208:57:56%20AM& cu=sortilegio%20download& cr=1 spune ca daca vreau sa downloadez...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest site? http://desenele-copilariei.net/
Imi puteti da si mie niste site-uri cu teste foarte tari? Funda pentru cele mai bune
Dati`mi si mie niste intrabari de pus in oracol, dar nu din alea banael(ex. cum te cheama, unde stai, cati ani ai)MS:*
Ce parere veti despre Lady Gaga: 1 http://www.lumeata.com/documentare-secrete-si-multe-alte-lucruri-inedite-f25/lady-gaga-ppua-illuminati-sau-cum-pai-controla-mintea-uman-partea-1-t784.htm?highlight=scrie+...? (mai mult)
Vreau sa ma mut si caut o garsoniera.am luat toate ziarele la rand si am sunat dar am dat numai peste agentii.stiti un site unde pot lua legatura direct cu propietarul? multumesc!
Primesc niste mail-uri de la ArcaMax, nu stiu ce e. dar stiu ca imi trimit foarte multe mail-uri pe zi. Vreau cumva sa blochez...sau sa scap de mailurile de la ei, cum fac?
Ce parere aveti de Firefox 4, l-ati incercat?
Care dintre voi aveti sa zic un cont pentru perfect world mai mare cam 37 sau 40?
Buna TPU.astazi este ziua mea de nastere. vreti sa imi faceti un mic cadou? va rog, vreau sa ma simt impacata ca am incercat. uitati aici un link http://www.acasatv.ro/telenovele/ce-barbati-se-poarta-vara-asta-acasa-alege-ti-preferatul-super-galerie-foto.html ve...? (mai mult)
Stiti cumva daca se face si sezonul 4 din h2o just add water? Pe www.youtube.com am gasit ceva, un fel de trailer al unui film : H2o just add water the movie. Unii (tot pe youtube) au pus episoadele scrise...? (mai mult)
Va rog... Ajutati-ma! Cum pot sa scriu colorat pe hi5? Dau funda pentru cel mai bun...
Ce trebuie sa fac ca sa fiu cu un baiat? adica sa il cuceresc. vreau multe raspunsuri. dau fundita;)
Stie cineva daca exista un mijloc de transport intre Gara de Nord si Stefanestii de Jos, jud.Ilfov? Sau macar daca e distanta mare...
E cineva la liceul de arte din cluj...la romulus ladea?
Stie cineva cum se numeste desenul care era de fox kids sau jetix in care gasise un baiat o revista si in revista aia putea sa vada viitorul?
As vrea sa va intreb, cat de des visati noaptea? Din ce categorie faceti parte: A) nu visati deloc sau aproape deloc, adica nu va amintiti, ca/ce ati visat; B) visati destul de rar (sa specificati...? (mai mult)
Stie cineva cine canta si cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=TYS1OC7tyos&feature=related Va roog :o3
Vreau si eu daca se poate cateva nume de hi5.Va rogg
A comandat cineva carti de pe http://www.librarie.net/? La cat timp soseste comanda prin posta? Mai platesti ceva la ridicarea cartii de la oficiul postal?
Nu imi mai merge messenger-ul. De ce? Dau sa deschid si nu se deschide.
Am si eu o intrebare:Se gasesc teme pentru samsung corby? Daca da de unde pot gasi?:)[Dau funda]
am si eu o problema:de ce jocurile mai noi cum ar fi gta4 si nfs undercover, imi merg foarte prost? Pc-ul meu este imbunatatit de catre mine avand pe placa video 1gb 9400, RAMI 2GB, iar procesorul...? (mai mult)
Buna cum sa fac sa imi modific pozele si videoclipurile dati si voi niste exemple de programe plz
Buna`:*. Ash vrea sa`mi fac niste prieteni noi. care vreti lasatsi id`:*
Mi-am cumparat anul trecut un trecut un telefon pe puncte thank-you...mai pot scoate inca unul acum, si sa platesc diferenta?
Ce parere aveti despre aceasta domnisoara? http://www.ataclapersoana.ro/upl/uplphoto/sfarsitul-bombei-sexxy-iubita-lui-tanase-iulia-tabacaru-detr-picture-2459-t-700x700.jpg pentru cei care inca nu si-au...? (mai mult)
Cand s-a infiintat situl TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!