Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu o mica problema cu telefonul meu Samnsung Corby. I-am schimbat din greseala marimea fontului la mesaje, care acum este exagerat de mare, si nu stiu ce sa fac pentru a reveni la normal. Am cautat...? (mai mult)
Ce face catelul care implineste primul an? 1 invata sa latre 2 incepe sa apere curtea 3 se bate cu ceilalti catei 4 merge pe al doilea 5 se face caine adult
Pot sa gasesc hi5-ul la cineva daca ii stiu id-ul? fundita:-*
Care este pentru voi cel mai frumos nume? Si de ce? Ce semnificatie are?
Cat a durat razboiul de 100 de ani:)? a)100 ani b)116 ani P. S:nu va lasati pacaliti! Aparentele inseala!
Ce va doriti cel mai mult pe lume?
Care este Motto`ul tau in viatSsa?
Cine stie siteuri cu povesti adevarate si interesante? (la fel ca cele din reviste)
Va rog spuneti-mi si mie de unde pot gasi jocuri wrestling 2010 sau trimiteti-mi un link va rog frumos...Multumesc foarte mult de raspuns.
am si eu o mica intrebare. Unde pot gasi rezultatele de la bac? Imi puteti da un link?
Care e din tg-jiu?
Am vazut mai demult un film cu un cuplu care s-a despartit si aveau un fetita de 4 ani care a ramas cu maicasa si odata cand mama ei nu se simtea bine fetita voia sa iasa afara dar mama ei nu a vrut...? (mai mult)
Pe cine declarati cea mai potrivita pentru distinsa functie de "Prima Doamna" dintre : Maria Basescu, Mihaela Gioana, Adina Valean, Daciana Sarbu?
Credeti in fantome? daca da cum credeti ca sunt ele si ce se intampla dupa moarte(nu am nevoie de raspunsuri de gen:nimic)
Buna:) Imi puteti enumera...niste programe de modificat pozici?:) Site. uri daca se poate Multumesc anticipat! aaa si app Dau fundita:X
Cum pot activa primirea mesajelor pe telefon de genul"Ati avut un apel de la nr..."?
Care credeti ca este cel mai periculos hot? (O intrebare filosofica, vreau filosofie.) Ti-e teama de oameni? De ce? In viata cotidiana, te ghidezi dupa un anume soblon sau preferi sa-ti creezi propriul...? (mai mult)
in 2003 am stat cu un baiat 2 saptamani, eu nu simteam nimic pentru el si am hotarat ca ar fi mai bine sa ne despartim(el era mai mare cu 5ani), respectivul mi-a spus ca ma intelege si ca mai asteapta...? (mai mult)
Buna:)Am si eu nevoie de nume la hi5...ms mult:*
! funda! la stardoll nu ma mai lasa sa cumpar haine1 stiu ca exista un procedeu pe care il poti folosi sa poti cumpara in continuare
! funda! cum pot sa ma imbrac cu hainele, nu imi apar si de abia am cumparat!
Cred ca o sa ma Injurati.Am o prietena de 30 de ani si Maine este ziua ei. am auzit`o ca zicea ca vrea un Cd cu manele despre viata, dusmani, zile grele. am sa ii fac asta cadou si inca ceva. cerinta...? (mai mult)
Cu ce se ia vopseaua de pe blugi?
Habar nu am cu ce sa incep...Decat prin a va spune tuturor "Buna!" si a va solicita foarte putn atentia in ceea ce priveste "dilema" mea... Pana acum cateva luni, aveam cea mai buna prietena... Spun"pana? (mai mult)
Eu am soldurile cam mari. Ce haine m-ar avantaja? Credeti ca ar trebui sa nu mai port tricouri, bluze mulate? Astept pareri!
Vreau si eu o prescurtare la Irina ...multumesc!:*:*:*
Dau funda. dupa ce fac print screen si apoi vad imaginea in paint, cum fac sa o salvez?(ca pe o imagine) Multumesc:*
cum scap de celulita de pe picioare si fund?:((
Daca ai avea resurse nelimitate, ce ai crea?
Melodia preferata? (Doar una singura)
Cine credeti ca va castiga campionatul de fotbal?
Sall Ce rimeaza cu "nimanui?;;) am nevoie urgent.va rog... funda`:*
Salut am o intrebare pentru baieti cum v-ar placea sa se comporte o fata cu voi? dau fundita:d:d:d:-p:-p:d:d...
Deci. dau funda celui mai rapid;). cand fac print screen, eu intru in wordpad si dau paste.imi apare acolo imaginea, dar cum fac ca se salveze asa, ca o imagine. sper ca ati inteles;) Multumesc:*
Cum ar arata o finala Argentina-Brazilia? cine ar castiga?
Care crezi ca va fi ultimul lucru pe care il vei face inainte sa mori?
Vreau sa imi schimb id-ul.Imi puteti da idei de id-uri de Baiat;)
Ce tip de mic business e cel mai profitabil pentru o familie sa deschida pe vremea asta de criza? in ce domeniu?
Stiti cum se poate modifica o adresa de e-mail?
E la o reclama o sonerie in care canta un elefant ceva de genu: de ce nu raspunzi eu te sunt mereu dar tu te ascunzi, da-mi un sms sau un buzz pe mess.nu e exact asa dar e ceva asemanator.cum se numeste...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa scap de grasimea de pe burta(nu am multa dar nu imi place si vreau sa scap). Am auzit ca daca stau la soare 30-40 min cu o punga pe burta o sa transpir mai mult si scap dar nu am incercat...? (mai mult)
Care este bautura carbogazoasa preferata?
Care este cel mai bun liceu cu profil stiinte sociale din bucuresti? vreau argumente
Cum vi se pare telefonul lg kp500 cookie? Va rog raspunsuri sincere.La cel mai bun raspuns fundita
Am tot vazut pe aici la intrebari, , Dau Fundita". Va rog spuneti-mi si mie ce este fundita aia si cum se da? eu sunt nou aici am raspuns la multe intrebari dar nu stiu ce e cu fundita aia.Multumesc pentru...? (mai mult)
Hei. buna ce parerea aveti de animeuri? si ce animeuri va plac? :):*
Sunteti dependenti de TPU?
Care este melodia de la orange cu cateii(dau funda va rog spuneti-mi si mie pls)
Asa deci...am si eu nevoie de ceva programe pentru modificat poze si site-uri pentru muzica... dau fundita la cel mai tare. bye
Care a fost ziua c-ea mai frumoasă din viaţa voastrăclipa pe care n-o uiţi niciodată.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!