Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cine are curaj sa faca asa ceva in Bucuresti? http://www.youtube.com/watch?v=JnnGfSata28&feature=fvw
eu locuiesc in orasul saveni si ma ocup cu strangerea de fonduri pentru locuitorii din UNGURENI JUD BT, aici, aseara, apa a dominat toate casele din apropierea garii, dar si animalele au fost...? (mai mult)
Cunoasteti un site cu ghid de utilizare power point? se poate si cu imagini
Daţi-mi şi mie un link de unde pot downloada filmul 9 ( http://www.imdb.com/title/tt0472033/ )
Cine vrea sa stie la webkinz cum se face haine si mancare speciala poate sa ma intrebe, daca vreti mai multe camere si nu stiti ce culori sa le puneti tot pe mine ma puteti intreba.(mancarea si hainele...? (mai mult)
As vrea si eu niste statusuri mai interesante ca pe net gasesc mereu aceleasi statusuri:-
am 15 ani 1.63 si 60 de kg.Deci vreau neaparat sa slabesc.Am incercat de multe ori sa tin regim dar am renuntat, cred ca nu am prea multa vointa.Am nevoie de o cura de slabire pentru ca am cautat...? (mai mult)
Stiti niste jocuri browser de strategie cu trupe? Deja am Ikariam, Grepolis si Triburile.
Buna:} sunt noua pe aici dabea ieri mi-am facut contul si nu stiu cum se da fundita unui alt cont:d va rog ajutati-ma>:D
Intrebarea anului 2010. Unde emigram?
Mai știți ceva site-uri ca lady popular?
Bunaa! as vrea sa imi schimb ringtonul de la telefon imi spuneti si mie care sunt melodiile voastre preferate?;;)
Cine credeti ca o sa castige Campionatul Mondial de fotbal din Africa De Sud?
Buna:)...As vrea si eu niste statusuri pentru hi5...mersi mult:*
Dragii mei, nu e asa ca noi suntem egali? Daca acela este userul anului, expert, anonim sau un simplu membru nu inseamna ca suntem mai valorosi sau mai importanti, doar ca avem succes! Pe noi toti ne...? (mai mult)
Ce părere aveți de Hotel Tomis din stațiunea Mamaia?
Ce parere aveti de cel mai nou single ai Inei? Inna - Sun is up http://www.trilulilu.ro/Frenel/6dcaffdd02a843 Credeti ca va hitul veri?
Stiti cumva un link cu instructiuni si materiale necesare pentru a face o manusa ca asta? http://browse.deviantart.com/? cu=A%20nightmare%20On%20Elm%20Street& order=5& offset=24#/d2srgyu http://browse.deviantart.com/?...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine am un nokia 3600slide si nu gasesc contrastul la el nu stiu pur si simplu unde este am cautat la setari si nu l-am gasit am meniul in limba engleza ajutati-ma si pe mine va rog.:*:*...? (mai mult)
Unde pot gasi in bucuresti parfum cu feromonii pentru barbati? si daca stie cineva cat de eficient este. dau funda
Știți cumva vreun site cu pandantive diferite modele (inimioară, steluță etc.) de cumpărat online? Așa mai finuțe. Mulțumesc.
Ce parere aveti despre facultatea de Jurnalism? Ce poti face dupa?
Ma intereseaza cazare la pensiuni mamaia/ costinesti. Astept preturi si detalii de la cunoscatori. Dau funda :D
Stiti acele video de pe youtube ChipMuck style? http://www.youtube.com/watch?v=Ti0ss4UB35A& feature=related cu ce program pot sa fac si eu? adica nu sa pun pozele cu muzica ci sa mearga melodia asa pe voce...? (mai mult)
As vrea sa va 'impartasesc'(:)) ) si voua o metoda sa scapi de tantari.Deci la mine faza cu aparatul nu merge. Abia daca miroase.Asa ca am venit cu o idee.Deci trebuie o pastila de tantari (se poate si...? (mai mult)
la cat ani poti sa iti iei carnet de conducere? eu stiam ca la 16 ani dar ai voie sa conduci doar la 18.Este adevarat?
Cam cat costa in Timisoara o placa de intins parul din ceramica care sa intinda, si sa nu imi arda asa de tare parul si de unde o pot cumpara?
Ceau, ce intelegeti voi prin, aceasta fraza : " Traieste-ti viata pana poti si pana esti tanar ":). Astept cat mai multe opinii :):>
La el am avut si eu probleme cu yahoo dar am dezinstalat si acum merge. In schimb am alta problema cu iconita my computer pe care vreau sa o deschid se deschide dar numai jos in task manager nu si pe desktop...? (mai mult)
Am o postare aici, daca dati mai inapoi, este o idee in scop umanitar..., pentru cei aflati in necaz din cauza inundatiilor, va rog din suflet sa va alaturati! multumesc!
Ca sa imi fac cont pe ladypopular.ro trebuie sa platesc? Se joaca online?
Cine are samsung Corby? Am o intrebare :mi-am luat de pe MOBILE9 jocul petz ii super fain trebuie sa ai grija de animale si is din ce in ce mai multe etc bla bla bla si pe telefonul ce l-am avut mergea...? (mai mult)
De ce a scris Ion Creanga o poveste cu continut obscen?
Imi dati idei de username dar sa fie ceva cu fyona sau salvatore:P funda
Sal oare stiti cum se numea melodia aia de la hannah montana cand oliver canta la american top talent dar nu aia let's do this cealalta-cine imi zice ii dau funda...bye:X
Care este situl oficial al serialului "the vampires diaries"? fundissada
Doresti sa castigi increderea altor persoane sau increderea in sine? Care credeti ca este cea mai relevanta? De ce? Te-ai simti dezonorat daca ai presta o munca ce presupune dereticarea wc-urilor? Care...? (mai mult)
Emisiunea Comanda la mine de la Antena 1 cand este?:)Multumesc
Puteti sa imi spuneti si mie site-uri cum ar fi ex:Facebook, Lady Popular ceva in genu asta, dau fundita.
Cien stie:( trenul Personal Alba -Iernut ii direct? :( Ii imp.pentru mine:(
Cum pot sa pun punct la id? vreau detallii va rog!
Daca a-ti castiga 100.000 euro la loto ce a-ti face cu ei? a) Ma duc la mare la Mamaia in cel mai fitos hotel si mananc intr-o zi cat mananc intr-o luna. b)As vrea sa dau o parte din bani (mai precis...? (mai mult)
Cum pot face rost de gta san andreas 1 si 2?
Cu este corect: furam sau fusaram? (verbul a fi al perfect simplu persoana 1 plural)
Cred ca e cea mai proasta intrebare pe care o pun :)) dar cum pot sa dau fundita la cineva? Sunt noua pe site si nu ma pricep:D
De unde pot descarca programe/jocuri in format JAR?
Cum se dezactiveaza contul de pe site-ul "fisierul meu"? fundita
Spuneti-mi va rog niste jocuri in grup pentru copii am nevoie urgent:D Funda!
Ce sporturi imi recomandati pentru cresterea in inaltime?
Sall:(am 16 ani si am fost odata cu sora mea la discoteca si am inceput sa dansez... a zis sa nu mai dansez asa prea dau din maini si obosesc pe cei din jurul meu...nu stiu sa dansez:((imi puteti da un? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!